Zprávy

Zpět na článek

Odcházející doktoři už pacientům ublížili

74 komentářů

jiriydolezalostny
20. února 2011 • 13:14
nemůže, rozumí všemu, i Linuxu
frostp
17. února 2011 • 18:32
no jo, ale to pan doležal neumí, držet se toho , čemu rozumí...posledních pár let z něj mám pocit, že si myslí, že už rozumí skoro všemu..např. jeho zaujetí pro téma domácí porody. po tom co předvedl u tohoto tématu - povrchnost a celková neznalost problému, vrcholem byl jeho "inkviziční" rozhovor s porodní asistentkou , bych mu doporučil, že už by to originál faktl neměl hulit nebo si dát na čas pauzu....
sendyman
15. února 2011 • 09:20
A mažu si Doležala z mobilu!

(Ukázková trojka! )
sonik12
14. února 2011 • 23:44
Pane Doležale,ještě nikdo nikdy neodešel po operaci endoprotézy kyčelního kloubu bez bolestí ihned domu. To co píšete je holý nesmysl. Měl byste se držet svého kopyta a psát o věcech,které znáte. Drogová závis­lost,t­echno­párty a jiné Vaše aktivity.
Pokud jste psal o své závislosti a svém sexuálním životě,byly Vaše články alespoň vtipné,ale tohle je už opravdu jen bulvár. Rexlax,klesl v mých očích ještě níž než deník Blesk,protože ten se alespoň nesnaží tvářit,jako solidní novinařina.
janox
13. února 2011 • 22:17
Po přečtení příspěvku pana Doležala pro mne časopis Reflex klesl na úroveň bulvárních tiskovin.
Podsouvání subjektivních eventualit mi nekoresponduje s nezávislým pohledem novináře.Nekoupím už ani jedno číslo a zároveň můžete zrušit mou registraci do diskuzí! Stránku reflex.cz si ve svém PC blokuji.
apagenius
13. února 2011 • 14:40
Takto dopadnete, když místo zeleniny a libového masa budete užívat marjánku - nejen že se stanete idioty, ale ještě to budete vystavovat na odiv!Dolkežal, nečeká vás pěkné stáří, mám něco kamarádů v U.S.A., kteří neměli problém, te´d v šedesáti jsou rozklepanými troskami... No a mentálně také nic moc, ale to už u vás probíhá, že?
strassidlo
13. února 2011 • 13:47
kicker
13. února 2011 • 13:20
Ježiš, ty se chytíš i čárky ve větě co, hlavně, abys nevypadal, že něco nevíš. Takový blbce mám nejradši. Zalez si zpátky do svý nory, vytáhni mozek z tý kupy sr*ček a začni se trochu chovat chudáku.

Tomuhle snad rozumíte, je to přizpůsobeno vašemu chování a projevu...
strassidlo
13. února 2011 • 12:55
Raději, fak dost! Asi "BY JSEM" se z toho mohlo smíchem znečistit!!!!!!
kicker
13. února 2011 • 12:44
Já chápu moc dobře to, co mi vysvětlujete, protože s valnou většinou toho už jsem seznámen nějakou dobu, jenom to nikdy není to, na co jsem se ptal. Otázkou také je, jestli je to má chyba v položení otázky, nebo vaše v tom, že si myslíte, že jsem naprostý imbecil a tudíž se ptám jako 6ti leté dítě. Víckrát jste prokázal reakci na něco jiného než jsem psal, takže ta chyba asi nebude jen na mé straně. A ano, pedagog značně ovlivní studentovi znalosti, to by jste vědět mohl, samozřejmě hloupý student to nepochopí ani od zdatného pedagoga.

Asi to budu muset všechno psát tak, jako by jste byl demencí postižen vy. Ne, všechny peníze na účtě nevznikají tím, že by někdo podepsal úvěr, ale to chytřejším lidem dojde, že? Měl jsem to formulovat spíše "některé peníze mohou vzniknout tím, že.." pak by jste možná tušil o čem mluvím. Ale pořád se snažíte co nejvíce vyhnout té otázce, kterou pokládám neustále dokola, v jiné formě, nepochopil jste ji ani jednou a pořád si melete to svoje, protože patrně nevíte o čem mluvím, tudíž děláte blbce ze mě, protože přece nějaký mladý studentík nemůže mít pravdu ani trochu, když vy jste ten starý a rozumný. Zkrátka pochopení textu z vaší strany se rovná nule. Takže bych pro vás tu otázku musel formulovat tisíci slovy, pak by jste možná začal tušit jak to myslím. A k zesměšňování druhých se zpravidla uchylují pouze chudáci, kteří si alespoň takhle musí dokázat, že jsou něco víc.

A to, že člověk má pouze takové informace jaké dokáže získat je vám asi také utajeno, čili pokud se ke mě dostanou zdroje, které se zdají být věrohodné, ale informace v nich jsou zavádějící nebo špatné, tak pak inteligentní člověk takového jiného poučí a ne ho zesměšňuje. Doufám, že nemáte děti, protože jestli ano, tak pokud se k nim chováte podobně jako zde tak asi dost psychicky trpí. Ale jelikož podle vás peníze "vznikají" prací, protože se vlastně vydělávají, tak to víte o penězích asi tolik co já o fyzice, čili opravdu nic moc.