Zprávy

Zpět na článek

Protidrogová centrála chce zasahovat do práce médií. Nepřipusťme policejní cenzuru!

18 komentářů

kkk999
1. prosince 2010 • 22:22
Co rozumného lze od toho vypatlaného vyhulence Doležala čekat? Kdyby nebyl novinářem, už by dávno za propagaci drog seděl...holt všichni jsme si rovni, ale někteří jsou rovnější...
kkk999
1. prosince 2010 • 19:31
Čím dál tím jasněji se prokazuje, že příliš solidarity škodí. Jednoznačně je nutné zavést každému osobní účty pro zdravotnictví, aby si každý nesl důsledky své péče nebo i nepéče o vlastní zdraví SÁM NA SOBĚ!!! Jinak se totiž bude pořád dokola rozebírat, co je škodlivější, jestli vepřové na talíři nebo marihuana. Bereš drogy, kouříš, chlastáš? Riskuješ zdraví a život při rizikových adrenalinových sportech? Nerespektuješ např. v horách pokyny HS a musí pro tebe letět vrtulník? Nerespektuješ rady lékařů, nedodržuješ jejich pokyny a v důsledku toho dojde ke zhoršení tvého zdraví? PLAŤ...ALE ZE SVÉHO, NE Z PENĚZ VŠECH!!! JENOM IDIOT SE MŮŽE OHRAZOVAT, ŽE NAPŘ. HULENÍ NEBO KOUŘENÍ JE JEHO VĚC!!! JENOM IDIOT SI VĚDOMĚ A ÚMYSLNĚ NIČÍ ZDRAVÍ, JENOM VYSOCE SOBECKÝ A BEZOHLEDNÝ DAREBÁK NIČÍ ZDRAVÍ NĚKOMU JINÉMU!!!
placirkabodlo
30. listopadu 2010 • 16:39
oprava: toto forum tedy kratilo linky, ale nic neni vecne, zase bude kratit, to je jasne
placirkabodlo
30. listopadu 2010 • 16:38
whitebeard: tak tady mas ty TERRORISTY.
nebo jak rikas ty "pořad ve kterém smažka propaguje drogy" - koho tim vlastne myslis?
ja tam pouze nevidim udavace, sousedy, kteri svou zhovadilosti musi jeste skodit nemocnym lidem. chran panbu aby tem nemocnym jeste pomahali. ti jsou jeste horsi, nez priblbly frydrych. opravdu si myslis, ze by nekdo z policie vubec na ten porad mel reagovat, tak jak reagoval frydrych? dyt to jen ukazuje, jake je to vlastne ubohe hovado. takze se na to podivej, pak mluv.

http­://www­.ces­kate­levi­ze.cz­/ivy­sila­ni/410­235100­011008-ta-nase-povaha-ceska/­?stre­amty­pe=WM2

a jelikoz toto super forum krati linky, takze pocitam, ze tu nebude cely klikatelny, pro mene zdatne, staci napsat do google toto:

