Zprávy

Zpět na článek

Zátah na největší server s nelegálním obsahem: Vedení sedí ve vazbě, policie odváží luxusní automobily

7 komentářů

konry
20. ledna 2012 • 17:41
Prohlížet si fotogalerie nebo nedej bože aktuální čísla na serveru Reflexu je hororový zážitek a nápor na nervy . To nemáte pořádnýho správce sítě nebo peníze na rozšíření kapacity serveru?
bigmogul
20. ledna 2012 • 19:52
Nemaj. Serou na nás. Vždyť jim my socky neplatíme za přistup, tak co byste zadara chtěl? Galerie jsou fakt na popravu.
nasaman
20. ledna 2012 • 20:06
Souhlas, je to peklo...
aznom
20. ledna 2012 • 16:45
Těžko říci,jak celá tato záležitost dopadne.
Ale taktika jak neinformované alespoň nasr-at je,použít osvědčené,totiž využít seznamu majetku dotyčných,Nic nezabírá lepe,než výčet luxusních aut,počet jachet,bankovní konta atd.atd.
Tato technika již dopředu zdiskreditovat, je stejná a oblíbená směrem na Východ i Západ.
placirkabodlo
20. ledna 2012 • 17:56
tak u politiku to treba pomaha pochopit, jak moc jsou v ktere kauze namoceni. ze se jim nezabavi nic, je dalsi vec (u nas rozhodne, u nas jeste dostanou premie). tady za miliardovy uplatek(?) dostane hrdina pochvalu prezidenta (asi za to, ze nepromluvil).

zajimave je treba, jestli ty autaky pouzijou jako dukaz (sameho me nenapada ceho) a super je ta znacka police. to by me fakt zajimalo, kdo ma na to copyright.
a jak to dopadne? no bude sranda, a az JE lidi prestanou poslouchat. tak to bude pecka.

ja si ted jeste naposledy zesdilim muziku jak ma bejt, nez z popudu ministerstva lasky, zavrou vsechny, kteri se na tom podileli. od webu az po klause. majora nevyjimaje. nikdo, ale opravdu nikdo nesmi projit. duvod zavreni webu a vsech? mozny naznak ironie, az vysmechu, ktere by se mohly, podle vestby prognostiku, promenit sdilenim ve stvavou kampan proti vsehomiru (nebo vsehomira). a to i za cenu nevinnych obeti musime preci podstoupit. kdo nebude chtit byt obet, je kacir, stvac, a ma drahe paradni faro z 50-satych let minuleho stoleti.

tady je ten predmet dolicny:

http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=UO­E3KkU­du_A&f­eatu­re=re­lated

totem a sutr
aznom
20. ledna 2012 • 19:11
Nuže bratře spolubojovníku---snažil jsem se rozklíčovat tvojí reakci na "sbohem a ámen",což jsem já,ale nemám ponětí co naznačuješ.Přibliž situaci!
placirkabodlo
20. ledna 2012 • 21:03
no ted zas nerozumim ja tobe. prihoriva?