Život a styl

Zpět na článek

„Vy tady ještě pracujete?“ Jak se propouští na Nově

20 komentářů

jindra8526
3. února 2011 • 06:53
začne to tu konečně k něčemu vypadat.
Otázka "Vy tady pracujete není na místě" neboť tohle protekční stvoření nikdy nepracovalo.
2592
2. února 2011 • 14:48
může člověk prásknout dveřmi sám. Je to moc hezký pocit, když ho říďa v předklonu prosí, zda by si to ještě nerozmyslel.
2592
2. února 2011 • 14:46
může člověk prásknout dveřmi sám. Je to moc hezký pocit, když ho říďa v předklonu prosí, zda by si to ještě nerozmyslel.
simunek
2. února 2011 • 13:38
To máte z toho, že se neštítíte pracovat pro takovou žumpu. Ten článek nás měl dojmout nebo, co? Pokud nemáte na to pracovat ve slušném médiu, nic jiného si ani nezasloužíte. A že Vás Reflex pustil na své stránky svědčí i o jeho upadající tendenci.
Jarabak
1. února 2011 • 15:27
dobře jim tak. Protože to, že je nova xindl, vím od doby, co v ní dělá (dělal) dvořák ředitele. Populistická, levicová, bezpáteřní. Kdo pro takovou firmu dělá, zaslouží si takové zacházení. Měl jsem novu kdysi rád, do té doby, než se z ní stala levicová ***. Neházel bych ale české firmy do jednoho pytle. Je podle mě většina firem slušných. Pak jsou různé agentury, obchodníci s teplou vodou a nova, kteří rozumí víc marketingu a právu, než svému vlastnímu oboru. Škoda dalších slov a vysvětlování. To je prostě stále totéž. Viz. i např.čssd. Někteří její členové se s ní najednou rozkmotří a diví se, že ta "dirma" krade, podvádí, lže, manpuluje, zastrašuje atd. Já to vím dávno. On to jako členové nevěděli? Ale ale, ať jdou k čertu. Totéž platí pro ukřivděné zaměstnance novy. S vyjímkou těch už dávných, jako je třeba autorka článku. Tenkrát to, alespoň z vnějšího pohledu, byla ještě slušná firma, tudíž to každý nemusel vědět.
ivanb
1. února 2011 • 14:47
...nějak rozepsala! Netušil jsem, že i ona zná taková slova- fuj.
sendyman
1. února 2011 • 19:42
Co by neznala? Má na to koule!
Palopetro
1. února 2011 • 20:56
Ještě že ji vyhodili,protože její slovník by určitě významně kolidoval s předepsaným názvoslovím neodvolatelně danným RTV.
baldw
1. února 2011 • 14:07
Nejde o to, že někdo propustí zaměstnance, pro kterého nemá využití, je normální a jak říká ústy své mluvčí ředitel televize, je to tak naprosto běžné a správné. Nicméně autorka článku ukazovala na způsob, jakým je takový přebytečný zaměstnanec odejit, což zřejmě diskutujícímu palopetrovi nedošlo ani v nejmenším...
korsican
1. února 2011 • 15:42
Je vidět, že neznáte pravou tvář nejmenované propuštěné právničky... Jak se již nejednou ukázalo, pokud by ji nevyvedla ochranka, tak už by na Nově nikdo nikdy nepatřil všechny materiály, které se k jakýmkoliv sporům někde vyskytovaly ... Mám pro ně plné pochopení a divím se, že tento krok trval všem topmanažerům (i před CME) televize tak dlouho...