Zprávy

Zpět na článek

Experiment Reflexu: Poznají kolemjdoucí dobrou hudbu? Tomáš Klus hrál na ulici

37 komentářů

lobineu
5. března 2012 • 08:05
...zapomněl jsem dodat, že dokud tady budou takovýhle články, nebudu Reflex kupovat (což vzhledem k tomu, že RX má spoustu inteligentních příznivců akceptující jeho současnou kvalitu nebude asi nikdy).
veleknez
4. března 2012 • 11:35
Nejspíš to bude tím, že POP je v podstatě velkolepá nudná sra*ka, která nikoho moc nezaujme po hudební stránce. Lidi spíš zajímá to, že zpěvák je "televizní celebrita" a ikdyž na ulici zpívá někdo daleko líp, tak to nikoho nezajímá, protože není ten provařený ksicht s televize - jakmile by tam nad nima byl transparent se jménem zpěváka, zastavilo by se tam určitě daleko víc lidí a přitom by hrál stejně. Ono se stačí podívat na jeden díl stuidní soutěže jako je superstár a pak je jasné, že hudební vkus nejenom české republiky je hodně mizerný. Kdyby tam hrál třeba Kryl, a to i v době kdy ho nikdo neznal, tak by to bylo o něčem jiném, ikdyž dneska by tam musel hrát jeho písničky spíš Landa, aby se někdo zastavil Mimochodem musím říct, že jméno Klus slyším dnes poprve v životě a neznám ani jediného člena soutěží jako superstar (krom samera Isy co je snad v kazdém pořadu) a POP mě nijak zvlášť nebere, takže bych asi taky jen prošel bez povšimnutí.
sendyman
3. března 2012 • 19:46
No jméno, přece, né, to ví přece každej!
sendyman
3. března 2012 • 19:42
Radůza je z Dejvic!

Teda, vono to teďkonc vypadá, že se Vám směju, ale tak to není. Já to taky nevěděl, strejda Gůgl pomohl, tak mám takovou radost, že i u nás v Praze (a dokonce u nás na Šestce) se roděj prima lidi!
sendyman
3. března 2012 • 19:38
No, víte, ono to může být tím, že jsou mezi námi pamětníci starýho dobrýho RX, chodíme sem z tradice, a tak si občas zanadáváme na dnešní úroveň, no...
torinese
3. března 2012 • 08:51
Radůza není ze Sev.Moravy?
myschak
3. března 2012 • 07:14
Mě by zajímalo, vážený, proč vlastně tady jste a ***te ty svoje zvratky z huby, když se vám Reflex nelíbí. To trochu postrádá logiku, ne? Navštivte radši kluci(tečka)cézet a dejte mu co proto!
lobineu
3. března 2012 • 06:19
popletené ankety blbě okopírované z toho co redaktoři viděli na trubce... ačkoliv mi Klus nijak neučaroval, v tomhle případě ho spíš lituju, že se s nýmandy z Reflexu vůbec o něčem takovém bavil...
xviktorie
3. března 2012 • 02:06
???Co má Radůza se severní Moravou?
enemabagjones
3. března 2012 • 01:05
Takhle kdysi Honza Dědek obcházel vydavatele s "neznámou" kapelou, myslím, že to byla Lucie, a dopadlo to nějak podobně, až na to, že v těch vydavatelstvích byli "odborníci".