Zprávy

Zpět na článek

Psycholožka Michaela Fialová: Z dětských královen krásy nevyrostou normální lidé. Odnesou si doživotní komplexy

3 komentářů

pooch.ledog
10. srpna 2012 • 17:53
ktery dela s ditetem tohle by o nej mel prijit a jeste si to jit odsedet. Je to odporna sexualizace deti, ani se nedivim ze je vsude tolik uchylu, vzdyt tohle to v nich jeste podporuje.

Zenske ktere se takhle chovaji ke svym detem jsou kravy prvni tridy a melo by se jim zakazat nejake deti vubec mit. Tem jde jen o prachy. Delaji z tech decek tyhle trapne maskary v blahove nadeji ze jednoho dne z nich bude top model vydelavajici sileny prachy, z cehoz se budou mit dobre taky. Z toho by jeden blil....divim se, ze tohle nechaji jen tak byt napr. feministky, kterym jinak vadi i to kdyz jim chlap otevre dvere a nebo nastrci kabat. Proc nebojuji za zakaz techle idiotskych prehlidek a soutezi? Nechapu spolecnost, ktera na jedne strane zakazuje detskou pornografii a styk s nezletilymi, a na druhe strane dovoli tohle. A jeste min chapu publikum co na to cumi a ty debilni media ktery uz nevi jak vydelat tak toci cim dal vetsi sra.ky...vazne je mi nekdy z lidi jako celku, ze spolecnosti, uplne na zvraceni.
torinese
9. srpna 2012 • 08:17
že bych dceři radši nohy zlámala, nežli bych ji nechala promenovat se před nějakými starými prasáky.Úplně stačí skandál ,který před pár lety propukl v Elite, ví se o tom, jak se mladistvé modelky naučí drogovat a chlastat, aby se staly závislými. Jak se s nimi kšeftuje a jak se prodávají páprdům(proslulé je tím Milano). Nedávno jsem viděla reprízu amerického dokumentu a malých královnách krásy - matičky by zasloužily pořádně nakopat. Ze svých dětí udělají zmalované směšné opičky...
Zrůdnost.
pooch.ledog
10. srpna 2012 • 18:02
cely tenhle posahany modni business dnes neni nic jineho nez jedna velka uchylarna. Hadry vesmes o nicem a staly prisun mladeho masa pro postarsi prachata prasata. Matka ktera dceri dovoli aby se v tom realizovala musi byt ujeta. Viz ta prastena trapna Zilkova a jak dopadla kdysi docela pohledna normalni holka, jeji dcera. A to je jeste docela nezajimava story, jsou horsi veci ktery se v tom dejou.

To je to dnesni opojeni pozlatkem. Jakysi anglicky pruzkum ukazal, ze dnes chce byt min. 75 procent holek modelkama, zpevackama ci hereckama, min. 65 procent kluku aspon fotbalistama. Cim to asi bude? Media nastrkuji tyhle figury kde muzou, porad jen prachy prachy prachy, drahy bouraky, palace a nekonecna snura zabavy. Muze se pak clovek divit, ze lidi takhle blbnou?