Zprávy

Zpět na článek

Mafiánský stát přišel s Mirkem Topolánkem, říká Andrej Babiš v rozhovoru pro Reflex

20 komentářů

panna
18. listopadu 2011 • 11:23
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
tomik007
18. listopadu 2011 • 04:14
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
mr.wc1
17. listopadu 2011 • 20:04
Myslím že,společnosti založené na spotřebním průmyslu dochází vítr v plachtě,a tak se začíná lidičkovat ,...pročpak jsme nebyli chytří v 90tých létech...veksláci jeden jako druhý
bettuli
17. listopadu 2011 • 17:03
kdo přijde s nějakou změnou, ale sami *** děláte! Když se vám nelíbí, co se tu děje, tak běžte a udělejte něco pro stát sami! Blbě kecat umí každý Čech, ale všimli jste si někdo, že ten bordel, co tu je, jsme si udělali sami ? Sami si necháme srát na hlavu od lidí, kteří si hrabou jenom pro sebe a jediné, co v reakci na to dokážeme vymyslet, že 'za komunistů bylo líp' a že jejich volením už se nedá nic zkazit. I kdyby ta Babišova iniciativa měla sloužit jen k tomu, aby se lidé probrali z té šílené letargie, ve které žijou.
Kdybyste radši neházeli špínu na všechny kolem dokola a začali s tou změnou u sebe.
ruzenka71
17. listopadu 2011 • 14:54
trubko z kroměřížský pavlače... zase seš mimo..tak jako vždycky ...vem si kostičku a zalez do boudy ..
pehasko
17. listopadu 2011 • 11:59
Tak jsme se dočkali. Ze Slovenského štátu vyslali bolševického rozumbradu, který to tu dá dohromady a ukradne zbytek, doprovázen slovenskými zpěváky a herečkami, které přejedou půlku národa svými auty. Nechtěli náhodou samostatný Slovenský štát, kde by mohli radit, zpívat a hrát především vlastním soukmenovcům? Na stráž. Nazdar.
sedlakjura
17. listopadu 2011 • 11:43
který mluví o křišťálově čistém Standovi, jako o nadějném politikovi, který pouze nezvládl svoji ženu a pozapomenout při svém sparavedlivém rozhořčení, třeba na pět českých na stole a všechny další níže uvedené aféry, spojené se socanama, může jen naprostý naiva nebo trotl. Je to podobné, jako když o svobodě projevu nejvíce mluví komunisté a o rasismu cikáni.
Na druhou stranu není jistě na škodu, když se začnou parchanti řezat mezi sebou. Proto si myslím, že jak Bárta, tak i Babiš mohou pomoci k tomu, že ty největší darebáky bude alespoň o trochu více brzdit strach.
sedlakjura
17. listopadu 2011 • 08:49
Tak jak jé jsou podle vás ty "věci"? Resp. opravdu si myslíte, že Babiš je, třeba s Halíkem a Kellerem, na jedné lodi?
pooch.ledog
16. listopadu 2011 • 21:36
ondys, lehni. Uz sis vyzebral dost na cigara? Mrzi me, ze jsem ti kdysi taky z dobroty srdce neco poslala, ale budiz.
Takze jak se do lesa volalo, tak se z nej ted taky konecne ozvalo, abys dobre chapal mou reakci. Tady uz kazdy vi, kdo sem pise, bez obav. Mne ale neurazis. Smejd jako ty nemuze urazit vubec nikoho. Ten je leda tak k politovani. MISTR Howgh.
neilyoung
16. listopadu 2011 • 16:13
Nevím, jaký je to člověk, ale říká věci tak, jak jsou. A takových lidí tu moc není (Bělohradský, Keller, Pehe, Halík, a možná ještě pár dalších). Ale tunajší ctitel rádobypravice a rádobydemokracie to stejně nepochopí, a tudíž se jdu věnovat oblíbenému házení hrachu na zeď.
PS: Dneska mě mile překvapil exkardinál Vlk