Zprávy

Zpět na článek

Obchodníci prý dovozem potravin šetří náklady i čas. Využívají ho k ukrývání plesnivých jahod a přelepování etiket?

1 komentářů

pooch.ledog
16. dubna 2012 • 13:42
mluvci Aholdu ci jak se to jmenuje je vyslovena sprostota. Patrilo by zavrit ji i vsecky co tohle prosazuji nekam do vezeni a cely dny je krmit tim svinstvem co k nam dovazeji. Co to je proboha za logiku, pracne prevazet sem a tam i to co se da s uspechem vypestovat i primo v miste bydliste konzumentu. Vsecky tyhle zvasty maji zakryt jen jediny fakt, o ktery tu jde - nenazranost majitelu supermarketu kdy se z podnikani s cilem ziskat rozumny profit stala valka o kazdy desetnik, za kazdou cenu, a to rozhodne ne ve prospech zakazniku. Jestli si nekdo mysli, ze je u nas levne a ze diky dovozu narod setri, tak at se jede podivat jinam a uvidi sam, jake blbce z nas Aholdy a dalsi vydriduchove z teto branze delaji.

Osobne jsem pro to, aby se zase vratil stary dobry zpusob nakupovani, kdy na malem kazde ulici byl obchudek s potravinami ci mala samoska, kde mozna nebyl tak velky vyber jako dnes, ale clovek nemusel nachodit stovky kilometru kolem pitomych regalu. On totiz ten tzv. velky vyber vseho taky neni kdovi jaka vyhoda. Tak by meli v jednom obchode to a v druhem zase ono. Prodavalo by se mozna vic lidsky, bez stresu, jeste by clovek zazil to co zna z malych obchudku v cizine a co si pamatuji z deststvi. A sice ze prodavacka sveho zakaznika zna a ztrati s nim i nejake to mile slovo (i to se za komancu stavalo). O nejake uspore casu v hyper super, kdy se argumentuje tim, ze tam je aspon vse pod jednou strechou si myslim svoje. Neni to zas az tak bajecne jak se mysli. Spise bych rekla, ze tam clovek zbytecne ztrati plno casu, nehlede na to, ze pak zbytecne nakupuje i co nepotrebuje. Tak jakapak uspora.

Ze te zenske neni hanba neco takovyho vypustit z te jeji pestene huby. Sama si odpovim, neni. Ma za to skvely zold, nana jedna pitoma.