Komentáře

Zpět na článek

Policajty si mlátit nenecháme!

30 komentářů

atreides
9. prosince 2011 • 19:28
v momentě kdy není ve službě by měl dostat přes držku jako každý jiný. nejsi ve službě, jsi jen občan a tečka. vše ostatní je nesmysl!!!!!
fotbalistazgauce
7. prosince 2011 • 14:05
...kdysi jsem si jxd jako novinare vazil, jeho pero dokazalo byt ostre i lehke zaroven, posledni dobou mi vsak jeho texty prijdou zmatecne, spise vsak zbytecne.. jako douholeteho kuraka zeleneho listi me to trochu desi, priznavam.. a osloveni jugos? mno, tento web snese leccos (viz alex a knez), proc ne toto.. nicmene s tim nesouhlasim, je to prvoplanovane, nizke, buranske.. ostatne jako tento web, kruh se uzavira.. abych ale jen nehanil - dostalo se mi do rukou posledni cislo reflexu a byl jsem prijemne prekvapen..
panbaloun
7. prosince 2011 • 12:49
Pan,Paní ondrula zřejmě nemá zkušenosti s obyvateli bývalé Jugoslávie.Navíc slovo jugoš,je něco jako rusák­,tali­án,mon­gol,sk­opčák běžně užívaným označením osoby žijící v nějakém regionu.Bohužel region západního balkánu se primitivní populací hemží.Slovisko svou polohou na balkán úplně nepatří.Souhlasím s JXD.
okuk
6. prosince 2011 • 08:56
Bylo by možná dobré, kdyby se člověk dozvěděl, co se vlastně přesně stalo. Na rozdíl od pana JXD, nemám k naší k policii takovou důvěru jako on. Není to žádná RCMP - spíše člověk, v souvislostech s ní, čte o úplatcích, zlodějiinách, nebo dokonce přepadání a jiných závažných zločinech.
calvert
8. prosince 2011 • 21:29
Že nejdeš dělat policajta a ukázat jak se dá se všemi těmi kecy jako - pravda láska... vypořádat s těmi podle tebe andílky
torinese
6. prosince 2011 • 06:52
Mně úplně stačí, že to byl gang Albánců. Ti patří i v Itálii k nejnebezpečnějším a nejbrutálnějším zločincům. Tam např. vykrádají vily v odlehlejších oblastech a bez skrupulí povraždí celou rodinu. JXD má naprostou pravdu - stát nesmí dovolit ,aby se tady chovali jako doma. Je to verbež, stejně jako celá UCK kosovská vláda.
calvert
8. prosince 2011 • 21:54
Nejen Albánci - všechna verbež, která si myslí. že jim tu je dovoleno vše
darda
6. prosince 2011 • 04:32
Ono se právě vychází z toho co jsme slyšeli, nebo četli, jenže je to zřejmě tvrzení těch policistů, neboť nikdo jiný ze zůčastněných doposud vyslechnut nebyl. Na svědectví kohokoliv bych moc nespoléhal, protože nevíme kdo z přítomných byl čí kamarád. Spíš to vypadá, že se dvě party servaly, policejní přesila podlehla, ale z výhodné pozice státního orgánu si to s přemožitelem může vyřídit jinak. A procházka na čerstvém vzduchu by možná udělala dobře spíše tomu, kdo nepochybuje o pravdivosti televizních, tištěných a jinak zveřejňovaných povidel.
gumpf
5. prosince 2011 • 19:41
Pane Doležale to snad nemyslíte vážně?!! Takový ctěný a umírněný humanista, antinacionalista, antineonacista a velký intelektuál z Prahy!? Kdybych vás neznal, tak bych řekl, že jste jeden z fanoušků Daniela Landy. Tedy alespoň podle toho, jak je popisujete vy! Už mnoho let do tohoto umělce, vizionáře, národního buditele a vlastence šijete ze všech stran. Vkládáte mu do úst co nikdy neřekl, vybíráte z jeho textů jen to co se vám hodí a podporuje váš zcestný a fanatický názor. Účelově zkreslujete to co kdy napsal, řekl či udělal a zaslepeně vnucujete svůj jediný a správný názor na tohoto odvážného člověka ... no a teď jste se dokonale projevil a ukázal nám všem co ve vás opravdu je. Tak impulzivní, neprofesionální a ubohá reakce je od intelektuála vašeho "formátu" opravdu nevídaná ...
von.rammstein
5. prosince 2011 • 19:48
mně připadají fajn oba, JXD i Daniel Landa. myslím, že kdyby se dali dohromady, mohli by vytvořit spoustu zajímavých věcí.