Zprávy

Zpět na článek

Protidrogová centrála chce zasahovat do práce médií. Nepřipusťme policejní cenzuru!

18 komentářů

kkk999
1. prosince 2010 • 19:31
Čím dál tím jasněji se prokazuje, že příliš solidarity škodí. Jednoznačně je nutné zavést každému osobní účty pro zdravotnictví, aby si každý nesl důsledky své péče nebo i nepéče o vlastní zdraví SÁM NA SOBĚ!!! Jinak se totiž bude pořád dokola rozebírat, co je škodlivější, jestli vepřové na talíři nebo marihuana. Bereš drogy, kouříš, chlastáš? Riskuješ zdraví a život při rizikových adrenalinových sportech? Nerespektuješ např. v horách pokyny HS a musí pro tebe letět vrtulník? Nerespektuješ rady lékařů, nedodržuješ jejich pokyny a v důsledku toho dojde ke zhoršení tvého zdraví? PLAŤ...ALE ZE SVÉHO, NE Z PENĚZ VŠECH!!! JENOM IDIOT SE MŮŽE OHRAZOVAT, ŽE NAPŘ. HULENÍ NEBO KOUŘENÍ JE JEHO VĚC!!! JENOM IDIOT SI VĚDOMĚ A ÚMYSLNĚ NIČÍ ZDRAVÍ, JENOM VYSOCE SOBECKÝ A BEZOHLEDNÝ DAREBÁK NIČÍ ZDRAVÍ NĚKOMU JINÉMU!!!
Jarabak
30. listopadu 2010 • 13:43
Aniž bych chtěl být jakkoliv zlý, tak mám dojem, že ten plukovník jen podal jakousi stížnost, protože podle jeho názoru pořad nesplňoval zákonné náležitosti. To zda bude stížnosti vyhověno nebo ne, není v rukách plukovníka, proto ani nemůže být řeči o cenzuře médií policií. To máte jako když policie např.zahájí trestní stíhání někoho ze své vlastní iniciativy, protože má dojem, že ten někdo spáchal trestný čin. To je jeden z úkolů policie, i sama může podnikat kroky, nepotřebuje podnět od občana. O vině a nevině ale nakonec stejně rozhodne státní zástupce a po něm soud. Tento případ je stejný. Policie v tom pořadu vidí problém a zahájila příslušné kroky. Není to cenzura médií. Nejsem právník, ale některé věci prostě takto fungují. Jako není možné veřejně propagovat nacismus (přestože svoboda slova by nazančovala, že by to možné být mělo), tak není možné veřejně propagovat drogy. Tím neříkám nic o tom, kdo a zda je někde propagoval. O tom rozhodne RRTV.
placirkabodlo
30. listopadu 2010 • 15:47
je to jasny natlak na media. a nemluvi se o spachani trestneho cinu, ale o nejake nevyvazenosti. pritom ten jeden z poradu se jmenoval - neni droga jako droga. a ne ze prudi policie, ale pouze jeden fanatik z protidrogovky. vzdyt frydrychuv argument, ze: "mariihuana pro svoje omamne ucinky a s tim spojeny negativni vliv na cloveka a spolecnost", je opravdu k smichu az placi. on, frydrych, ma negativni vliv na spolecnost. ta kvetina tu je tisice let. kdo je proboha fanaticky frydrych? mene nez cerv, ten aspon prospiva pude, aby kytky krasne rostly. jezis, at vsichni fanatici chcipnou - ted. no nebylo by tady krasne? uz pred sto lety tu byla strana mirneho pokroku v mezich zakona (proti blbosti) a byly tu policajti, ale taky fizli.
marpes
30. listopadu 2010 • 10:58
Rozumí ho*nu a chtěli by rozhodovat, co patří a nepatří na obrazovku.
2592
29. listopadu 2010 • 16:17
pouze jaksi "výběrově"! Třeba takový Van*** svoje názory pronášet nesmí, že? To p. Doležalovi připadá velice správné a nějaká svoboda slova ho nezajímá. Zato jeho názory jsou skvělé a obohacující celé lidstvo. Nebylo by lepší, aby si i ten Van*** mohl kecat co chce? Trochu se nad sebou zamyslete.
myloshek
29. listopadu 2010 • 15:41
Tu nejde o konopí. Co k tomu ovšem říct? Jen: "Tohle snad nemyslí vážně!"
Před pár lety bych Vám napsal, že mne to překvapuje co si policie dovolí, ale v době, kdy nás na letišti čeká anální prohlídka, ...
Děkuji, že věc nenecháte zanést prachem.
whitebeard
29. listopadu 2010 • 20:02
s prominutím..a co si policie dovoluje?..že upozorní na pořad ve kterém smažka propaguje drogy?..pokud je mi známo, policie tenhle pořad nezarazila, dokonce ani nestíhala tvůrce a účastníky, tak co vrchní smažce JXD vlastně vadí?..
Petr Eugel
29. listopadu 2010 • 20:38
whitebeard. A cim ses sjel Ty, ze placas takovyhle bludy?
Palopetro
29. listopadu 2010 • 21:19
Naprostý souhlas.Se státem,ve kterém policie nestíhá závisláky všeho drogového zboží,to musí jít zákonitě s kopce.Ostatně stejně jako se zdejšími jeho milovníky.I když JXD čtu,tak za jeho postoje a hlavně "šíření jointové osvěty" na stránkách seriozního tisku by potřeboval nakopat..jistě víte kam.
oldboy
30. listopadu 2010 • 09:31
Ať potom tedy stíhají i pořad Hovory o víně na Vltavě! Takovou glorifikaci drogy jsem dlouho neslyšel!