Zprávy
vonrammstein
0
Asi je to kus od kusu, znám několik lidí, který díky éčku s cigárama fakt úplně sekli. Mně to prostě blbě hoří, nebo co. Asi mi chybí ten rituál. Ale co už, ušetřená škatulka denně taky není k zahození 

Přejít do diskuze
Čéče, Miilek prošel fází e-cigarety (na Jamajce s ní furt vopruzoval
), ale hulit fakt přestal (teda kouřit, pořád si myslím, že hulení si občas dá!
). Pořídil jsem si ji taky, ale využívám minimálně, jak píšu vejš. A nedávno ten vercajk podědil po Miilkovi Filip, tak jsem zvědavej!

), ale hulit fakt přestal (teda kouřit, pořád si myslím, že hulení si občas dá!
). Pořídil jsem si ji taky, ale využívám minimálně, jak píšu vejš. A nedávno ten vercajk podědil po Miilkovi Filip, tak jsem zvědavej!

Teda, vážně, beze srandy, já Vám fandím a přeju Vám Váš pocit. Ale zároveň varuju - nikdy se nepovažujte v tomhle zlozvyku za vítěze! Já nekouřil skoro půl roku, jen tak, z ničeho nic, prostě mě to napadlo. Ale byla blbá doba (soukromě) tak jsem si zase tak jednou, z ničeho nic, řekl, že to je jediná radost, co mi zbejvá, a na opravdovou nápravu bude vhodnější chvíle (třeba kvůli někomu, z čistý radosti, že někomu udělám radost).
Takže zase hulím!
A to s tou e-cigaretou je pěkná volovina, jestli o tom vůbec uvažujou. Taky ji (ale jen občas, přiznám, že to radši - a celkem v pohodě - vydržím, a dám si tu "správnou", opravdovou) použiju, v místech, kde je to dost zakázaný.
Komu, sakra, může vadit červený světýlko a trocha páry?
Takže zase hulím!

A to s tou e-cigaretou je pěkná volovina, jestli o tom vůbec uvažujou. Taky ji (ale jen občas, přiznám, že to radši - a celkem v pohodě - vydržím, a dám si tu "správnou", opravdovou) použiju, v místech, kde je to dost zakázaný.
Komu, sakra, může vadit červený světýlko a trocha páry?
Považuji se za již bývalého kuřáka. Právě se nacházím v abstinenční fázi po měsící bez cigarety a to jsem kouřil bezmála dvacet let.
Než jsem se odhodlal, studoval jsem weby organizací, které se zabývají odnaučováním kouření. A co jsem zjistil ?
1. nikotin způsobuje závislost. To je jaksi jasné.
2. nikotin sám o sobě škodlivý není. Problém je v dehtu. to všichni taky vědí.
3. nikotin zlepšuje paměť, postřeh a působí povzbudivě pro organismus. není to napsané přímo, ale...
tolik z pohledu zdravotnického.
Ale nejzajímavější vlastnost nikotinu :
SPOLEHLIVĚ PLNÍ STÁTNÍ KASU.
proto se taky musí trh s e-cigaretami regulovat a zdanit
Než jsem se odhodlal, studoval jsem weby organizací, které se zabývají odnaučováním kouření. A co jsem zjistil ?
1. nikotin způsobuje závislost. To je jaksi jasné.
2. nikotin sám o sobě škodlivý není. Problém je v dehtu. to všichni taky vědí.
3. nikotin zlepšuje paměť, postřeh a působí povzbudivě pro organismus. není to napsané přímo, ale...
tolik z pohledu zdravotnického.
Ale nejzajímavější vlastnost nikotinu :
SPOLEHLIVĚ PLNÍ STÁTNÍ KASU.
proto se taky musí trh s e-cigaretami regulovat a zdanit