Zprávy

Zpět na článek

Odcházející doktoři už pacientům ublížili

74 komentářů

sonik12
14. února 2011 • 23:44
Pane Doležale,ještě nikdo nikdy neodešel po operaci endoprotézy kyčelního kloubu bez bolestí ihned domu. To co píšete je holý nesmysl. Měl byste se držet svého kopyta a psát o věcech,které znáte. Drogová závis­lost,t­echno­párty a jiné Vaše aktivity.
Pokud jste psal o své závislosti a svém sexuálním životě,byly Vaše články alespoň vtipné,ale tohle je už opravdu jen bulvár. Rexlax,klesl v mých očích ještě níž než deník Blesk,protože ten se alespoň nesnaží tvářit,jako solidní novinařina.
frostp
17. února 2011 • 18:32
no jo, ale to pan doležal neumí, držet se toho , čemu rozumí...posledních pár let z něj mám pocit, že si myslí, že už rozumí skoro všemu..např. jeho zaujetí pro téma domácí porody. po tom co předvedl u tohoto tématu - povrchnost a celková neznalost problému, vrcholem byl jeho "inkviziční" rozhovor s porodní asistentkou , bych mu doporučil, že už by to originál faktl neměl hulit nebo si dát na čas pauzu....
jiriydolezalostny
20. února 2011 • 13:14
nemůže, rozumí všemu, i Linuxu
janox
13. února 2011 • 22:17
Po přečtení příspěvku pana Doležala pro mne časopis Reflex klesl na úroveň bulvárních tiskovin.
Podsouvání subjektivních eventualit mi nekoresponduje s nezávislým pohledem novináře.Nekoupím už ani jedno číslo a zároveň můžete zrušit mou registraci do diskuzí! Stránku reflex.cz si ve svém PC blokuji.
sendyman
15. února 2011 • 09:20
A mažu si Doležala z mobilu!

(Ukázková trojka! )
apagenius
13. února 2011 • 14:40
Takto dopadnete, když místo zeleniny a libového masa budete užívat marjánku - nejen že se stanete idioty, ale ještě to budete vystavovat na odiv!Dolkežal, nečeká vás pěkné stáří, mám něco kamarádů v U.S.A., kteří neměli problém, te´d v šedesáti jsou rozklepanými troskami... No a mentálně také nic moc, ale to už u vás probíhá, že?
panna
12. února 2011 • 11:18
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
marasnajdr
12. února 2011 • 09:06
Mluvíte nám s Borisem Šťastným z duše. A Juráskové. Vždyť už se málem ten hloupý Heger s doktorama rozumně dohodl a byl by klid. A lidi by se ani nedozvěděli, co umíme s Borisem vymyslet - kolikpak pacientů už se svezlo do polní nemocnice tankem? No, kolik? A kolik jich letělo s infarktem vojenským vrtulníkem z Hradce do Ostravy, pak do Brna, do Plzně a skončili v Karlových Varech (a navíc se většinou ušetří, protože ta léčby pak už nebude nutná). A kolik peněz se získá prodejem budov na Karlově náměstí (zajistí Jurásková)? Teda, prachy si budeme muset rozdělit s Borisem, Juráskovou, Hellerovou a pár dalšíma lidma, ale získají se! Jo, a nějaké změny ve vedení VZP? Koho taková kravina napadla? Já to tam mám vošéfovaný, tak proč by se do toho měl jako někdo sr.t?? Takže máte recht, pane Doležal. Čím hůř, tím líp. Jděte si ještě šluknout jointa, držím vám palce
majerm
13. února 2011 • 12:07
Pacienti, buďte solidární, nechte nás ještě chvíli krást.
nixpost
12. února 2011 • 08:32
Váše přirovnání je sice expresivní, ale v zásadě realistické. Již dnes na chování části státních ( tedy z peněz daňových poplatníků placených ) lékařů doplatí mnoho lidí svým osobním strádáním, které si jednak nezaslouží a jednak za něj nejsou nijak vinní. Prostě, když se kácí les, lítají třísky. Až dosteneme vyšší platy, zkuste se zeptat, jestli si na Vás najdeme čas. Máme toho teď hodně.
A nezapomeňte, že to vše děláme výhradně jen kvůli Vám. A také nezapomeňte dál platit zdravotní pojištění. Ať na ty nové platy pro nás máte.
Howgh.