Zprávy

Zpět na článek

Velký test předvolební nálady. Kterému kandidátovi byste dali svůj hlas?

6 komentářů

torinese
7. ledna 2013 • 22:39
rozhodla jsem se nevolit. Nikdo mi za to nestojí.
torinese
7. ledna 2013 • 08:47
Toto není relevantní vzorek občanů,protože naprosto nekoresponduje se skutečnými preferencemi a předpokládám,že se zde činí i stranické sekretariáty. Neznám nikoho,kdo by volil senilního knížete nebo Fischera-odpor a pohrdání těmito dvěma pány převládá na všech diskusních fórech.
To ,že naše zprostituovaná média a podobně bezcharakterní herci a hérečky manipulují veřejností a očekávají,že jim podruhé skočí na špek, nesvědčí o jejich valné ingeligenci.
Přemluv bábu se setkalo s "ohromným" úspěchem,takže předpokládám,že rozumní lidé budou volit přesně opačně,nežli jim doporučeje Svěrák, Polívka a Maruška Rottrová.
Podsouvaný Fischer taky nikdy nebyl skutečným favoritem voleb a nebude to ani výstředník Franz,světice Fischerová, eurofilka Roithová nebo nemastný neslaný Sobotka.

Outsideři,jejichž strany lidé nevolili jen proto,že je média masírovala "propadlými"hlasy, mohou v prezidentské volbě překvapit.
Občané proklamují svou vůli nedat se ovlivnit médii a pochybnými předvolebními průzkumy,které si platí pol.strany.
simeklubor
7. ledna 2013 • 13:29
Však tady už každej ví, že vy jste jim na špek neskočila a volíte bobobobo. Tak si to užijte a buďte trochu v pohodě, né.
P.S. A co to jsou ty "skutečný preference"? Hlasy vod půllitrů v pátý cenový?
P.P.S. Buďte v klidu - vyhraje to Zeman.
pooch.ledog
7. ledna 2013 • 15:59
A koho proboha propaguji Sverak a ti dalsi? To chcete rict, ze uz i Sverak se do tech saskaren zapojil? Vzdyt mezi temihle kandidaty clovek, ktery nema IQ houpaciho kone, nemuze najit ani jednoho kteryho by se mu propagovat chtelo. No chvalabohu ze ty predvolebni slinty nemusim poslouchat.

Otevrene priznavam ze ja nebudu volit nikoho. Na ty kecy jakoze to je to nejhorsi uz neslysim. Nejsem tak naivni abych si myslela, ze se musi na ceske politicke scene objevit dalsi taticek Masaryk (ani on ostatne nebyl az takovy drahokam, jenze o tom se nesmi moc mluvit pri te nasi posedlosti najit si konecne kladnyho narodniho hrdinu). Navic funkce prezidenta je stejne vicemene jen neco jako reprezentacni tvar firmy. Ale z tehle squadry se mi jeden vedle druheho hnusi tak, ze jim svuj hlas proste nedam. Dosla jsem k zaveru ze je lepe zit s tim, ze jsem svuj hlas promarnila nez se pak divat na nejakeho totalniho blbce a saska, ktery se takovym zdal byt jeste nez s tou funkci vubec zacal, s vedomim, ze je tam i diky me.
Mimochodem, donutila jsem se vyslechnout kousek jakehosi rozhovoru s Francem a ten clovek me tak sokoval, ze se to ani neda popsat. Neumi mluvit, huhna jak nejaky zhulenec ci opilec (to nema na to aby si nechal udelat poradny zuby) a jeho nazory.....a toto lidi voli z pleziru, ze bude aspon sranda. O komancech, svate nesvate koze a te svazacke domine je lepe se nezminovat. To je presne ten typ ktery by v jinym rezimu delal lidem peklo ze zivota za to ze nechteli vlezt do strany, spicloval a donasel jen pro pocit moci. Tyhle soudruzky jsem ve svem zivote videla a nechtela bych se s tim znova setkat.
torinese
7. ledna 2013 • 22:41
Hérečky a herci plédují za šišlavého Habsburka, jehož tchán byl pohlavárem SS.
To je vkus,což? Asi touží po tom,aby na ně dopadlo trochu toho šlechtického lesku.
Ale čemu se divíte,já o nich nikdy neměla valného mínění.
strassidlo
7. ledna 2013 • 20:35
Jj, když vyhodnotíme celou kampaň tak jediní, kdo neměli tlačenku jsou Bobo, Sobotka a Dlouhý.
Svěrák je prodejná sketa, která za dotace na točení pro sebe a synáčka udělá cokoliv, Polívka je opilec bez morálky, kterej si nahrabal euro-dotace a Marušššška už holt, ztrácí soudnost. Dodnes se do politiky nemíchala a najednou má potřebu se vyjadřovat -nechápu, že má tohle na stará kolena zapotřebí.
Šláfeberg baží po presidentování jako po lovecké trofeji a taky proto, že presidentskej funus je přeci jen větší paráda, než knížecí.