Komentáře

Zpět na článek

Srkání z kokosu a pávi na vládě: Státní politika se stala kabaretem pro sociální sítě

7 komentářů

ALEXEJ ŠÍMA
@Jaroslav Kopač ....zapomeň na to ferdo, je to na tebe moc složitá věta🤣😂
Pavel Nyklíček
Čtu sem tam, že.jakási Alena byla za hranolku a babiš se někde koupal nebo něco povídal.....
Tuším ještě, že pes šel někam na procházku s Havličkem a že Juchelka je tlustý jak prase, ale přátelé upřímně, já to nikdy neviděl.
Je to tak strašné laciné, že je to jen pro duchem chudé a tak ta laciná sledovanost jde nahoru moji milí chudobní....
Babiš je chudák duchem i penězi protože pořád musí makat, aby na něco měl nebo splatil úvěry u bank, které dosahuje výše jeho majetku....
Jak vidíme ani vzděláním blbosti nechrání, jen není dobré pokud ho duchem chudí budou nadále sledovat, to pak v blízké době zažijeme Aleny striptýz v přímém přenosu a babiše souložit otvor státní kasy.🙏....
hany987
Milý pane Vladimíre, opět brilatní a smutno-veselé. Ale z toho závěrečného konstatování (zřejmě jste byl inspirován pohledem na poslední tiskovky naší vlády): "Vždyť se podívejte, debil, blbeček, debil, blbeček, debil, blbeček, debil, blbeček. Akorát tamhle vzadu, to je snad jediná výjimka, sedí dva blbečci vedle sebe“ lehko na duši není
Bohužel takovýhle pocit hrůzy a studu jsem naposledy měl v snad roce 1970, když jsem jako rozum beroucí jinoch hleděl na slovutné předsednictvo naší milé rodné komunistické strany, jak se bratsky objímá a po soudružsku líbá s jistým Leonidem Iljičem Brežněvem.
PS Třeba se s touhle partou dočkáme i líbaní s jistým Vladimírem Vladimírovičem Putinem? To líbání s Ficem a Orbánem ještě není/nebylo to úplně pravé (pardon levé)
ALEXEJ ŠÍMA
Co k článku Mertlíka říci, no snad jenom to, že na úrovni článku je vidět, že v redakci mají ještě větší horko než je venku a to se musí projevit. 😉
Mária
Takovými články opozici nepomáháte, právě naopak. Raději podrobně rozebírejte, co konkrétního opozice nabízí místo programu Anti - (dosaď si sám).
Miroslav Řezáč
@ALEXEJ ŠÍMA Kterej komouš ti dal to jméno ? Vy jste asi byla rodinka co ?
Jaroslav Kopač
@ALEXEJ ŠÍMA místo obsahu, řeší klima.