Komentáře
Šňupání koksu bylo nahrazeno srkáním z kokosu, fiktivního spokojeného důchodce z fotobanky upozadili reální pávi. Kabaretem na sociálních sítích státní politika je. Jestli je "lepší" produkce koaliční nebo opoziční ať rozhodnou ti, kteří ten kabaret sledují. Mně úúúplně stačí, že ho financuji.🤒
Pane Mertlík, úžasný zážitek při čtení Vašeho komentáře, děkuji 😁😁😁
Pane Mertlíku, sdílím Vaše obavy o Česko. Ale co se s tím dá dělat? Vždyť víc jak polovina voličů jsou ***, blbečci, nebo koblihe...
Ty články v Reflexu píše kdo? *** nebo blbečci? A sedíte tam vedle sebe, nebo za sebou...Chlapi neblbněte, vždyť to čte už jenom Nyklíček.
Pokud začnou televize používat AI na zatřídění pořadů do archívu tak všechny výstupy z vlády AB budou k nalezení v úseku TV zábavy hned za legendárním Ein Kessel Buntes
Na naší vládě mě mrzí jediné. Že satirici nebudou mít co žrát! Vláda je jedna velká legrace, a jak dělat satiru na satiru?
Při tom slavném oprášení přátelství s Čínou, mě napadlo, zda vláda ví, kolik dává tato země na zbrojení, a že se zase může stát, že se vrchní koordinátor Česko - Čínského přátelství ztratí z povrchu země.
A také by mě zajímalo, co Číňani říkali na to, když k nim z ČR, přijel Japonec.
A také by mě zajímalo, co Číňani říkali na to, když k nim z ČR, přijel Japonec.
Kokosy na snehu jsou super proti tomuto zmatecnemu clanku
Takovými články opozici nepomáháte, právě naopak. Raději podrobně rozebírejte, co konkrétního opozice nabízí místo programu Anti - (dosaď si sám).
@Mária Anti Mario vy jste Slovenka ,chápu ,ale ja jsem Čech nechci ,aby Slovenský Car vyžíral Česko s anti i bez anti! To pomijim Slovenského minidtra v ceské vladě a ideoložku z Maďarska to se mně zásadně nelibí ! Nepotrebuji programe od Slováků!
Čtu sem tam, že.jakási Alena byla za hranolku a babiš se někde koupal nebo něco povídal.....
Tuším ještě, že pes šel někam na procházku s Havličkem a že Juchelka je tlustý jak prase, ale přátelé upřímně, já to nikdy neviděl.
Je to tak strašné laciné, že je to jen pro duchem chudé a tak ta laciná sledovanost jde nahoru moji milí chudobní....
Babiš je chudák duchem i penězi protože pořád musí makat, aby na něco měl nebo splatil úvěry u bank, které dosahuje výše jeho majetku....
Jak vidíme ani vzděláním blbosti nechrání, jen není dobré pokud ho duchem chudí budou nadále sledovat, to pak v blízké době zažijeme Aleny striptýz v přímém přenosu a babiše souložit otvor státní kasy.🙏....
Tuším ještě, že pes šel někam na procházku s Havličkem a že Juchelka je tlustý jak prase, ale přátelé upřímně, já to nikdy neviděl.
Je to tak strašné laciné, že je to jen pro duchem chudé a tak ta laciná sledovanost jde nahoru moji milí chudobní....
Babiš je chudák duchem i penězi protože pořád musí makat, aby na něco měl nebo splatil úvěry u bank, které dosahuje výše jeho majetku....
Jak vidíme ani vzděláním blbosti nechrání, jen není dobré pokud ho duchem chudí budou nadále sledovat, to pak v blízké době zažijeme Aleny striptýz v přímém přenosu a babiše souložit otvor státní kasy.🙏....
Milý pane Vladimíre, opět brilatní a smutno-veselé. Ale z toho závěrečného konstatování (zřejmě jste byl inspirován pohledem na poslední tiskovky naší vlády): "Vždyť se podívejte, debil, blbeček, debil, blbeček, debil, blbeček, debil, blbeček. Akorát tamhle vzadu, to je snad jediná výjimka, sedí dva blbečci vedle sebe“ lehko na duši není 
Bohužel takovýhle pocit hrůzy a studu jsem naposledy měl v snad roce 1970, když jsem jako rozum beroucí jinoch hleděl na slovutné předsednictvo naší milé rodné komunistické strany, jak se bratsky objímá a po soudružsku líbá s jistým Leonidem Iljičem Brežněvem.
PS Třeba se s touhle partou dočkáme i líbaní s jistým Vladimírem Vladimírovičem Putinem? To líbání s Ficem a Orbánem ještě není/nebylo to úplně pravé (pardon levé)

Bohužel takovýhle pocit hrůzy a studu jsem naposledy měl v snad roce 1970, když jsem jako rozum beroucí jinoch hleděl na slovutné předsednictvo naší milé rodné komunistické strany, jak se bratsky objímá a po soudružsku líbá s jistým Leonidem Iljičem Brežněvem.
PS Třeba se s touhle partou dočkáme i líbaní s jistým Vladimírem Vladimírovičem Putinem? To líbání s Ficem a Orbánem ještě není/nebylo to úplně pravé (pardon levé)
Co k článku Mertlíka říci, no snad jenom to, že na úrovni článku je vidět, že v redakci mají ještě větší horko než je venku a to se musí projevit. 😉
@ALEXEJ ŠÍMA místo obsahu, řeší klima.
@ALEXEJ ŠÍMA Aloisi, vždyť ty měníš nicky, jak ponožky. Už se na to vybodni a běž radši dělat nějakou užitečnou práci 😘
Debil nebo blbeček?!