Zprávy

Zpět na článek

Týden boje proti blafům v restauracích pokračuje. Další porce jídel, co nejsou k jídlu

22 komentářů

sedlakjura
5. prosince 2011 • 19:36
těch žrádel nestála jistě víc než padesátikorunu. Tak co byste, k.urva, chtěli?
Polraicha sleduju pravidelně a pokud mi to nevyjde, pouštím si zmeškané díly na netu. Často souhlasím, někdy taky ne, samozřejmě. Ovšem jeho posedlosti Babicou se směju.
blahusek
5. prosince 2011 • 09:17
Co sem dát místo ankety "Jste pro zákaz kouření v restauracích?" raději anketu "Jste pro zákaz vaření v restauracích?" ?
llllllllllllllllllll
4. prosince 2011 • 20:22
Nejvíc jsem se zasmála u toho jídla, jak v tom stojí příbory
vonsalhofr
3. prosince 2011 • 12:28
a žerte doma, to platí zejména pro emancipované návštěvnice, které kromně kritizování neumí vůbec nic. Inteligentní člověk nechodí tam kde vaří blafy.
madalen
2. prosince 2011 • 17:25
mě třeba strašně mrzí, že jsou u článku uvedeny informace typu : " nejmenovaná restaurace, jedna restaurace v..." . Jsem z města půoblíž Ostravy a momentálně jsem ve 420 km dalekých Prachaticích, odkud pocházejí dvě fotky, celkem by mi bodlo, kdybych věděla, kde si večeři opravdu nemám dávat..
madalen
2. prosince 2011 • 17:22
Sem napište váš vzkaz!
sil_27
2. prosince 2011 • 13:36
Minimálně jedno jídlo je tam neprávem, a to od Karolíny Hájkové. Z popisu usuzuji, že je jedná o podnik jedné sítě vegetariánských restaurací. Zaměřují se na indickou kuchyni, jsou samoobslužné, jídlo se platí dle váhy. Za to, že si paní naservírovala jídlo do polystyrenového tácku s takovou úpravou, jako je vidět na fotce, kuchaři nemůžou, je to samoobsluha. A že jí nechutná tato kuchyně, založená na luštěninách, rýži a zelenině, dochucená zde neobvyklými kombinacemi koření, také není chyba restaurace. Nabídka restaurace odpovídá konceptu. Než tam šla, měla si zjistit, o co se jedná, aby nebyla zklamaná, že si nepochutnala na krkovici. To je jakoby člověk, co nemá rád vážnou hudbu, šel na operu (i když s dobrými úmysly) a pak tvrdil, že všechny opery a vůbec vážná hudba jsou strašné a nechápe, jak se to někomu může líbit. Tato restaurace patří k mým oblíbeným, dostanu zdravé lehké jídlo za odpovídající (tím nutně nemyslím "co nejlevnější") cenu, je tam příjemné neokázalé prostředí a milá obsluha.. a to, že bývá v době obědů, ale i odpoledne a večer neustále plná, myslím mluví za vše. Samozřejmě "caprese" z eidamu, špagety s kečupem a podobné paskvily si kritiku zaslouží.
rass76
2. prosince 2011 • 15:37
Presne tak, poprosim redakiu aby toto foto vymazala, lebo skutocne nepatri medzi blafy.
Toto nie je ziaden blaf ale nepochopenie vegetarianskeho jedla. A este k tomu ten tapny text ze ani pes to nechcel jest akoze sorry .... mila pani prial by som vam niekedy poriadne hnusnu krkovicku alebo knedlo-zelo o ktorej pisete. Vobec neviem preco leziete do vege restaurace, ked nechapete o co ide. Podla foto viem presne ktora je to restaurace, varia chutne a kazdy den cerstve jedlo. Je to jedna z dvoch/troch restauracii v celej Prahe v ktorej su trufnem dat nejake jedlo. Este by som pridal ze niesom vegetarian ...
frolec
2. prosince 2011 • 09:35
to knedlo zelo vypada dobre, ta kase s masem taky...ja bych si dal hned Vy se klidne bezte napast na louku, primadony...hlad a polske vsi na vas !
sendyman
2. prosince 2011 • 08:21
Kristepane, lidi, proč to jíte? Okamžitě vstát, odejít bez placení (teda jídla, to pivo a panáky byste zaplatit měli! ) a rozhlásit to po všech známejch i neznámejch. Jinudy cesta nevede, přestaňte se bát!