Komentáře

Zpět na článek

Policajty si mlátit nenecháme!

30 komentářů

vz5847
15. prosince 2011 • 22:39
Šlo údajně o kosovské Albánce.
atreides
9. prosince 2011 • 19:28
v momentě kdy není ve službě by měl dostat přes držku jako každý jiný. nejsi ve službě, jsi jen občan a tečka. vše ostatní je nesmysl!!!!!
calvert
8. prosince 2011 • 21:54
Nejen Albánci - všechna verbež, která si myslí. že jim tu je dovoleno vše
calvert
8. prosince 2011 • 21:29
Že nejdeš dělat policajta a ukázat jak se dá se všemi těmi kecy jako - pravda láska... vypořádat s těmi podle tebe andílky
fotbalistazgauce
7. prosince 2011 • 14:05
...kdysi jsem si jxd jako novinare vazil, jeho pero dokazalo byt ostre i lehke zaroven, posledni dobou mi vsak jeho texty prijdou zmatecne, spise vsak zbytecne.. jako douholeteho kuraka zeleneho listi me to trochu desi, priznavam.. a osloveni jugos? mno, tento web snese leccos (viz alex a knez), proc ne toto.. nicmene s tim nesouhlasim, je to prvoplanovane, nizke, buranske.. ostatne jako tento web, kruh se uzavira.. abych ale jen nehanil - dostalo se mi do rukou posledni cislo reflexu a byl jsem prijemne prekvapen..
panbaloun
7. prosince 2011 • 12:49
Pan,Paní ondrula zřejmě nemá zkušenosti s obyvateli bývalé Jugoslávie.Navíc slovo jugoš,je něco jako rusák­,tali­án,mon­gol,sk­opčák běžně užívaným označením osoby žijící v nějakém regionu.Bohužel region západního balkánu se primitivní populací hemží.Slovisko svou polohou na balkán úplně nepatří.Souhlasím s JXD.
placirkabodlo
6. prosince 2011 • 22:41
ale ty bys taky urcite dokazal vytvorit spoustu zajimavych veci. se hned necerti. treba by landa trenoval dolezala v kungfu a jing a jang a jiri by bak mel vice sil podporenych vesmirnou energii znamou jako mazac mozku k vice vykopanych zkamenelych kamenu a nebo by si s temi sutraky zacal povidat pod dozorem kamery. a byl by stastny. landa by napsal muzikal. a tak. mohl by v tom bejt kurovec a klaus, ktery zachranuje lesy mu vypichuje propiskou oci a pak mu az teprve stina hlavicku. nakonec ho zaleje asfaltem. jiriho pak za milion let zase vykope. corta staryho hoho hohoho
ekran
6. prosince 2011 • 14:02
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
cypakus
6. prosince 2011 • 09:29
Když jsem Jugoš, tak asi budu vědět kdo je Tito, když mě vychoval krvavou sekyrou, ne? Zkuste tu hlavu fakt aspoň občas používat k myšlení a ne k vyměšování.
okuk
6. prosince 2011 • 08:56
Bylo by možná dobré, kdyby se člověk dozvěděl, co se vlastně přesně stalo. Na rozdíl od pana JXD, nemám k naší k policii takovou důvěru jako on. Není to žádná RCMP - spíše člověk, v souvislostech s ní, čte o úplatcích, zlodějiinách, nebo dokonce přepadání a jiných závažných zločinech.