Zprávy

Zpět na článek

Paní Lenka "Černobílá" Bradáčová hraje vysokou hru

2 komentářů

strassidlo
15. července 2012 • 14:27
Teda pane redachtóre, zrovínka vod Vás jakékoliv hodnocení nějaké osoby podle obleční a vizáže je fakt ujeté. Když totiž bude někdo hodnotit tímtéž úhlem právě Vás, v tom ušmudlaném věčném svetru a s tím hrozivým sestřihem, co máte na hlavě, tak nutně dojde k závěru, že Vás čeká jedině kariéra chovance nějakého psychiatrického útulku. Vás se dycky leknu i já a to sem, prosím pěkně, děsný strašidlo!
pooch.ledog
12. července 2012 • 23:05
Jaka Bradacova skutecne je nevim, ale vyvozovat neco z toho jak se obleka v praci je teda fakt uhozeny. Cerna a bila jsou totiz tradicni barvy ktere se proste v jinych zemich v zamestnani zcela bezne nosi. Hlavne tam, kde se vyzaduje strizlivost a korektnost, coz bezpochyby obor, ve kterem Bradacova pusobi, oficialne je. Pokud vim, pohybovala se nejakou dobu i v USA a tam se jiste naucila jak se pracovne oblekat. To jen u nas se nevidi ty davy muzu v kvadrech a zen v strizlivych pracovnich satech, suknich, bluzkach a sacich, protoze u nas se tohle stale jeste nevyzaduje a navic se poradne obleceni nesezene ani na volny cas, ne tak do prace. U Vietnamcu tohle nevedou a to, co u nas prodavaji i znamejsi znacky je bida a utrpeni bez fantazie.
Zajedte si vic na zapad pane Pecinko a mrknete se do obchodu s oblecenim. Uvidite tam rady vesaku s oznacenim Workwear kde budou podobne veci jako ma na sobe Bradacova viset v mnozstvi ne zrovna malem. Tohle vazne nema co delat s jeji povahou. To je jen vyraz umirnene elegance a vkusu i v praci.