Komentáře

Zpět na článek

První židovský prezident, potetovaný umělec a usínající Sherlock Holmes. Cizinci se baví českými volbami

3 komentářů

torinese
11. ledna 2013 • 12:26
Znám docela dost chytrých lidí,kteří by ji volili,jenže se bojí propadnutí hlasu.
Média ji devastují od doby tzv. tv krize,kdy ustála to trojčení pravdaláskových blbečků excelentně. Já půjdu event.volit až v druhém kole-kohokoliv proti šláftabletě a židobolševikovi.
Překvapil mě velmi objektivní(asi jediný) komentář bývalého obdivovatele Havla-Žantovského.
Je v dnešních PL. Už kdysi psal,že ji schválně staví média do role rozbíječky unie,kterou není-chová se naprosto racionálně a je jedinou osobou,která mi zaručí,že nepůjdeme do eura a bankovní unie. Já bych ji na hradě viděla docela ráda.
Možná je příliš upjatá,ale to je v kontextu s ostatními maličkost.
Koukněte se na Pečinku-odpovídá na otázky čtenářů. Zajímavé.Je to chytrý pán,doufám,že taky nevolí jeho jasnost. Kdyby byl názorově konzistentní, tak to může dát jedině Sobotkovi.
torinese
11. ledna 2013 • 09:30
kdyby ta vaše "kulturní fronta" nepodkopávala systematicky Bobošíkové židli,tak by její preference podstatně stouply. Okamůru jste vyřadili pro jistotu z oběhu,protože to byla pro vás neřízená střela.
Bobošíková mi z těch exotů vůbec nevychází nejhůř-dokáže smysluplně odpovědět na každou otázku, má novinářskou rutinu ,o které se vám ani nesnilo a skvělý ekonomicko-pol.přehled.
Hrajete si na itnouše a přitom volíte toho,koho vám určí převážně němečtí majitelé novin nebo inzerenti. Kdákáte tady o oslnivém Karlovi jako slepička.
LN,HN,Respekt, Reflex, iDnes -všichni volí svorně Karla!

Kalousek volí Karla. Karel volí Kalouska. Kdo volí Karla volí Kalouska.

Fakt vám to nepřijde jako za Husáka?
No,hlavně že si připadáte tak nějak lepší...
pooch.ledog
11. ledna 2013 • 11:45
Nezlobte se, ale ja tu oblibu Bobosice proste nechapu. Jasne, chytra, umi mluvit (zvlaste oproti dnesnim novinarum), ma prehled, nevypada zanedbane, hodne na sobe zapracovala.....ale kdyz ja v ni proste vidim ten typ baby s kulama ktera by v jinem rezimu byla presne ten typ horlive soudruzky ktera pro svuj propech udela vsecko. V jinem rezimu zase typ sefky se kterou se neda konstruktivne pracovat pokud za vsech okolnosti neberete jen jeji nazory, jeji napady a jeste ji k tomu notne nepochlebujete. Ta musi vzdy vyhrat a za kazdou cenu. Mnoho takovych lidi je i skutecne chytrych, ale problem je, ze pres to sve nadute ego nevidi na okolni svet a tudiz pak delaji chyby, ktere ale nikdy nepriznaji.
Ja tyhle lidi proste nemusim. To ze je ambiciozni je v poradku. Kdyby nebyla, jaktezivo to nikam nedotahla. Ona je ale ambiciozni az moc. Viz ta jeji kandidatura za komance a to teda sorry, to neberu. Ulet? Ale kdez....ta chladne kalkuluje. I to je nekdy potreba, ale ona je na muj vkus chladna uz az moc. Jak zatocila s temi televizaky, to beru, mela recht a tehdy to bylo na miste. Jenze ta by takhle tocila s kazdym, kdo by ji nesedel. Na Hrade by z ni byla nerizena strela a hotova tragedie. Pevne doufam, ze se tam nedostane. To uz spise zkousnu ty ostatni trosky, stejne se s tim neda nic delat, kdyz lepsich kandidatu u nas nemame.