Zdroj: Husqvarna

Budoucnost patří tiché zahradě

Čas neúprosně plyne jako voda a s každým novým rokem přichází na svět spoustu technických inovací. Není však potřeba se jich bát a lpět na starých zvycích. Výrobci se snaží svým spotřebitelům práci usnadnit a zajistit jim co nejvyšší možný komfort. Právě takové jsou i akumulátorové výrobky značky Husqvarna, které jsou nejen vysoce efektivní, ale i tiché, lehké a bez přímých emisí. Práci s nimi si tak oblíbí nejen zkušení profesionálové, ale i nadšení zahrádkáři. 

Tichý provoz

Pokud si stroj pořídíte, ocení vaše rozhodnutí i vaši sousedé. Výrobky Husqvarna s akumulátorovým pohonem vykazují znatelně nižší hladinu hluku, než je tomu u jejich benzínových kolegů. Tato skutečnost umožňuje práci i na veřejných klidných místech, jakými jsou školy, parky či okolí hotelů.

Vysoký výkon

Mnoho spotřebitelů chová k akumulátorovým výrobkům značnou nedůvěru k jejich výkonu. Pochybnosti jsou však zbytečné, baterie Li-Ion 36V poskytuje stejně vysoký výkon, spolehlivý provoz a dlouhou životnost jako benzínový motor - ovšem bez přímých emisí. Výrobky Husqvarna navíc disponují inovativním bezkomutátorovým motorem, který je o 25 % výkonnější než standardní kartáčový motor, což zajišťuje vysoký točivý moment a konzistentní výkon.

Komfortní použití

Pohodlnou obsluhu všech akumulátorových přístrojů zajišťuje ovládání pomocí jediného tlačítka. Stroje Husqvarna jsou kompaktní, lehké a dobře vyvážené, a to díky přední rukojeti blízko těžiště a štíhlému designu. Velkou výhodou je i absence kapalného paliva a elektronicky řízený systém pohonu, tyto zaručují méně prostojů v práci a nízké provozní náklady. Z toho důvodu je používání akumulátorových strojů komfortní za všech okolností.

Všestranné využití baterie

Škála akumulátorových výrobků Husqvarna je široká, proto je značnou výhodou baterie Li-lon 36V, které je společná všem ručně neseným strojům v této kategorii. Můžete ji tudíž v případě potřeby snadno vyjmout z jednoho stroje, vložit do druhého a plynule pokračovat v práci. Baterie Li-Ion 36V vydrží i dlouhodobé používání profesionály. Na jedno nabití s ní vykonáte tolik práce jako na jednu nádrž benzínu u srovnatelného modelu motorové pily.