Zprávy

Zpět na článek

Těším se na ekonomickou krizi, říká známý lékař Jan Hnízdil

12 komentářů

placirkabodlo
5. června 2012 • 22:55
tady si dal sraz elitni pavilon A 88. jelita, pocitam ze volici strejdy prezidenta jakla buhehehe. bych vam tu demagogii polecil seznamem, telefonnim seznamem smejdi
torinese
5. června 2012 • 08:33
No on ten Hnízdil (je kapku narcista) s kolegou Sttáským chtěli dostat Klause do svěrací kazajky. Šokovalo mě, kolik v tom jelo známých jmen z oboru psychiatrie a psychologie (prof.Höschl účast na spiknutí odmítl). "Spiklenci " se očividně inspirovali v 1.rep., kdy byl nepravdivým nařčením z onemocnění paralýzou odstraněn poslanec Stříbrný, jako pol.konkurent.
Adama Bartoše Hnízdil a další pravdaláskaři nenávidí k smrti, protože se mu podařilo tyto dokumenty získat a zveřejnit. Celou věc pak vydávali dotyční za pokus o vtip. Ne, že by byl tatíček tak skvělým prezidentem, ale takové metody likvidace pol.oponentů používají výhradně nedemokratické systémy.
Tady máte link na Bartoše (mimochodem - JXD ho taky nesnáší, prý je Bartoš "antisemita").
http­://ab­bartos­.wor­dpres­s.co­m/2010­/03/04­/klaus-blaznem-znami-cesti-lekari-chystali-komplot-proti-prezidentu-republiky/
torinese
5. června 2012 • 08:22
Vy byste se měl léčit, ale ne u Hnzdila (ten dělá celostní medicínu), nýbrž u psychiatra.
Netrpíte koprolálií???
pooch.ledog
5. června 2012 • 14:48
Takovy doktor se jeste nenarodil, ktery by tohle dokazal vylecit. Ten strejda je marnej.

Dik za odpoved. Bartose uz jsem videla. Ale o tom spiknuti psychologu vuci Klausovi slysim fakt poprve. Klause nemusim ale mate pravdu, ze takto odstranovat ty, kteri se nekomu nelibi je absolutne neakceptovatelne.
vonrammstein
4. června 2012 • 17:41
magor.
aznom
4. června 2012 • 22:14
Je nutno uznat.že jsi statečnej.Jak říkáš -magor?Naznač hlupáku-"proč je magor"? Víš to? Hňupe?
vonrammstein
4. června 2012 • 23:59
Tobě nic vysvětlovat nebudu. Poštěkávajícím ratlíkům se nic nevysvětluje, ti se prostě nakopnou.
strassidlo
4. června 2012 • 22:31
strassidlo
4. června 2012 • 15:48
pane dochtóre podíval jste se diagnosticky taky na sebe? Do toho Ratha totiž zase až tak daleko nemáte. Ve svých odpovědích působíte hodně egocentricky až samolibě. Vaše vize občanských společností bez politiků a politiky je sice hezká bajka, ale tak, jako kdysi komunismus, nepočítá s povahou skutečných lidí.
Závěrem: tomuto rozhovoru chybí zásadní otázka "odcházel jste a vyhrožoval nám exitem nebo jste své kolegy nabádal k rozumu, cti a skromnosti?"
torinese
4. června 2012 • 09:14
mě kdysi dost naštval tím komplotem proti Klausovi - nelíbil se mi způsob, jakým se zcela vážně(což posléze vydávali za vtip) chtěli zbavit neoblíbeného politika. Šlo o ryze bolševicko-fašistickou metodu. Ale časem jsem mu přišla na chuť - to,co říká, má něco do sebe. Ale řešením to není.