Zprávy

Zpět na článek

Smrt je dostihla přímo při práci. Sýrie znamená pro novináře čím dál větší hrozbu

1 komentářů

pooch.ledog
25. srpna 2012 • 10:32
tam takhle lezt. Co se zmeni tim ze se nekdo necha takto zabit a cely svet na to cuci? To uz ten voyerismus provozovany vsude taky diky tem asocialnim sitim nema konce....

Novinari tam nelezou kvuli nejakym ideovym predstavam, jakoze aby nam ukazali jak tam nekde trpi lid. To cele je jen a jen v honbe za tim ukoristit co nejsokujici obrazky, diky kterym pak dotycny muze delat nekde haura, rikat kam se odvazne pustil a tudiz bude mit sanci na pracovni kontrakt od nejakeho lepsiho bulvarniho platku, pripadne dokonce od nejakeho vice ceneneho media. Tim, ze tam novinari takhle riskuji se nemeni nic k dobremu pro valkou suzovanou zemi. Lidi se na to podivaji, na chvili je to zarazi a pak zase jedou dal. Stejne jako ti co rozhoduji o tom zda valky vest ci nikoli. Lituji, ale pro tyhle novinare skutecne nemam pochopeni. Nepripadaji mi jini nez obvykli lovci senzaci.
A co se tyka zen, ty uz zblbly uplne. Co rici na to, kdyz do Egypta, kde uz byla primo na namesti plnem lidi nechutne sexualne napadena americka novinarka jede dalsi zena ktera se tam zase potlouka po podobnych mistech v case, kdy tam zase neni moc bezpecno...zeny jsou prece jen vic zranitelne nez muzi. Tu jejich snahu ve vsem se vyrovnat muzum a dokazat si, ze ony zvladnou i nebezpecne situace fakt nechapu a nemam chut je litovat. Jestlize nekdo jede do takove zeme, pak jiste vi, co ho tam asi taky muze cekat a prijde-li u toho o zivot, sorry, ale jeho volba.