JXD a Alex

JXD a Alex Zdroj: Dana Kolářová

Manželství J. X. D. a Alex končí. O půlnoci si řeknou NE!

O silvestrovské půlnoci slavnostně končí tři roky trvající reality show veřejného manželství redaktora Reflexu J. X. D. a jeho Alex. Dohodu o rozluce a vzájemném vyrovnání podepíšou v přímém přenosu silvestrovské show Metropol TV první minutu roku 2012!

 

Důvody rozvodu jsou zjevné a — jak se přesvědčí každý čtenář, který si dohledá diskusní příspěvky internetových debatérů — byly zjevné už v době, kdy měla Alex oči oslněné leskem Doležalovy pleše a mohutností jeho trilobitů.

 

V průběhu půlroční známosti a dva a půl roku trvajícího manželství však Alex procitla a bolestně, opakovaně a na vlastní kůži se přesvědčila, že Jiří X. Doležal:

1. smrdí

2. hulí

3. drobí

4. je celkově nemožnej

5. nesnesitelný

Vyjmenované charakteristiky jsou dostatečně přesvědčivé pro každého — a proto se i Alex v polovině prosince 2011 rozhodla k rozvodu s J. X. D. Společně bydlet přestali 16. prosince 2011, kdy J. X. D. na žádost Alex vypadl se svými trilobity a želvami ze společně obývaného bytu smrdět do své sklepní garsonky. Rozvod dohodou tedy může ze zákona proběhnout nejdříve 17. června 2012.

 

Je k tomu potřeba podepsat dohody o vzájemném finančním vyrovnání a porozvodovém bydlení a právě podpisem těchto dohod zahájí Alex s J. X. D. nový rok svobody přesně v 00.01 hodin 1. 1. 2012. A tím okamžikem končí i naše reality show, které se Reflex věnoval skoro tři roky. Díky za vaši pozornost!

 

Sexuální nabídky oběma budoucím exmanželům můžete zasílat prostřednictvím zpráv sítě Facebook:

Alex: http://www.facebook.com/profile.php?id=1110535402

J.X.D.: http://www.facebook.com/profile.php?id=1040625056

 

Upozornění redakce: článek o mužích bitých v manželství svými manželkami z pera J. X. D., jejž v krátké době najdete v Reflexu, nevychází z jeho zkušeností z manželství s Alex a jde o čistě náhodnou časovou shodu s jejich rozchodem.

Přenos rozvodu můžete na silvestra 2011 od 23.00 sledovat na www.metropol.cz.