Zprávy

Zpět na článek

Proč je Česko popelnicí Evropy

2 komentářů

torinese
24. září 2012 • 08:21
Holce nejspíš platí dobře, když má tyhle starosti. Většina normálních rodin je má úplně jiné, nežli kde sehnat kvalitní italské prosciuto nebo pecorino. Náš "pravicový" pan Holec buď záměrně lže nebo nebyl v životě nakupovat v Německu. Není pravda, že u nás máme levnější a nekvalitní potraviny proto, že by kvalitní nikdo nekupoval. Nám tady za stejnou nebo i vyšší cenu nabízejí řetězce šmejdy! A může za to právě ona "neviditelná ruka trhu", která podporuje "liberalizaci" obchodu a cen.
A teď tu máme díky tomu 24 mrtvých.
pooch.ledog
25. září 2012 • 10:26
Ja se tem jeho vyplodum uz jen smeju. Treba tomu, ze nemecka dvojice vyda za potraviny o 15 stovek vic. Kolik je to na eura? Takze ta dvojice bud zije ve state, kde je kvalitni jidlo neuveritelne levne, nebo jsou to skrti a taky pocitaji za co utraci. Nejakych 15 stovek na vic, za udajne vyssi kvalitu, no hergot, to se v tom raichu maji dobre. Nemluve o tom, jake tam maji platy. Kdezto u nas pobere 75% naroda to, za co by Nemec rano ani nevylezl z postele a jeste k tomu pak slysi od lidi jako Holec, viditelne spatne se stravujich, jaka jsou prasata a jak nechapou, co je kvalita. Dalsi lidi jako dulezity pan Vanek si na tom stavi karieru kdyz nam rikaji co vsecko nejist. Pritom vetsina z nas to vi, ale kdo halt nema na vic tak dela co muze, aby to nejak prezil. Plasmu jsem teda v nasich domacnostech moc nevidela (zato v UK to ma kazda socka.....taky asi pekni gurmani).
Nebo ten majitel obchodu v centru Prahy ktery je orientovan na jine nez bezne zakazniky. No jasne ze je, musi, plebs si nemuze dovolit tam chodit bezne nakupovat, to by pak nemel na slozenky za byt a pod. Na tohle maji hlavne lidi jako courva Koci kterou si stedre platime z dani a ktera bydli za par supu v luxusnim byte v centru, ktery ji stedre poskytl ten hnup co dela za podprumernou mzdu svymi danemi. Je uzasne,jak se Holec dovede temhle lidem vysmat.
Stejni trapaci jsou lidi ze supermarketu kteri tvrdi, ze my nic jineho nez ty blafy nechceme. Cast zakazniku zcela jiste, tem je jedno co ji a takove lidi najdete vsude ve svete.Zbytek by mel kvalitu rad, ale jednak ji nedostane a pak taky na ni vesmes nema, neb super hyper usoudili, ze kvalita musi u nas stat majlant. Kdyz ve svete je celkem normalnim zbozim.
Nuze a ten angl. reznik v Praze - sli jsme tam uz 2x a vzdy mel zavreno. Jeho pracovni doba je neskutecna, pokud delate ranni od 8-16 nemate sanci si tam nakoupit. Navic otevreno jen 4 dny v tydnu. Jeho anglicky kolega co mam za rohem dela 6 dni v tydnu, 7-17.30, v nedeli 8-12.