Komentáře

Zpět na článek

První židovský prezident, potetovaný umělec a usínající Sherlock Holmes. Cizinci se baví českými volbami

3 komentářů

torinese
11. ledna 2013 • 12:26
Znám docela dost chytrých lidí,kteří by ji volili,jenže se bojí propadnutí hlasu.
Média ji devastují od doby tzv. tv krize,kdy ustála to trojčení pravdaláskových blbečků excelentně. Já půjdu event.volit až v druhém kole-kohokoliv proti šláftabletě a židobolševikovi.
Překvapil mě velmi objektivní(asi jediný) komentář bývalého obdivovatele Havla-Žantovského.
Je v dnešních PL. Už kdysi psal,že ji schválně staví média do role rozbíječky unie,kterou není-chová se naprosto racionálně a je jedinou osobou,která mi zaručí,že nepůjdeme do eura a bankovní unie. Já bych ji na hradě viděla docela ráda.
Možná je příliš upjatá,ale to je v kontextu s ostatními maličkost.
Koukněte se na Pečinku-odpovídá na otázky čtenářů. Zajímavé.Je to chytrý pán,doufám,že taky nevolí jeho jasnost. Kdyby byl názorově konzistentní, tak to může dát jedině Sobotkovi.
pooch.ledog
11. ledna 2013 • 11:45
Nezlobte se, ale ja tu oblibu Bobosice proste nechapu. Jasne, chytra, umi mluvit (zvlaste oproti dnesnim novinarum), ma prehled, nevypada zanedbane, hodne na sobe zapracovala.....ale kdyz ja v ni proste vidim ten typ baby s kulama ktera by v jinem rezimu byla presne ten typ horlive soudruzky ktera pro svuj propech udela vsecko. V jinem rezimu zase typ sefky se kterou se neda konstruktivne pracovat pokud za vsech okolnosti neberete jen jeji nazory, jeji napady a jeste ji k tomu notne nepochlebujete. Ta musi vzdy vyhrat a za kazdou cenu. Mnoho takovych lidi je i skutecne chytrych, ale problem je, ze pres to sve nadute ego nevidi na okolni svet a tudiz pak delaji chyby, ktere ale nikdy nepriznaji.
Ja tyhle lidi proste nemusim. To ze je ambiciozni je v poradku. Kdyby nebyla, jaktezivo to nikam nedotahla. Ona je ale ambiciozni az moc. Viz ta jeji kandidatura za komance a to teda sorry, to neberu. Ulet? Ale kdez....ta chladne kalkuluje. I to je nekdy potreba, ale ona je na muj vkus chladna uz az moc. Jak zatocila s temi televizaky, to beru, mela recht a tehdy to bylo na miste. Jenze ta by takhle tocila s kazdym, kdo by ji nesedel. Na Hrade by z ni byla nerizena strela a hotova tragedie. Pevne doufam, ze se tam nedostane. To uz spise zkousnu ty ostatni trosky, stejne se s tim neda nic delat, kdyz lepsich kandidatu u nas nemame.
torinese
11. ledna 2013 • 09:30
kdyby ta vaše "kulturní fronta" nepodkopávala systematicky Bobošíkové židli,tak by její preference podstatně stouply. Okamůru jste vyřadili pro jistotu z oběhu,protože to byla pro vás neřízená střela.
Bobošíková mi z těch exotů vůbec nevychází nejhůř-dokáže smysluplně odpovědět na každou otázku, má novinářskou rutinu ,o které se vám ani nesnilo a skvělý ekonomicko-pol.přehled.
Hrajete si na itnouše a přitom volíte toho,koho vám určí převážně němečtí majitelé novin nebo inzerenti. Kdákáte tady o oslnivém Karlovi jako slepička.
LN,HN,Respekt, Reflex, iDnes -všichni volí svorně Karla!

Kalousek volí Karla. Karel volí Kalouska. Kdo volí Karla volí Kalouska.

Fakt vám to nepřijde jako za Husáka?
No,hlavně že si připadáte tak nějak lepší...