Zprávy
tomik007
Myslim ze po tom co je na hradu ted, muze byt kazdemu uz srdecne jedno kdo tam nastoupi dalsi 

Přejít do diskuze
Okamura je užvaněný a sebestředný blb, který lže jak když tiskne. Zejména ve svých zfalšovaných životopisech, z nichž každý je jiný. Možná by mu pomohla léčba v rodném Japonsku, pokud se tam opravdu narodil. Jeho ,,cirkus", podobně jako Blesk a jiný bulvár, vyhledává lidi s nulovým IQ , aby jim nabídl své ,,služby". Jako přes kopírák se chovaly VV. A začíná od těch nejhloupějších na vesnicích. Ti mají trvale pocit své bezmocnosti proti politickým šmejdům a vyžírkám a na takové ,,besedě" si mohou za poplatek ulevit. Že si tak škodí, jim nedochází. Pokud má platit - Čechy Čechům, pak by tento šikmooký hňup měl táhnout zpět do Asie. Asiaty zde máme přecpáno a jejich chování je známé. Překvapuje mne účast přiblblého a rádoby ,,baviče" Šmol***e. Když mluví, je to jako když někdo *** a maluje současně. Příživníček, kterému je jedno, v čem vystupuje. Každá koruna dobrá. Další ukázka české nátury. Jen proto jsme ve stávajícím srabu, že větší část národa vůbec nepřemýšlí.
panna
nás staré, kteří žijeme v pokitickém cirkusu už předlohých dlouhých 73 roků, nic nepřekvapí ani nerozhází. Vy dnes neustále kvičíte a nadáváte na bídu, ale co to skutečná bída je, to nevíte ani jeden z vás mladých. Ale připravte se na ni, ona přijde a možná i válka. Potom budete zpívat jinou. 

Ano, to se ti opravdu zdá, já jsem docela v klidu, jen ti chci pomoct se odreagovat po těžkém dni, zabíjení komunistů musí být makačka a zasloužíš si mentální odpočinek.
No vidíš, že umíš napsat i celkem srozumitelný příspěvek bez urážek. Škoda, že ti to vydrží jen přes den, k večeru je to horší.
Víš, každý není bitkař jak ty, tak to Dalajlama musí hrát jinak.
Co u tebe, kolik mrtvých komunistů pro dnešek?
Víš, každý není bitkař jak ty, tak to Dalajlama musí hrát jinak.
Co u tebe, kolik mrtvých komunistů pro dnešek?
No zato ty jsi originál a co slovo, to nosná myšlenka, až mám strach, že pohne vesmírem.
A z čeho má tvá máma radost, tady myslím málokoho zajímá.
A z čeho má tvá máma radost, tady myslím málokoho zajímá.
S tímto názorem musím souhlasit