Zprávy

Zpět na článek

Soud pustil podezřelého z únosu Aničky. A on zmizel. Policie neví, kam

6 komentářů

lofwyr
24. října 2010 • 19:25
Všechna média udělala z podezrřelého člověka, který podle nich viníkem je. Pevně doufám že se ukáže že viníkem je někdo úplně jiný. Nedivil bych se, kdyby někdo z rodiny.
zemekf
23. října 2010 • 11:47
Je všeobecně známo, že i souhlas s činem, strach z obvinění mohou navodit kladné hodnoty při podibně kladených otázkách. Jedině deby či opravdový psychopatl je proti detektoru imuní - nemá emoce, je mimo realitu !
Kdyby mě na to ,,posadili,, a zaptali se zda něco nevím o této kauze ukázalo by to ANO. přitom jsem byl v tu dobu 200-300 km daleko!!!
Prostě vím, detektoru ublíží každé zveřejnění případu a ta srdce rvoucí nabídka výkupného se postarala i o to aby se to blaskově doneslo i k bačovi v rumunských horách.
Tudíž posadíte mne na to, dáte mi čidla a můj tep vyletí tak vysoko, že kulomet bude ubohý slimák, začnu se potit ze starchu aby mi to nepřišili a máte jasného pachatele.
Toho potřebujete splašit v každém případě stůj co stůj, protože veřejné mínění ho chce, ber kde ber.
Policie v tomto případě musí čelit obrovskému talku a bude zázrak když zůstane jen u tohoto jedinného /snad/ přehmatu.
Vůbec polišům nezávidím, už to mohlo být třeba vyřešený.
kukurumakak
23. října 2010 • 11:17
Nedá se říci, že utekl. Pouze si nevyzvedl své věci. Napadá mě opravdu hodně důvodů, proč by tak nemusel učinit. Opravdu se mi nelíbí to, že všude by nejradši toho člověka lynčovali. To do moderní společnosti nepatří. I vy, vážený autore, přemýšlíte v rámci honu na čarodejnice a presumpce viny. S pozdravem Kukuramurak
Palopetro
25. října 2010 • 15:46
Kdyby se ztratilo dítě Vám a podezřelý ,jehož semeno by se našlo na tašce Vašeho dítěte a na detektoru lži spolehlivě nemluvil pravdu a tahle ta soudní stupidita ho pustila pro nedostatek přímých důkazů,které by policie mohla v případě jeho zadržení najít,tak byste tady tak blbě nežvanil o demokratickém přístutpu k právům několikanásobného zločince a vzal byste právo do svých pracek.Tak se zamýšlejte dále Vy ***.
loolee
26. října 2010 • 12:24
Ani jeden z nás není přímým účastníkem vyšetřování, nemá přístup do spisu, nezná postup a strategii policie. Tudíž úsudky o tom, co by policie dělat měla, neměla, zda to či ono dělá či nedělá správně, mají stejnou relevanci, jako názory rakouských strýců a tetek na Temelín. Neumím si ani představit, jak trpí rodiče ztracené holčičky, každopádně trestní řízení se v České republice řídí určitými, poměrně striktními pravidly a bez opory v zákoně prostě svobodu člověka omezit nejde. Zkusím to ještě jinak - včera jste mohl být na návštěvě a vzal jste tam za kliku u dveří. O pár hodin později se za těmi dveřmi stala vražda. Jen proto, že jste za tu kliku vzal a nechal tak po sobě stopy ... určitě o tom zločinu víte (skoro) všechno a je třeba vás aspoň na chvíli zavřít?
Palopetro
28. října 2010 • 14:35
Na 99,99% neznamená,že když někde vezmete za kliku jste podezřelý z vraždy.Názory rakouských strýců a tetek na Temelín mají stejnou relevanci,jako názory českých s.a t.na vleklou činnost českých policajtů a soudů.Jen to,že se Vás to nějak zatím nedotklo neznamená,že to neexistuje.Ba právě naopak-existuje.