Zprávy

Jan Šibík o smrti novinářů v Sýrii: Ti dva byli v pasti

46 komentářů

kockamnau
28. února 2012 • 20:33
hned poté,co jsem periferním viděním střehla nadpis Vašeho domnívám se kvílení a tryzny,tak do mně vjel čert,přiznám se,ani jsem nečetla,ani se nechystala,ale ona energie mně donutila Vám napsat­....­.nevím­,zda jste četl Epikteta,ale ten mi ihned vytanul,víte,jak ve starověku rozlišovali a zacházeli se zvědy????S těmi zbabělými,co přiběhli se zprávou,že Řím hoří?????To by jste si zasloužil Vy a ti novináři,co byli zastřeleni,ač v pasti,těm budiž země lehká,mají po záslu­ze.A­propo,­slyše­la jsem historku,jak se demonstruje v Sýrii na kamery, .víte já mám ten dojem,že ten vývoz západní demokracie není nic dobrého a vyloženě světu škodí a sleduje sobecké a zištné cíle zemí tento produkt vyvážející,ostatně nemají co jiného vyvézt a novináři jsou hloupí a prodejní a najatí zprostředkovat iluzi,jak se komu hodí,říká se tomu marketingová strategie a informace,která z toho vzejde,je zprostředkovaná a nemusí být a není pravdivá a a já se té trapné taškařice odmítám účastnit a podílet se.Vtipný glosátor p.Zeman Vaši profesi označil žumpou a Váš chlebotárce tím směrem kráčí,jak vtipné!A již dávno přede mnou a Vámi věděli jak zacházet se zbabělými zvědy,­štvá­či,tě­mi,co nemají na cizím území,co pohledávat.
jpk88
28. února 2012 • 21:44
nezlobte se na mne,ale vy jste milá paní-slečno trochu jinde,né??Tam zahynou nějací lidé,kteří mají zaměstnání novinařinu,milují adrenalin a chtějí být u toho a Vy je nazvete žumpou.Kde jste byla,jak fotr od nynějšího Asada dělal to samé,vraždil lidi-záměrně nepíšu SVŮJ LID,protože člověk nikomu nepatří.No a s tou Vaší narážkou na VÝVOZ ZÁPADNÍ DEMOKRACIE jste to dorazila úplně.Co nemá nebo má nabídnout,podle Vás??Nikdy,ale nikdy jsme se neměli líp,jak si žijeme dnes a to ve všech směrech.Je fakt,že je bordel,ale ten nemůže ovlivnit můj život,protože člověk bude nadávat pořád-v pravěku,že nemají oheň a v dnešní době,že si nemůžu koupit Ferrari.Když projíždím města,­vesni­ce,nav­štívím teď v zimě hory,tak vidím,jak se máme zle a je třeba tu západní demokracii zatrhnout-milá panímy JSME ROZEŽRANÍ A ROZMAZ­LENÍ­.Jinak­,když se Vám nelíbí vývoz západní demokracije,tak hurá do Student Agency a kupte si letenku do Kandaháru a můžete budovat svůj svět-nejlépe se buduje od základů-tam nemají ani to-vy v dnešním světě musíte být nešťastná a nebo jste rozmazlená-nic víc,nic míň
kockamnau
1. března 2012 • 15:50
já už ve světě,kam mně posíláte byla,moc dobře vím,že jsou lidé rozežraní a rozmazlení a ještě chtějí konzumovat dál,jeďte tam vy,já se za pár dní vydám do slunných,službami a ochotou a milými lidmi oplývajícího Trentinského regionu,ciao a rozhodně nepodporuji kvílení moralistů,co chtějí impantovat své vlastní způsoby na cizím území,z toho bude válka a já chci žít ještě dost dlouho,víme ???
aznom
1. března 2012 • 20:24
Nuže,pokud se ti jeví Miloš Zeman jako "vtipný glosátor", tak bez otálení upaluj do toho svého
"regionu". Blbů zde zůstane i tak habaděj!
petra.n
28. února 2012 • 19:33
http­://www­.sibik­.cz/re­porta­ze/E­gypt_C­airo/­index­.html
von.rammstein
28. února 2012 • 17:39
kdybyste se líp učil, nemusel jste teď tajtrdlíkovat s foťákem někde na divokém východě.
jpk88
28. února 2012 • 21:45
naopak,já mu to závidím-jel bych hned
aznom
29. února 2012 • 20:31
Proč prostě neděláš to,co ti radí celej život máma-seď na místě,nevrť se,nedloubej se v nose a hlavně do ničeho nestrkej rypák?
honza75
28. února 2012 • 13:00
Na jednu stranu je mi líto každého zmařeného života. Čest jejich památce. Na druhou stranu do země vstoupili ilegálně, tedy na vlastní pěst ať už z jakýchkoliv pohnutek. Rozhodli se pro jízdu na tygru a ten je sežral. Pracoval jsem před lety pro OSN v Iráku a také jistý novinář mne žádal, abych ho tam "protáhl". Když jsem to neudělal, pomluvil mne u zaměstnavatele a nadále píše své polopravdy bez znalosti věci. V té době jsem tam žil mezi místními více jak rok a pan všeználek zem procestovat za 14 dní. Tož se řídím heslem, že od té doby co nešířím fámy tak jim nevěřím.
konstant
28. února 2012 • 12:01
Vážený pán Šibík, všetka úcta Vášmu fotografickému umu. Nechce sa mi však veriť, že ste boli priamo v Sýrii a naďalej prezentujete lož o "diktátorovi" Asadovi, terorizujúcom svoj úbohý ľud. Zaujímalo by ma, či Vás niekto tak dobre oklamal, alebo Vám niekto tak dobre platí. Aká je skutočnosť, ako Sýrsky ľud skutočne vníma Asada a kto v skutočnosti stojí za násilnosťami v Sýrii, si môže každý vyhľadať, vyčítať a vypozerať na internete.
Ten, kto sa zaujíma, vie. Ten, komu stačia informácie od "mienkotvorných" médií, ktorým je (bohužiaľ) aj Reflex, žije v neuveriteľnej ilúzii, týmito médiami prezentovanej a vytváranej.
Sklamali ste ma, pán Šibík. Skúste pátrať po tom, kto naozaj zosnoval tento útok proti novinárom. Ja neverím, že niekto ako Vy nepozná západniarske mediálne praktiky vytvárania verejnej mienky. Tiež sa mi nechce veriť, že by ste boli lenivý, alebo hlúpy. Preto mi z toho vychádza jedine možnosť, že ste sa nechali podplatiť... Škoda.

A pre ostatných čitateľov, pár kvapka v mori dostupných informácií...
http­://www­.ac24­.cz/zp­ravy-ze-sveta/272-referendum-v-syrii-potvrdilo-legitimitu-moci
http­://www­.ac24­.cz/zp­ravy-z-domova/254-syrie-obeti-dezinformacni-kampane


PROSÍM všetkých! Čítajte okrem oficiálnych aj alternatívne médiá a porovnávajte dve absolútne odlišné, protichodné realíty! Len tak si môžete utvoriť názor. A tí, čo sa oháňate hanlivým pojmom "konšpiračné téórie", nachvíľu sa vymaňte zo svojej zaslepenej jednostrannosti a zistite si, kto v skutočnosti takmer všetky oficiálne médiá vlastní a ako autocenzurne a politicky korektne tieto médiá fungujú.