Komentáře

Zpět na článek

Jyrka Paroubek letí ke hvězdám!

14 komentářů

panna
16. ledna 2012 • 09:47
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
strassidlo
15. ledna 2012 • 15:53
Perfektní sbírka! To už by mohlo stačit na dost přesnou diagnozu...
arvo
13. ledna 2012 • 12:10
i mentálně zničeném národě se najde dost lidí, kteří jeho partě dají hlas, a on bude v parlamentu zase sloužit organizovanému zločinu, který mu to financuje.

Tak to má být. S ním se nutné rozuzlení situace, kterou jsme si kolem sebe vystavěli, opět přiblíží.
cernysvetlo
13. ledna 2012 • 11:26
Nějak mi připomíná Lev 21 popelnici na politiky, o které už nikdo nestojí. Stejně jako k Bobině, potažmo Bobo se slétají padlé politické duše, ale tady cítí, že by jim Jyří mohl vydržkovat nějakou teplou a dobře placenou sesli v poslanecké sněmovně či senátu.
Samozřejmě, až po něm.
Apropos, čekám jak Jyrka vysvětlí obrovský úspěch knihy, kterou nikdo nechce a nekoupil?
panna
13. ledna 2012 • 10:55
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
karel79
13. ledna 2012 • 10:40
Mám radu pro jyříka: angažujte Noru Mojsejovou. Tato dáma se taky chystá do politiky, v českých zemích sklízela samé úspěchy ( podobné těm, co jyřík). Tak alespoň bude sranda.
pismenacislice
13. ledna 2012 • 10:19
Ještě bych trošilinku chápal, že se Paroubkovi zachtělo mít na 2 roky vlastního poslance ve sněmovně. Ale Škárka je pro mě záhadou. Když veřejně vystoupil proti vedení VV, tak přeci jasně říkal, že mu vadí, že VV nejsou dostatečně pravicové, jak by on chtěl. A teď chce být členem ultra populisticko-levicové strany pod vedením Paroubka.

By mě zajímalo, jestli Paroubek je už tak moc mimo realitu, že nechápe, jakou zvěř si to tahá do strany. Horší varianta je, že by Paroubek s tohle zvěří ve volbách uspěl. To bych už asi ztratil veškeré iluze o občanech tohoto státu.
pavel07
13. ledna 2012 • 09:36
Ale on zsl9, ale bohužel jeho vnímání reality je pokřiveno jeho hypertrofovaným egem.
pehasko
13. ledna 2012 • 08:56
jako kdyby ten chlap vůbec nemyslel. Vždyť je to již vyčpělá nula, profláknutej zloděj z RaJe, něco na úrovni soušky Semelové či Džamily von Alma-Ata. Pokřikuje koniny, konečně jako vždy a člověk s běžnou inteligencí mu nedá šanci. Jenže ! Tento stát je tvořen převážnou většinou blbů, kteří neumí napsat bez chyby ani řádku, koukají na Novu, sledují turecké novely, blafou nesmysly a neví, kolik měsíců je do roka. A pokud Paroubek uspěje, pak jen díky této děsivé skupině lidí, která tvoří národ český. Nazdar
jiklik
13. ledna 2012 • 08:41
Já bych úspěšnost politika poznal podle toho, že je obdivovám, uznáván, vzpomíná se na něj, na jeho úspěchy ... Stát se někým, třebas i premiérem, to je jen vstup do něčeho. Pak jde přece o tu samostatnou práci. O to, jaké má za sebou výsledky. Jak je vnímán veřejností ... a házet po někom vajíčka, Czech-tek, marťani ... Kdo má obdobné hlášky?
Jedenáctka sladkostí od Jiřího Paroubka pro nás obyčejné lidi.
1 ….."On by nebyl vůbec žádný problém udělat o sedmdesát miliard korun nižší výdaje. Otázka je, proč bychom to dělali."
2 ….."Já osobně nemám nějaký mindrák z komunistů."
3 ….."Tak lidé si zvyknou na leccos. Lidé si zvyknou, když bude dobře fungovat koalice s lidovci, a když s komunisty, tak samozřejmě i na ni. Lidé přece nebudou měnit věci, které jim vyhovují."
4 …..„Ty zákony, které jsou potřeba ve prospěch této země, lidu této země, budeme schvalovat i třeba s komunisty, a kdyby tady spadli marťani, tak je budu schvalovat třeba s marťany..."
5 ….."Já vycházím z toho, že mám něco jako poslání (...) možná od nějaké nejvyšší bytosti, takže předpokládám, že dokážu sociální demokracii vyvést ze situace, ve které byla."
6 ….."Já vycházím z toho, že mám něco jako poslání. A o tom jsem nikdy nepochyboval."
7 ….."Již od prvních let … ovládala mou mysl velká vize. Díky tomu, že jste mi dnes dali šanci vás vést, vložili jste mi do rukou mocnou zbraň, jak v tomto nelehkém poslání zdárně obstát."
8 ….."Potěšilo by mě, kdyby při mém odchodu z politiky lidé plakali."
9 ….. „Hlavně díky mně Praha vypadá, jak vypadá. Takový rozvoj tu nebyl od doby Karla IV.“
10 ….."S reformami nemusíme spěchat.“
11 …..„Já to sleduju, ujišťuju vás, naprosto detailně, slovo od slova, každý den. Noviny, televize, všechno.“
A bonus –
Petra Paroubková ….. Budu se snažit datum porodu sladit s datem voleb.