ta nase povaha ceska - neni droga jako droga

je treba mir a lasku vsem
placirkabodlo
30. listopadu 2010 • 15:57
oprava: nemyslel jsem tumu, ale bohuslava svobodu, ktery ma za sebou 66 let zivota, jak se pochlubil, ale ti protestujici jsou pro nej asi nezivi. jojo mocni a mocnejsi ach, jak jsou kultivovani v tom svem akvarku. ale ten tuma myslim, uz oficialni politiku delat nechce, takze se na volice taky asi tento.
placirkabodlo
30. listopadu 2010 • 15:47
je to jasny natlak na media. a nemluvi se o spachani trestneho cinu, ale o nejake nevyvazenosti. pritom ten jeden z poradu se jmenoval - neni droga jako droga. a ne ze prudi policie, ale pouze jeden fanatik z protidrogovky. vzdyt frydrychuv argument, ze: "mariihuana pro svoje omamne ucinky a s tim spojeny negativni vliv na cloveka a spolecnost", je opravdu k smichu az placi. on, frydrych, ma negativni vliv na spolecnost. ta kvetina tu je tisice let. kdo je proboha fanaticky frydrych? mene nez cerv, ten aspon prospiva pude, aby kytky krasne rostly. jezis, at vsichni fanatici chcipnou - ted. no nebylo by tady krasne? uz pred sto lety tu byla strana mirneho pokroku v mezich zakona (proti blbosti) a byly tu policajti, ale taky fizli.
Jarabak
30. listopadu 2010 • 13:43
Aniž bych chtěl být jakkoliv zlý, tak mám dojem, že ten plukovník jen podal jakousi stížnost, protože podle jeho názoru pořad nesplňoval zákonné náležitosti. To zda bude stížnosti vyhověno nebo ne, není v rukách plukovníka, proto ani nemůže být řeči o cenzuře médií policií. To máte jako když policie např.zahájí trestní stíhání někoho ze své vlastní iniciativy, protože má dojem, že ten někdo spáchal trestný čin. To je jeden z úkolů policie, i sama může podnikat kroky, nepotřebuje podnět od občana. O vině a nevině ale nakonec stejně rozhodne státní zástupce a po něm soud. Tento případ je stejný. Policie v tom pořadu vidí problém a zahájila příslušné kroky. Není to cenzura médií. Nejsem právník, ale některé věci prostě takto fungují. Jako není možné veřejně propagovat nacismus (přestože svoboda slova by nazančovala, že by to možné být mělo), tak není možné veřejně propagovat drogy. Tím neříkám nic o tom, kdo a zda je někde propagoval. O tom rozhodne RRTV.
placirkabodlo
30. listopadu 2010 • 12:47
jiri dokonce propagoval tri pivka, jako moznost leku, frydrych to malem nevydychal, a oznacil to za naprosty nesmysl. takze pritomny lekar, jen v poklidu namitl, ze to nesmysl neni, ale zredukoval to na jedno pivo. vyvazeny frydrych, ze ani jedno. no, vsichni pritomni mluvili klidne a pricetne, krome hystericke "moderatorky" jilkove a fanatickeho frydrycha (rozhodne ne vyvazeneho, ale naopak zavisleho na vlastni omezenosti)
opravdu tu nejde o propagaci, ale o svobodu a moznost volby sendymane.
kdyz slysim tumu, ktery vyvazene rika, proc ti lidi ted v praze protestuji, proc radeji neco nedelaji( kdyz volili, tak to ho nezajimalo). tak opet rikam ne propagace, ale obrana proti aroganci a tuposti moci.
placirkabodlo
30. listopadu 2010 • 12:27
sendymane pokud jsi nekdy slysel mluvit frydrycha, tak o nejake vyvazenosti nemuze byt rec, to je proste fanaticky blb, asi jeste horsi nez severa (ale to tipuji). myslim, ze ohledne konopi a jeho vyvazenosti, by meli hovorit predevsim LEKARI ti to maji v popisu prace ale hlavne pacienti, kterym to "zlo" pomaha, a ne nejaky opravdu! fanaticky urednicek s frckami a koltem u boku. jenze i ti lekari se jeste porad boji mluvit otevrene na kameru, prave diky takovym blaznum s plackou, jako je frydrych.
a pokud vim, tak jiri se kourenim netaji, ale nepropaguje ho, propaguje svobodu te kytce.
rikas mnoho povyku pro nic. jo, to mi pripomina ctyricatyosmy a nejakeho vyvazeneho kompetentniho soudruha na tribune, ktery to taky mel v popisu prace. jo presne ten, alkoholik a syfilisak. sice jsem se narodil pozdeji, ale nadseny jsem z toho raje tady nebyl. az te frydrychova organizace sejme, protoze se prochazis se psem kolem makoveho pole, protoze soudruh fanatik vydal rozkaz, ze mak je vlastne herak a kazdy v blizkem okoli je drogovy boss a tim padem nepritel lidu, pak mi napis na motaku z jachymova, co si myslis o frydrychove vyvazenosti, nebo co si myslis o nesmrtelnosti uranu
jojo zacina to vzdycky povykem pro nic. treba takova prohibice - Mezi lety 1914-1933 byla postupně uplatněna v USA, severských státech a Rusku. Nakonec od ní všechny státy odstoupily (v severských zemích byla pouze zmírněna).
jen by me fakt zajimalo, proc z toho nejsi, nebo proc bys mel byt nadseny. bavime se o trave a svobode cloveka, ne o piku a heraku pro ktere zavisly(tim padem slaby) clovek udela opravdu prakticky vse, takze jako automaty(statem podporovane), a i ten chlast(taktez statem podporovany), prave tak mi pripada frydrych, ktery za pronasledovani travy, dostava od nejake sede eminence (pocitam, ze kartel farmaceutickych firema a tech jejich kompetentnich politiku) krasne cisty morfin. nebo je frydrych proste fetak blbosti. sam ji produkuje, vice nez male mnozstvi. to je jiste.
sendyman
30. listopadu 2010 • 11:21
Jsem v otázce drog poměrně liberální. Nadšený z toho nejsem, ale když jim to chutná a dělá radost... Osobně si myslím, že daleko větším problémem, než konopí, je alkohol.
Nicméně, pokud protidrogová centrála upozorní na nevyvážený pořad, který, jak jsem pochopil, zejména ústy JXD víceméně hulení propaguje, domnívám se, že to má v popisu práce.
Cenzura by, milý JXD byla, kdyby ten pořad zarazila.
Takže, jak už je u Vás obvyklé, opět mnoho Vašeho povyku pro nic...