Zprávy

Zpět na článek

Stop utrácení za tabák! Anonymous Praha požadují cigarety zdarma

22 komentářů

littlesmile
9. února 2012 • 13:16
No já si cigaretky balím, takže tohle by mi bylo k niněmu. Ale příjde mi škoda, že i Reflex představuje ACTA jako konec hudby a filmů zadarmo. Přitom to může znamenat konec svobodného internetu a nejen to.
zerovan
5. února 2012 • 09:02
Očekávejte tučný poplatek za každé medium schopné sdílení či záznamu. . Netoliko žváro, to je osobní výmysl huliče za lepší příští
a.b.c
2. února 2012 • 15:44
Je to JXD, potkala jsem ho na demonstraci proti ACTA, myslel si že se pod maskou ztratí...a rozdával tyhle kraviny... (omluvme ho kloučka, rozvod byl asi těžkej)
brmbrk
2. února 2012 • 15:30
Už dlouho jsem se tak nezasmál, jako té zprávě ať je čí je . Už ne tolik té následné diskusi- Anonymous jsou zase jenom další komouši, co by chtěli všechno zadarmo, co sami netahají tak jako ti minulí komouši, co je pamatujeme s odkrztou tváří. Rozdíl je jen, že tihle mají asi ještě pubertální akné na ksichtech a tak nosí škrabošky. Jinak nic nového pod sluncem... Snad z toho vyrostou....
pavel07
2. února 2012 • 17:40
Až vyroste osa z toho, že považuje za normální komoušsky vybírat předem paušál za veškerá prázdná média-kdybych to jen u nás v práci spočítal-těch disků, kopírek atd, kde nikdy nebyl a nikdy nebude ani jeden bit něčeho autorsky chráněnýho, tak možná z toho pak lidi vyrostou.
Takže v ČR rozhodně stahování zadarmo není.
placirkabodlo
2. února 2012 • 17:43
takze ses zasmal, pobavil ses, a ted treba dopln info o tu jednoduchou osu (at mas sebesamadefinici uplnou, ze). a bez si vymacknout toho bedara ze sveho bolsevickeho zadku, treba ti to uvolni cakru
jonatan66
11. února 2012 • 10:22
Vy toho o ACTA zcela evidentně moc nevíte. Nicméně to Vám nebrání její odpůrce dehonestovat a odvádět pozornost od jejich argumentů poukazováním na "pubertální akné". Ještě jste zapomněl napsat, že "Zabavný průmysl" si rozvracet nedáme... Vaše (ne)argumentace je typicky bolševická, soudruhu!
anonymouss
2. února 2012 • 15:29
Chtěl bych Vás upozornit, že tento člověk nemá s anonymous nic společného, o členech a takto velkých požadavcích máme přehled, toto je jen příživník který chce nějakým způsobem vydělat na naší publicitě, proto Vás všechny žádám, berte tento článek a požadavek jen jako pouhý vtip.
S pozdravem X
acidboy
2. února 2012 • 08:16
ty ***e vymaštěnej, ty už máš tu svoji palici tak vyhulenou, že ztrácíš pojem o realitě...
placirkabodlo
1. února 2012 • 20:58
podle hlasu. ale jinak bych cekal spise hamsika, protoze misto aby si ten tabak sam vypestoval (ano, to jde (jeste)), tak radeji dela bolsevika. nebo to byl nejaky debil z OSY. ale ten by asi chtel vzit rovnou nakladak, ktery by pak ovcanum soudruzsky rozdeloval. samozrejme, za vypalne. picovina, tak jako tak. neco jak j.x.d. s cervotocem, nebo jak se ten brouk jmenoval.