Zprávy

Zpět na článek

Mafiánský stát přišel s Mirkem Topolánkem, říká Andrej Babiš v rozhovoru pro Reflex

20 komentářů

panna
18. listopadu 2011 • 11:23
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
tomik007
18. listopadu 2011 • 04:14
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
mr.wc1
0
17. listopadu 2011 • 20:04
Myslím že,společnosti založené na spotřebním průmyslu dochází vítr v plachtě,a tak se začíná lidičkovat ,...pročpak jsme nebyli chytří v 90tých létech...veksláci jeden jako druhý
bettuli
0
17. listopadu 2011 • 17:03
kdo přijde s nějakou změnou, ale sami *** děláte! Když se vám nelíbí, co se tu děje, tak běžte a udělejte něco pro stát sami! Blbě kecat umí každý Čech, ale všimli jste si někdo, že ten bordel, co tu je, jsme si udělali sami ? Sami si necháme srát na hlavu od lidí, kteří si hrabou jenom pro sebe a jediné, co v reakci na to dokážeme vymyslet, že 'za komunistů bylo líp' a že jejich volením už se nedá nic zkazit. I kdyby ta Babišova iniciativa měla sloužit jen k tomu, aby se lidé probrali z té šílené letargie, ve které žijou.
Kdybyste radši neházeli špínu na všechny kolem dokola a začali s tou změnou u sebe.
pehasko
0
17. listopadu 2011 • 11:59
Tak jsme se dočkali. Ze Slovenského štátu vyslali bolševického rozumbradu, který to tu dá dohromady a ukradne zbytek, doprovázen slovenskými zpěváky a herečkami, které přejedou půlku národa svými auty. Nechtěli náhodou samostatný Slovenský štát, kde by mohli radit, zpívat a hrát především vlastním soukmenovcům? Na stráž. Nazdar.
sedlakjura
0
17. listopadu 2011 • 11:43
který mluví o křišťálově čistém Standovi, jako o nadějném politikovi, který pouze nezvládl svoji ženu a pozapomenout při svém sparavedlivém rozhořčení, třeba na pět českých na stole a všechny další níže uvedené aféry, spojené se socanama, může jen naprostý naiva nebo trotl. Je to podobné, jako když o svobodě projevu nejvíce mluví komunisté a o rasismu cikáni.
Na druhou stranu není jistě na škodu, když se začnou parchanti řezat mezi sebou. Proto si myslím, že jak Bárta, tak i Babiš mohou pomoci k tomu, že ty největší darebáky bude alespoň o trochu více brzdit strach.
neilyoung
0
16. listopadu 2011 • 16:13
Nevím, jaký je to člověk, ale říká věci tak, jak jsou. A takových lidí tu moc není (Bělohradský, Keller, Pehe, Halík, a možná ještě pár dalších). Ale tunajší ctitel rádobypravice a rádobydemokracie to stejně nepochopí, a tudíž se jdu věnovat oblíbenému házení hrachu na zeď.
PS: Dneska mě mile překvapil exkardinál Vlk
sedlakjura
0
17. listopadu 2011 • 08:49
Tak jak jé jsou podle vás ty "věci"? Resp. opravdu si myslíte, že Babiš je, třeba s Halíkem a Kellerem, na jedné lodi?
davidfranke
0
16. listopadu 2011 • 11:48
tak to jsem nevěděl, že s křišťálově čistým Grossem, Kakaem Krausem, Gripeny, MUS, dálnicí D47, IPB atd. atd. bylo vše v pořádku, resp. to nebylo tak hrozné. Fakt úsměvné a za vše hovořící. Děkuji, soudruhu Babiši!
neilyoung
0
16. listopadu 2011 • 16:08
Grippeny? Za Klause vycucnutá IPB? D47? To jsou jako záležitosti ČSSD? No jak myslíte, ale moc toho nevíte...