Zprávy

Zpět na článek

Vyberte nejlepší film nejvýznamnějšího českého režiséra Miloše Formana

17 komentářů

herman
13. února 2012 • 10:33
Od jisté doby se Vašich anket odmítám zúčastˇmovat, nepotřebuji aby mi někdo předem předžvýkal a vybral to, co je dle něj to nejlepší, strčte si Vaše slavné ankety za kloubouk. Čest.
jirkol
11. února 2012 • 20:10
... třeba zbavit film té hrůznosti a přejmenovat jej na Vyhoďte ho z kola ven (-:
aznom
10. února 2012 • 13:53
Muhlhausy,ty ďáble,kde jsi tak zvlčel.Ty rarachu,tys určitě snědl něco špatného a nadobro jsi zblbnul!
placirkabodlo
10. února 2012 • 12:29
spise ti jeho kluci, jeden by makal, druhy by spal a naopak. a jeli by 24 hodin denne 4 roky v kuse, velky cesky skok je na ceste
aznom
10. února 2012 • 12:01
Tak,tak-zrovna si říkám,jak na ně mohli zapomenout.
Forman na Hrad!
placirkabodlo
10. února 2012 • 09:36
no vzdyt ano - karikatura krestanskeho fanatika = kulka, to same z dnesni doby - karikatura mohameda s bombou v turbanu = smrt nejen pro autora.

ten onanujici stana gross byl ale hlavne na plakatech, kde vysmaty rikal babickam anebo hlupakum, ze to mysli uprimne. a taky zadny proces. ted to same stado zvoli bobosikovou za prezidentku. ano, to je svoboda a demokracie. 9 idiotu prehlasuje 1 normala, kteremu to navic osladi temi pomluvami.
proto nas dosavadni prezident chvali a obhajuje zlodeje a korupcniky, je preci taky v klubu. a v klubu se nehraje na nejakou stranickost. tam se proste krade a lze srkz spektrem. nic sloziteho. staci byt ***.

tady je ten obr.:

http­://www­.pooh­.cz/po­oh/a­.asp?a­=20028­54

asi to ma vyjadrovat to, ze si ho muzes koupit jako ***. a ne jen jeho, ze. maji nato ten klub


a k tomu formanem nenatocenem kafkovi - on dokonce mel tocit film s bobby fisherem!

Film o "Souboji bohů" chtěl původně produkovat „Columbo“ Peter Falk a oslovil českého režiséra Formana, který svolil s jedinou podmínkou: že budou hrát Bobby a Boris sami sebe. "Prostě bych nenašel herce, který by dokázal působit stejně uhrančivým dojmem, jen když sedí za stolem," mínil Forman a díky kamarádu Luboši Kaválkovi skutečně získal Borise. ....

http­://www­.pozi­tivni-noviny.cz/cz/clanek-2011090050
muhlhaus
10. února 2012 • 08:46
Ještě k Larrymu - pokud se dobře pamatuju, nešlo tam ani tak o (známý a neblaze proslulý) křesťanský fanatismus a americkou pokryteckou prudérnost, ale o to, jestli má člověk v rámci svobody slova právo každého pomlouvat (třebas ze srandy) a zesměšňovat, nebo jestli je třeba chránit (jak se u nás říká) "dobré jméno" dotyčného. Svoboda nakonec zvítězila, hurá, Larry vyhrál, akorát kvůli zloduchovi Třískovi (v životní roli odstřelovače) musí skončit na vozíku (ale prachy a ženský mu to vynahradí). Nějaký Hustler jsem pak viděl i v české verzi, byl na nich ve fotomontáži třebas onanující Stáňa Gross s "gross" údem v rukou, ale žádný proces kvůli tomu nenastal - těžko říct, jestli díky té skvělé "svobodě", nebo díky tomu, že to bylo tak neskutečně blbé, že to ani nestálo za nějakou reakci.
chodilek.ladislav
9. února 2012 • 15:42
Při vší úctě k Ragtime... Taking Off byl průlom...
Hlasuju pro Hair - přestože v USA propadl a není dostatečně "woodstockový". Dialogy nemají chybu a vidět ho byl pro nás zážitek, který přetrvává.
rulesss
9. února 2012 • 14:54
neber to tak vazne ty mas u tv nejlespi zazitky s Petrem Rychlym, nekteri zas u Milosovejch filmu, kazdej jsme nejakej
rachetik
9. února 2012 • 13:39
A co takovej Taking off? Nebo Goyov přízraky? sice je u mě janej vítěz Přelet nad Kukaččím hnízdem, ale tyhle dva filmy by tu taky rozhodně neměli chybět