Zprávy

Zpět na článek

Těším se na ekonomickou krizi, říká známý lékař Jan Hnízdil

12 komentářů

placirkabodlo
5. června 2012 • 22:55
tady si dal sraz elitni pavilon A 88. jelita, pocitam ze volici strejdy prezidenta jakla buhehehe. bych vam tu demagogii polecil seznamem, telefonnim seznamem smejdi
pooch.ledog
5. června 2012 • 14:48
Takovy doktor se jeste nenarodil, ktery by tohle dokazal vylecit. Ten strejda je marnej.

Dik za odpoved. Bartose uz jsem videla. Ale o tom spiknuti psychologu vuci Klausovi slysim fakt poprve. Klause nemusim ale mate pravdu, ze takto odstranovat ty, kteri se nekomu nelibi je absolutne neakceptovatelne.
torinese
5. června 2012 • 08:33
No on ten Hnízdil (je kapku narcista) s kolegou Sttáským chtěli dostat Klause do svěrací kazajky. Šokovalo mě, kolik v tom jelo známých jmen z oboru psychiatrie a psychologie (prof.Höschl účast na spiknutí odmítl). "Spiklenci " se očividně inspirovali v 1.rep., kdy byl nepravdivým nařčením z onemocnění paralýzou odstraněn poslanec Stříbrný, jako pol.konkurent.
Adama Bartoše Hnízdil a další pravdaláskaři nenávidí k smrti, protože se mu podařilo tyto dokumenty získat a zveřejnit. Celou věc pak vydávali dotyční za pokus o vtip. Ne, že by byl tatíček tak skvělým prezidentem, ale takové metody likvidace pol.oponentů používají výhradně nedemokratické systémy.
Tady máte link na Bartoše (mimochodem - JXD ho taky nesnáší, prý je Bartoš "antisemita").
http­://ab­bartos­.wor­dpres­s.co­m/2010­/03/04­/klaus-blaznem-znami-cesti-lekari-chystali-komplot-proti-prezidentu-republiky/
torinese
5. června 2012 • 08:22
Vy byste se měl léčit, ale ne u Hnzdila (ten dělá celostní medicínu), nýbrž u psychiatra.
Netrpíte koprolálií???
vonrammstein
4. června 2012 • 23:59
Tobě nic vysvětlovat nebudu. Poštěkávajícím ratlíkům se nic nevysvětluje, ti se prostě nakopnou.
pooch.ledog
4. června 2012 • 23:47
No neco do sebe to ma, ale treba principy holisticke mediciny, to neni nic noveho. O tom vime uz dost dlouho.
Pak taky to leceni nemoci a krizi. To funguje jen do urcite miry. Clovek pri tom musi mit stale nadeji, ze kdyz se bude snazit, tak neco zmeni. Coz v posledni dobe zacina ponekud nefungovat. V prostredi, kde neni dost prace a zamestnavatele nemaji chut platit lidi i kdyz je potrebuji, vas nejaky takovy ekonomicky sok spise znici, nez ze vam otevre oci tak, aby se clovek prestal zbytecne honit. Navic, co to vlastne presne znamena? Jsou veci, ktery v pohode ozelime, ale to, aby bylo na bydleni a zakladni potreby osulit nelze. To pak hrozi vyhazov na ulici a to teda sotva pomuze k necemu lepsimu. Jak to pry rikal ten Budha - struna nesmi byt ani moc povolena, ani moc utazena. Zlata stredni cesta.
S tou neremorfovatelnou politikou ma ale pravdu. Chyba je v celem systemu, ktery si vytvoril spoustu ulev, pozitku a neprehlednych zakouti, kdy se politici citi jako neco extra a mimo zakon. Coz neni zdaleka jen u nas. Pry musi byt takhle hyckani aby nebyli zkorumpovatelni. Ze to nefunguje je vic nez jasne. Ony ty statni aparaty jsou vubec neco jako cerna dira na penize a svet sam o sobe. Dokud se tohle nezmeni, bude vsude jenom brajgl. Nechapu, jak muzou byt zrovna tihle statni zamestnanci takhle preplaceni nebo mit dokonce celozivotni imunitu. Vzdyt je v podstate novodoba slechta, a to bez nejakyho rozumnyho duvodu aby tomu tak bylo.Jediny, kteri by to mohli zmenit jsou ale oni samotni a to silne pochybuju, ze by si kapri sami vypustili tak stavnaty rybnik a zmenili pravidla.
Co delal tenhle borec s Klausem nevim, ale ze je ten pan ponekud mimo misu vim uz davno, kdyz to reknu hodne mirne.
strassidlo
4. června 2012 • 22:31
aznom
4. června 2012 • 22:14
Je nutno uznat.že jsi statečnej.Jak říkáš -magor?Naznač hlupáku-"proč je magor"? Víš to? Hňupe?
aznom
4. června 2012 • 20:09
Máš vůbe ty stupidní v obludnej sle*­**nec,­nekon­trova­telnej slepenče,ponětí o tom ,co to obnáší "bol­ševic­ko,.fa­šistic­ká"-metoda ty krá.vo?Kdo tě porodil? Hov.no?
vonrammstein
4. června 2012 • 17:41
magor.