Zprávy

Zpět na článek

Vědci zjistili souvislost mezi IQ a drogami. Chytří lidé je berou mnohem častěji

9 komentářů

azag
3. ledna 2012 • 00:46
To dává úplně smysl. Chytrí lidi si totiž uvědomujou, že jedinej způsob, jak zůstat v tomhle šíleným světě při smyslech, je brát drogy.
kkk999
19. listopadu 2011 • 23:36
Těch pár nestoudných ubožáků (např. placírkabodlo), kteří tu dokolečka dokola obhajují braní jakéhokoliv svinsva s odůvodněním, že cigartey a alkohol, které jsou legální a škodí možná více než drogy ilegální, je už docela trapných. Kdykoliv čtu ty přihlouplé žvásty jejich vyhulených a zfetovaných mozků, tak už je mohu jen litovat. Běžte na návštěvu K-centra, ptejte se, jaké IQ mají návštěvníci těchto center a zjistíte sami, jak to je...ptejte se personálu, jaké náklady tady vznikají a kolik peněz se vyháže na léčení těchto darebáků, kteří si svoje potíže způsobili VĚDOMĚ A NAPROSTO ÚMYSLNĚ, při vedomí toho, co riskují. Jsem PROTI, abychom přispívali na léčení těch, kteří si svoje zdraví a život vědomě a úmyslně ničí!!! Já bych tyto ubožáky, kteří opakovaně propadají drogám, doživotně zavřel na uzavřené psychiatrické oddělení bez možnosti návratu do normální lidské společnosti. Placírkabodlo a další podobní - nastudujte si §287 trestního zákona. Opakovaně se dopouštíte trestného činu šíření a propagace drog dle již zmíněného §!!!
niky.souky
14. prosince 2011 • 12:02
Jsem jedním z personálu po jehož názoru tady tolik křičítě. Pokud patříte mezi osvícené, nemohl byste z Vašich "úst" vyřknou­t..."u­božá­ky, doživotně zavřel na uzav­řené­...bl­abla­blabla­". Protože byste se mohl zamyslet nad lidmi, kteří si svůj život ÚMYSLNĚ a VĚDOMĚ ničí nezdravými potravinami (obezita, která v ČR je na vysokých příčkách v % populace), kouření (vysoké % úmrtnosti na plicní onemocnění) a alkohol (opět vykoké % úmrtnosti na kardiovaskulární onemocnění). Mezi ty vaše "feťáky" patří cca 40 000 lidí (hlášených), kteří nás všechny ohrožují nemocema, které bohužel tento způsob života přináší jako je HIV/AIDS, hepatitidy A,B,C a díky daňovým poplatníkům jsme schopni tyto nemoci držet na možné co nejnižší příčce díky programům Káček, Terénů, které tyto lidi vzdělávají, aby neohrožovali např. VÁS pohozenou stříkačkou, nechráněným sexuální stykem apod. Nejlepší na ověření těchto faktů je dobré se podívat do Ukrajiny či Ruska, kolik je mezi veřejností % HIV nakažených a KVŮLI ČEMU!
placirkabodlo
19. listopadu 2011 • 13:03
lucifera! rozbal tooooooooooooo!
gurasu
16. listopadu 2011 • 18:09
Dakujem za tvoj nazor rinnovka, je to len pokus ukazat tu tematiku v inom svetle, to je vsetko.
To nadsenie si vystihol, Terence McKenna, Timothy Leary a Carlos Castaneda umoznuju vidiet Drogy aj inteligentne a duchaplne.
Ten alkohol by som z toho vynechal ;)
placirkabodlo
19. listopadu 2011 • 13:04
ja byl i po slivovici jednou osvicen!
tictacjoe
16. listopadu 2011 • 09:46
IQ 107-158 je rozsah od učňáku až po univerzitu Okořenit si a brát je "trochu" rozdíl ;-) Inteligentní vyzkouší a blbec bere, až je mu z toho blbě. V tom článku je také tohle: Předchozí výzkumy zjistily, že většina lidí s vysokým IQ vede zdravý život, ale má silnější tendenci pít v dospělosti ve vyšší míře alkohol. No lékaři docela chlastaj, to je fakt To psal "vědec" J.X., ne?
gurasu
15. listopadu 2011 • 22:54
http­://gu­rasu­.blog­spot­.com/2­011/05­/dro­gy-ich-vplyv-na-vyvoj-spolocnosti.html
rinnovka
16. listopadu 2011 • 00:41
Ve článku nic novýho pod sluncem, zato Gurasův odkaz stojí za to přečíst. Výkřiky bez hlavy a paty, snažící se tvářit jako poselství k nápravě lidstva... Zajímalo by mě Gurasu co ta tvoje disciplína zakrývá, jakýho máš asi "kostlivce ve skříni"... Podle zápalu pro věc to bude něco fakt zajímavýho ))