Zprávy

Zpět na článek

Možná přijde i Tomio aneb Mítink o čínských penisech a starých trenkách

39 komentářů

tomik007
23. ledna 2012 • 14:19
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
zdepa
22. ledna 2012 • 12:49
Okamura je užvaněný a sebestředný blb, který lže jak když tiskne. Zejména ve svých zfalšovaných životopisech, z nichž každý je jiný. Možná by mu pomohla léčba v rodném Japonsku, pokud se tam opravdu narodil. Jeho ,,cirkus", podobně jako Blesk a jiný bulvár, vyhledává lidi s nulovým IQ , aby jim nabídl své ,,služby". Jako přes kopírák se chovaly VV. A začíná od těch nejhloupějších na vesnicích. Ti mají trvale pocit své bezmocnosti proti politickým šmejdům a vyžírkám a na takové ,,besedě" si mohou za poplatek ulevit. Že si tak škodí, jim nedochází. Pokud má platit - Čechy Čechům, pak by tento šikmooký hňup měl táhnout zpět do Asie. Asiaty zde máme přecpáno a jejich chování je známé. Překvapuje mne účast přiblblého a rádoby ,,baviče" Šmol***e. Když mluví, je to jako když někdo *** a maluje současně. Příživníček, kterému je jedno, v čem vystupuje. Každá koruna dobrá. Další ukázka české nátury. Jen proto jsme ve stávajícím srabu, že větší část národa vůbec nepřemýšlí.
panna
21. ledna 2012 • 10:34
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktorbeznoh
20. ledna 2012 • 09:29
Jest s podivem, jak se někteří žurnalisté dokáží sjednotit v názoru a se synchronností hodnou akvabel publikovat tento svůj světonázor veřejnosti. Místo startovního výstřelu nebo rytmické doprovodné hudby může impulsem k této (jistě zcela náhodné) synchronnosti nenápadná informace o jakési anketě, ve které respondenti připustili, že by si určitého člověka dokázali představit na jistém prestižním postu.

Člověk, do té doby části médii předkládaný jako schopný podnikatel a úspěšný muž, jinou částí pak jako „roztomilý kříženeček“ s těžkým dětstvím, stává se ze dne na den narcisistním satanem. Jeho jediným cílem je bezpochyby pouze sebepropagace, jenž musí bezpodmínečně vyvrcholit postupným uzurpováním všech významných státnických funkcí v České republice, zotročením všeho obyvatelstva a následným připojením českého území k Japonsku.

Musím se přiznat, že do dnešního dne jsem pana Okamuru považoval za člověka sice poměrně sympatického, ale pro můj život nikterak podstatného. Neznám jej osobně a nikterak jsem jeho osudy nesledoval…

To se nyní změní.

Je totiž nad slunce jasné, že z úspěchu pana Okamury dostal někdo strach…

Bylo šlápnuto na kuří oko!

Jak je možné, že člověk, který není pod kontrolou..., který pravděpodobně není pod vlivem mocných, píše, vyjadřuje se, je vnímán a nepopiratelně oblíben???

To je přece v našem malém údolíčku nepřípustné! Tady to řídí jiní! Lapidárně řečeno – zde je Krakonošovo!

Tak tedy pryč s ním – udělejme z tohoto, snad sebestředného, ale zcela jistě pracovitého selfmademana, šaška. Nasaďme mu kašpárkovskou čepici. Vyčtěme mu(deník Dnes), že bere telefony a ironizujme(Reflex) jeho podnikatelské aktivity, protože polojaponci přece nemohou pálit slivovici.

Napadlo mne ještě něco – nezorganizoval si Tomio Okamura tuhle štvavou kampaň sám??? Vždyť i negativní reklama je reklama a nic neposílí popularitu tak, jako role mučedníka.

Inu, máme o čem přemýšlet!

Minimálně o tom, kdy naše obrácené žaludky provedou obrat
frolec
20. ledna 2012 • 14:48
aznom
20. ledna 2012 • 19:51
Jak to tak vidím,ty by jsi zvednul palec komukoliv,aniž by jsi věděl proč viď kašpare?
aznom
20. ledna 2012 • 19:48
Nuže,je třeba objektivně říci,že ani slovo,z tohoto tzv. souhrnu není z tvého ("mozku").Prostě jsi opsal to co napsali jiní.Máma bude mít radost blbečku!
cypakus
20. ledna 2012 • 21:16
No zato ty jsi originál a co slovo, to nosná myšlenka, až mám strach, že pohne vesmírem.
A z čeho má tvá máma radost, tady myslím málokoho zajímá.
aznom
20. ledna 2012 • 21:28
No,zdá se,že jsi pěkně nasra-ej.A to byl můj cíl Já totiž miluji nasra-ý hňupy!
cypakus
20. ledna 2012 • 21:36
Ano, to se ti opravdu zdá, já jsem docela v klidu, jen ti chci pomoct se odreagovat po těžkém dni, zabíjení komunistů musí být makačka a zasloužíš si mentální odpočinek.