Zprávy

Zpět na článek

Fotograf Reflexu Jan Šibík byl v Káhiře napaden skupinou mubárakovců

15 komentářů

dagor
5. února 2011 • 09:28
Sibik si legenda
ivanb
4. února 2011 • 15:25
...se dává všady a stran těch ústrků, tak platí, jak vy k mi tak my k vy!
adfontes
4. února 2011 • 09:31
Práci novinářů si velmi vážím ale to co provedl pan Šibík je trestuhodné.Uvedl totiž ve svém rozhovoru jména českých novinářů v Káhiře a tím je potencionálně ohrozil.Velké uši jsou všude.Zároveň však sděluji následující:když jde do pekla,musí očekával pekelné podmínky a nebrečet,že mu tam neudělili Pulitzerovu cenu.V okamžiku,kdy se z novinářů stávají tzv. VIP,novináři přestávají být!!!
orangutanes
4. února 2011 • 09:18
no to víte afrika....to je jiná kultura,,,jo jak jsem tady někde čet že to vlastně je v pořádku ,když mi stará nosí doma burku a nikdo se mi přece nemůže divit,že když pak potkám na ulici turistku a ta jí nemá tak že mě to rozruší....chi chi chi..když je něco totálně blbý tak to nepřestane být blbý jenom proto že to všichni chlapi v muslimských zemích dodržují....jako ta aféra s kresbami proroka mohameda.....a autora chtěli zabít...prostě muslimské země nemají kromě ropy civilizovanému světu co nabídnout,protože mají tím islámem tak vymytý palice až to hezké není...jo a mimochodem páni pánbíčkáři...tohle dělá s lidmi náboženství...
sendyman
4. února 2011 • 14:22
Váš nick se mi ohromně líbí!
pepic
3. února 2011 • 19:59
Názor turistky: Já jsem se tam s žádnými milými lidmi nesetkala, jen se samými vypočítavými ***mi, co když pro vás udělaj drobnou laskavost, očekávaj hned bakšiš nebo sex a když jim nic nedáte, začnou se tvářit dost zle. A rozhodně se cítím sama bezpečněji v Londýně, Praze nebo New Yorku, než v muslimské zemi, tam stačí nelézt do pochybných čtvrtí, v muslimských zemích jsou pochybné všechny a ženská se tam pomalu nemůže v klidu ani sama projít po ulici, když není zahalená (a to mluvím jen o turistických střediscích, kdo ví, jak to vypadá mimo ně).
von.rammstein
3. února 2011 • 20:06
tak lepší ten egyptský přístup než přehnaná západoevropská feminizace
vonrammstein
3. února 2011 • 21:23
Lepší ti rozkopat rypák, než nerozkopat.
Palopetro
3. února 2011 • 21:57
No konečně.kde se flákáte?:
vonrammstein
3. února 2011 • 22:05
palopetro: Inu, špatně snáším ranní vstávání, tak chodím brzy spát a ty nejlepší špeky zpravidla objevím až druhý den. Zítra mám ovšem odpolední, tak do sedel!! Navíc jsem se odnaučil na toho z.mrda reagovat-ale výjimka potvrzuje povidlo. Se říká. Přibližně.