Zprávy

Zpět na článek

Rasová válka v Novém Bydžově. Kde se fláká policie?

48 komentářů

panna
4. prosince 2010 • 19:47
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
torinese
4. prosince 2010 • 12:45
Hluboce soucítím s občany Bydžova. V našem městě žije také poměrně dost cikánů a až na zářné výjimky je soužití s nimi nemožné. Moje dcera i sestra už byly napadeny cikány a okradeny cikánskými výrostky. Děti našich známých mají většinou podobnou zkušenost. Když chodila dcera do první třídy, terorizoval je každou přestávku malý cikán s nožem a obíral je o svačiny, peníze a jiné věci. Škola se bála zmetka poslat někam do pasťáku, protože jeho zploditelé byli agresivní primitivové. Bydžov není zdaleka jediným městem, kde jsou slušní občané ohrožování cikánskými gangy a nikdo jim nepomůže!?
risak
2. prosince 2010 • 15:05
je mi taky špatně - ale navíc ještě z názorů lidí, co se tady občas vyjadřují. Můj přítel je romského původu a můj dobrý kamarád také. Můžu téměř říct, že jsem nikdy nikoho hodnějšího nepoznal. Tohle je problém policie, která by to měla vyřešit. není to problém společnosti, která by měla problém generalizovat. Nelíbí se mi vyjadřování některých "pisálků" tady v diskusi. Opravdu mi občas nad tím, jak můžou být lidi hloupí, zůstává rozum stát. Jsem samozřejmě pro přísné potrestání zločinů podle míry prohřešku, ale prosím, aby nikdo neposuzoval někoho jen proto, jestli je bílý, černý, zelený nebo fialový. V dnešní době zaznívají rasistický projevy čím dál tím víc a mně je z toho hodně smutno a špatně. Neumím si představit, že by se můj přítel měl odstěhovat z ČR nebo že by mu někdo ublížil jen proto, že je Rom. Je mi smutno z lidský tuposti a omezenosti
pavelkucera
5. prosince 2010 • 13:14
Tak to jsou asi jediny dva cikany v CR, ktery jsou hodne. Sorry, ale tohle neni problem policie ale to, ze nezle jako za starych casu si vzit spravedlivost do rukou. Vsak Ti dobytci, kdyby dostali poradne pres drzku by se hned prizpusobili.
konradrx
1. prosince 2010 • 23:01
Je jen otázkou času, kdy se objeví někdo zoufalý, komu rupnou nervy.
pavelkucera
5. prosince 2010 • 13:15
A jako prvni prispeji na pravni zastoupeni.
maarcy
1. prosince 2010 • 17:01
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
marauder
30. listopadu 2010 • 13:22
pyšete je ohromnýýýýý rááázizmus a dyškreditá*** to řeknu všeckim aj eržině gejzovi aji lakatošum a iceme do stavki a na protest sy nězoberem zocialne davki
2592
29. listopadu 2010 • 15:38
Tohle nemůžete psát. To se nesmí! Jinak na Vás podá kolega Doležal trestní oznámení.
bejk62
29. listopadu 2010 • 14:11
....kruh se stejně jednou uzavře, nevím jak dlouho to bude ještě trvat, ale na evropské scéně se objeví znovu nějaký A.H. a tentokrát ho budeme vítat my všichni bílí a doufám že se toho dožiju. V 60. letech se přemístěný cikáni ze Slovenska do sudet báli vystrčit nos ze dveří domků, který jim byly přidělený. Padesát let na to se bojí češi vystrčit nos z bytů a domů, které si koupili. I z hospody už radši chodíme ve skupinkách.