Zprávy

Zpět na článek

Co nám letos nejvíc zkazilo náladu? Reflex vyhlašuje Never more za rok 2011

29 komentářů

ebuu
3. ledna 2012 • 22:09
To je jako provokace, nebo vtip, nebo co?
Na prvním místě amatér Bárta, uplácející v hotovosti a ještě k tomu ze svého? Proč tam nejsou ti, co uplácejí v mnohem větší míře a z veřejných prostředků?
Místo paní Obermannové mi více kazí náladu média, která se nehlásí k bulváru a přesto o ní píší. Nebýt jich, tak bych spisovatelku vůbec neznal, a nejspíš by mi to moc nechybělo.
Tentokrát je Never more hodně mimo....
sedlakjura
11. prosince 2011 • 20:18
co tu houfně udělují tuto cenu RX kvůli Holcovi a vzývají Bílka, bych chtěl připomenout, že Holec tu psal už za něj a je furt stejný. Pro někoho k.okot, někomu se líbí. A těch je docela dost a nejen z řad čtenářů Blesku. Já ho sice rád nemám a tak ho, na onlajnu, skoro nečtu. Ale v tištěném je často dobrý. Řekl bych, že dokonce, občas, i dost dobrý. Tady ten onlajn je opravdu často strašný a chodím tu spíš z jakési nostalgie, ale tištěný rozhodně není tak špatný, jak tu mnozí uvádějí. Literární noviny to sice opravdu nejsou, ale do Blesku má daleko. Takže ten, kdo ty dva časopisy hází do jednoho měcha, nečte buď Blesk, nebo RX.
Jirka1313
15. prosince 2011 • 00:45
On ten pan Holec je takovej Tomio Okamura. Jen není Japonec.
sedlakjura
11. prosince 2011 • 20:07
Já dávám tuto cenu ODS. Mám na to právo, protože od jejího vzniku jsem jinou stranu nikdy nevolil. Dokonce jsem jí vždycky zajistil i dost hlasů navíc prostřednictvím svých rodinných příslušníků. Když pominu Řebíčka s Dalíkem, nikdy nepochopím postoj vedení k případu Drobil, situaci po volbách v Praze a v celé Pražské organizaci vůbec, instalaci Kuby a zbavení se poslance Doktora, o oprášení Bendla ani nemluvě. Doktor Svoboda zažehl malou jiskřičku naděje. Uvidíme...
sedlakjura
11. prosince 2011 • 21:51
Samozřejmě, také kvůli Vondrovi, loterijnímu zákonu, protikorupčnímu zákonu, IZIPu atd. atp...
kohba
9. prosince 2011 • 22:21
No pokud se přikloní i k reakci čtenářů tak to bude muset vyhrát plátek sám. A já se musím, bohužel, přidat. Ovšem musím se zastat tupce Holce, není to jen jeho vina, tak jako nemůžeme nadávat na cikány, že zneužívají dávky, my jsme tím viní, že jim to dovolíme. A stejně tak je tímto vinen šéfredaktor, že mu (čti Holcovi) to dovolí.
fakov
9. prosince 2011 • 08:55
Škoda, že současnej prezident je spíš na mladý letušky (a asi taky masérky) než na údajně krásné spisovatelky. Mohla napsat další pokračování svého deníku.
von.rammstein
9. prosince 2011 • 17:44
jestli je Kikina na mladý letušky, tak Babica je nejlepší český kuchař
benacek54
9. prosince 2011 • 00:31
Sem napište váš vzkaz!Letos mi nejvíc kazí náladu REFLEX. Čtu jej 20 let,záměrně jsem si nezřídil předplatné,neboť koupě Reflexu patří k rituálu jeho čtení. Jeho současná podoba a úroveň mně , ale poprvé za ty roky nutí k pochybám , zdalipak tak budu činit i dobudoucna.Vždyť nechci číst mutaci Blesku v rozšířeném vydání ! Nostalgicky vzpomínám na můj Reflex za šéfredaktorování pana Jiřího Bílka. Nakladateli VZPAMATUJ SE ! ! !
pek76
9. prosince 2011 • 08:44
nezbývá než smutně souhlasit .. Reflex pět, deset let zpět, by současnou čtvrteční přílohu Blesku rozcupoval na tisíc marných kousků .. po rehabilitaci Landy jsem přestal kupovat tištěnou a po nekonečném opileckém rozdmýchávání nesnášenlivosti Češi vs Moraváci a naopak p.Holcem zrušil z plochy i elektronickou verzi .. je hodně smutné pozorovat, co se z tohoto kdysi vynikajícího plátku stalo .. až člověka jímá podezření, že se jedná o úmysl .. přeci jen, čtenářstvo reflexu povětšinou nepatřilo k obyvatelům planety nova