Zprávy

Zpět na článek

Pekelná zóna lží a nesmyslů. KRNAP reaguje na článek Pavlíny Wolfové

26 komentářů

janhansen
7. prosince 2010 • 08:32
UFO na Sněžce jsem vzal na milost, když jsem v létě nahoře spal (v kapli - ve srovnání s tím kontejnerem, co tam někdo zapoměl, je to elegentní stavba, která zapadá do do okolí.
A pokud zbouráním Labské docílí KRNAP i toho, že přestanou jezdit ti, co vlastně chtějí do Alp, jenom to ještě nevědí, tak se nic až tak hrozného nestane. A pokud v okolí někdy brzy budete, stejně se najezte radši na Vrbatovce nebo na Vosecké, nebo počkejte až na Szrenicu, nebo na Dvoračky, ale Labské se spíš vyhněte.
bartape2
7. prosince 2010 • 21:59
No kdyby nastal ubytek turistu, tak by si treba moh nekdo stezovat na ubytek prace... Jinak abych byl objektivni, tak si myslim, ze Krkonosim neskodej jen ochranari - fanatici z krnapu, ale taky turisti - prasata, za kterejma aby jezdili popelari a taky podnikatele - zlatokopove bez jakykoliv zpetny vazby vuci prostredi, ktery je zivi.
Neuznavam ani kontejner ani UFO, naopak tam chybinormalni stylova hospoda s terasou a ubytovanim.
janhansen
27. listopadu 2010 • 13:25
a na KRNAP si stěžovat nemůžu. Zato na některé "podnikatele" ano. Současné vedení KRNAPu je velmi (ehm, oproti minulosti) vstřícné a postupně uvolňuje spoustu bývalých zákazů a příkazů. Nicméně zákon KRNAPu ukládá péči o národní park a KRNAP se podle toho musí chovat. Někteří boudaři by nejraději velkokapacitní parkoviště, ale lapače olejů nenainstalujou. Koneckonců, turistům ta auta na vrcholech vadí ještě více než KRNAPu. A když už se tady vykecávám, doufám, že se KRNAPu podaří zbourat Labskou, velmií bych to ocenil.
bartape2
6. prosince 2010 • 10:38
Me obcas nekdo premluvi abych se do Krkonos jel podivat - bohuzel. Zpravidla to zacina dopravou ze Svobody do Pece a konci nadavanim na Snezce na kontejner a na UFO. Urcite je pravda, ze Labska bouda je zrudnost, ale kdyz se zboura, tak uz vam tam toho moc nezyde pro lidi, ktery zatim nedali prednost ve vsech ohledech lepsim Alpam.
horypec
25. listopadu 2010 • 00:08
K článku P. Wolfové a reakci KRNAPu mohu uvést,že pravdu mají jedni i druzí.Pavlína Wolfová "novi­nářský­m"způ­sobem otevřela problém a bodla do vosího hnízda.Je to její práce.Reakce KRNAPu je na první pohled odborně učesaná.Vše má vyřešené vyhláškami a zákazy,ke kterým se vyjadřovaly i dotčené obce ve stádiu jejich zrodu.Pravdou ale je,že KRNAP ze svých pozic vykladače zákona o ochraně přírody neustoupí a v tomto ohledu má vždy navrch.Dokud nebude změněn zákon o národních parcích a pravomoci KRNAPu ,nelze Pavlínou Wolfovou popsané problémy řešit.Dle mého názoru by se vykladačem zákona o ochraně přírody ve svém katastru za odborné pomoci KRNAPu měly stát obce!!!
Panu Martinovi přeji,aby se jeho sen mít boudu ve II.pásmu KRNAP splnil.Až tam bude pár let,může těm boudařům u piva říci ,jak to mají dělat.
bartape2
19. listopadu 2010 • 10:17
Tak jestli tu nekdo pise, ze na krkonossky boudy stoji fronta zajemcu, tak by bylo dobry uvist jako priklad treba Ceskou boudu nebo Obri boudy. Na Snezce ted stoji kontejner, ve kterym dohromady nic neni a ohyzdny polsky ufo. Pokud se ma nekde omezit provoz, pak staci vybirat mejto. Rek bych, ze oba dva (Pavlina Wolfova i autor reakce z KRNAPu) napsali to, co se jim zrovna hodilo do kramu. Kazdopadne bych rek, ze nejlepsi, co by se mohlo stat by bylo zruseni celyho KRNAPu.
krkonosak
23. listopadu 2010 • 21:45
V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ!!! Jen je KRNAP otlounkánek,když už se něco musí vycucat z prstu.
fakov
19. listopadu 2010 • 09:44
z televize, vždycky mi přišla taková sebevědomá, průbojná, radikální, s inteligencí a znalostmi to bylo horší. Zřejmě se moc nezměnilo...
Jarabak
18. listopadu 2010 • 18:59
Vysoce kladně hodnotím to, že Reflex umožnil "bez keců" KRNAPu tuto reakci. A KRNAPu blahopřeji k věcné, inteligentní obhajobě s mnoha fakty a důkazy, které jdou snadno ověřit. V tuto chvíli to vypadá, že ostudu má akorát Pavlína Wolfová. A někteří "boudaři". Ono je to stejně zvláštní, tu stojí jen energie 100 tisíc měsíčně, tu někdo nemůže skoro ani dýchat, jiný riskuje život, ale ani jeden z nich to neprodá a kdykoliv se nějaká podobná nemovitost naskytne ke koupi, fronta zájemců je dlouhá a v podstatě se o to perou. Mě nevyjímaje, já bych do toho šel hned. Jenže ceny jsou na mě moc vysoké a prootže už nemáme komunsimus, tak ceny určuje trh. Jsou-li taktovysoké, znamená to jedinou věc. je to bezva kšeft. Tak už přestaňte plakat, je to ohavné. To už by taky mohl začít plakat perisdent, že to presidentování je teda dřina a premiér, že to je dřina a kellner, že být miliardář není žádný med a majitelé činžáků, že to je jen starost a né radost atd. A kdo vás k tomu sakra nutí? Uvolněte místo nadšencům, když vás to tak tak dusí
dsp.
18. listopadu 2010 • 16:00