Komentáře

Zpět na článek

Jyrka Paroubek letí ke hvězdám!

14 komentářů

panna
16. ledna 2012 • 09:47
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
arvo
13. ledna 2012 • 12:10
i mentálně zničeném národě se najde dost lidí, kteří jeho partě dají hlas, a on bude v parlamentu zase sloužit organizovanému zločinu, který mu to financuje.

Tak to má být. S ním se nutné rozuzlení situace, kterou jsme si kolem sebe vystavěli, opět přiblíží.
cernysvetlo
13. ledna 2012 • 11:26
Nějak mi připomíná Lev 21 popelnici na politiky, o které už nikdo nestojí. Stejně jako k Bobině, potažmo Bobo se slétají padlé politické duše, ale tady cítí, že by jim Jyří mohl vydržkovat nějakou teplou a dobře placenou sesli v poslanecké sněmovně či senátu.
Samozřejmě, až po něm.
Apropos, čekám jak Jyrka vysvětlí obrovský úspěch knihy, kterou nikdo nechce a nekoupil?
panna
13. ledna 2012 • 10:55
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
karel79
13. ledna 2012 • 10:40
Mám radu pro jyříka: angažujte Noru Mojsejovou. Tato dáma se taky chystá do politiky, v českých zemích sklízela samé úspěchy ( podobné těm, co jyřík). Tak alespoň bude sranda.
pismenacislice
13. ledna 2012 • 10:19
Ještě bych trošilinku chápal, že se Paroubkovi zachtělo mít na 2 roky vlastního poslance ve sněmovně. Ale Škárka je pro mě záhadou. Když veřejně vystoupil proti vedení VV, tak přeci jasně říkal, že mu vadí, že VV nejsou dostatečně pravicové, jak by on chtěl. A teď chce být členem ultra populisticko-levicové strany pod vedením Paroubka.

By mě zajímalo, jestli Paroubek je už tak moc mimo realitu, že nechápe, jakou zvěř si to tahá do strany. Horší varianta je, že by Paroubek s tohle zvěří ve volbách uspěl. To bych už asi ztratil veškeré iluze o občanech tohoto státu.
pehasko
13. ledna 2012 • 08:56
jako kdyby ten chlap vůbec nemyslel. Vždyť je to již vyčpělá nula, profláknutej zloděj z RaJe, něco na úrovni soušky Semelové či Džamily von Alma-Ata. Pokřikuje koniny, konečně jako vždy a člověk s běžnou inteligencí mu nedá šanci. Jenže ! Tento stát je tvořen převážnou většinou blbů, kteří neumí napsat bez chyby ani řádku, koukají na Novu, sledují turecké novely, blafou nesmysly a neví, kolik měsíců je do roka. A pokud Paroubek uspěje, pak jen díky této děsivé skupině lidí, která tvoří národ český. Nazdar
pavel07
13. ledna 2012 • 09:36
Ale on zsl9, ale bohužel jeho vnímání reality je pokřiveno jeho hypertrofovaným egem.
sendyman
13. ledna 2012 • 08:08
jiklik
13. ledna 2012 • 07:38
To nám předvádí ikona těchto vlastností Paroubek. Je zajímavé, že mu to nedojde. Pokud nemá ponětí o realitě, tak co chce dělat? Koho chce vést a kam? Přece ta jeho touha a cesta k moci byla dlážděna neuvěřitelnými kiksy a podle toho má výsledky. Copak má pocit, že byl někdy v politice úspěšný? Pokud ano, pak už to ho degraduje na člověka, který se řídí výhradně nízkými pudy, ale určitě ne mozkem.