Zprávy

Zpět na článek

Zemřel Radoslav Brzobohatý, chlap s krásnými Vráskami

5 komentářů

torinese
12. září 2012 • 17:14
Pan Brzobohatý byl prototypem muže v pravém smyslu slova - jedním z posledních mužných herců, jaké máme. Takhle mi bylo líto už jen smrti mého jediného idolu - Pavlíka Newmana.
Krom toho, že byl R.B. skvělým a věrohodným hercem, připomínal mi fyzicky silně mého zemřelého tátu. Byli v podstatě tentýž ročník. Ale nějak mě nedávno napadlo, že už tady dlouho nebude... scházel před očima.
sendyman
12. září 2012 • 21:09
A to je zajímavý. Zrovna dneska mě napadlo něco podobnýho taky - akorát táta byl o 11 let starší -ale zase mladší, když umřel. Připomínal mi ho však jen tváří. Chováním i postavou byl někde jinde - asi se na něm podepsal ten koncentrák...
Pan Herec a chlap. si myslím. Teda pan Brzobohatý, samozřejmě. A já bych tam klidně na úkor profesora ze Sněženek dal Pěničku, třeba... I když Sněženky jsou pro mě kultovní film, "trefil" mě v těch správnejch letech (ještě jsem byl cílová skupina, nepříliš dlouho po lyžáku na střední).
torinese
13. září 2012 • 06:41
Tyhle záležitostně mě osobně většinou nijak neberou, svíčičky nepálím a hysterii nepodléhám. Ale pan Brzobohatý je pro mně výjimkou - s ním odchází poslední opravdový muž-herec. A tenhle pán zůstal tím mužem i ve stáří(jako můj otec), a to se vidí málokdy. On se tomu stáří totiž nikdy nepodal a zůstala mu ta jeho chlapská hrdost, trošku furiantství a jiskra v oku. Zbydou nám tu jen samí chcípáčci a metrosexuálové...
sendyman
13. září 2012 • 09:23
Jo, tak nějak podobně. Pan Brzohobohatý pro mě vždycky byl, je, a bude ...František. Chlap.
Nesmutním, že už tu není - to je úděl všeho živýho na týhle Planetě. Je mi však líto, že nevidím jeho nástupce (myslím v mediální sféře, v reálu jsou, ale nikdo je nezná). Je tu mnoho "chlapů", co si na ně jen hrajou. On byl. Myslím.
sendyman
13. září 2012 • 09:32
***! Já to kontroloval, vážně! Rozostřuje se mi zrak, vypadalo to v pohodě.
Budu muset skočit na oční...
Moc se omlouvám.