Komentáře
Závist převlečená za nenávist: Rusové raději ničí sousedy, než by si přiznali vlastní bídu
5 komentářů
Jiří Vančata
2
Přesně takhle jsem to cítil, ale nedokázal to říct. Stále přemýšlím jestli je ten národ zkažený kvůli více než sto let trvající vše požírající bolševické hnilobě a toho co z ní vzešlo, a nebo už byl zkažený od počátku?
Tento text by snad mohli pochopit i ti, kteří mají s vnímáním obsahu problém a nechávají se ovlivnit propagandou
Naprosto přesně popsaná nátura ruské povahy. Tam kde ruský rozum nestačí, nastupuje hrubá primitivní síla.
Nejlepe charakterizoval Rusi americký generál George S. Patton:
Potíž s pochopením Rusa spočívá v tom, že si neuvědomujeme, že to není Evropan, ale Asiat, a proto uvažuje záludně. Rusovi nerozumíme o nic víc než Číňanovi nebo Japonci a podle toho, co jsem viděl, nemám zvláštní touhu jim rozumět. Kromě toho, abych zjistil, kolik olova nebo železa je třeba k jejich zabití. Mimo ostatních asijských vlastností si Rus neváží lidského života. Je to barbar a chronický opilec.
Nejlepe charakterizoval Rusi americký generál George S. Patton:
Potíž s pochopením Rusa spočívá v tom, že si neuvědomujeme, že to není Evropan, ale Asiat, a proto uvažuje záludně. Rusovi nerozumíme o nic víc než Číňanovi nebo Japonci a podle toho, co jsem viděl, nemám zvláštní touhu jim rozumět. Kromě toho, abych zjistil, kolik olova nebo železa je třeba k jejich zabití. Mimo ostatních asijských vlastností si Rus neváží lidského života. Je to barbar a chronický opilec.