KSČM

KSČM Zdroj: profimedia.cz

Komunisti na laně. Krok a bude po nich

Komunisti podpoří Babišovu vlády i volbu babišovce předsedou sněmovny. Mají na to spojence Okamuru. To je klíčové rozhodnutí, které obrací komunistickou věrouku na ruby. Kdo je největším nepřítelem komunisty? Velkokapitál! Kdo další? Rasová autoritativní hnutí! Koho čeští komunisti podpoří u moci? Vládu jednoho z nejbohatších miliardářů republiky – Babiše! Co za to dostanou? Funkce! Spojenectví velkokapitálu a komunistů je nejnovější varianta politické strategie českého komunismu. Lenin s Marxem se musí v hrobech stavět na hlavu. Co zůstalo z marx-leninské ideologie? Už jen to slovo komunismus?

Koho ještě komunisti podpoří? Ohnivý bojovník proti všem cizincům, zejména rasově odlišným, a bojovník za autoritativní vládu Okamura. Kolik napsali komunističtí ideologové spisů o tom, že boje mezi národy, mezi rasami jsou vyvolávány imperialismem, který tak zastírá své světovládné touhy? Okamura je hlásnou troubou a sluhou arabského a českého velkokapitálu, který lid arabský i český rozeštvává. Copak to komunisti nevidí?

Není to poprvé, kdy se komunistické hutí dopouštělo úchylek a upadalo do tenat velkoburžoazie. Filip a spol. by si měli v dějinách komunismu nastudovat, kde takové zrádné úchylky končily: na popravišti. Po vítězství komunismu u nás čekají přísné tresty i nynější vedení KSČM. Vždyť celá ta Filipova klika páchá právě největší zradu marxistického učení, jakou svět kdy viděl.

Reálný život je ovšem jiný. Komunistické učení už šlo dávno k čertu. Z jeho cárů lepí KSČM demagogii, která nevynese komunistický ráj, nýbrž vynáší prebendy a funkcičky pro dnešní komunistické předáky. Nyní se těsně blíží k vládní moci. To je neopatrné a věští to jejich zánik. Voliči komunistů jsou radikální a nechtějí, aby se vedení KSČM miliskovalo s vládou kapitálu. Chtějí komunistickou stranu ostrou jak Stalinův úsměv. KSČM leze na velmi tenké lano. Krok a bude po ní.