Komentáře
Bretislav Valenta
3
@DAVID FUČÍK Potrefena kobliha mocně kviči...alojzovo vizitka🤣🤣🤣🤣
Přejít do diskuze
Občané většinově podporují Babiše a o tom to je. Ten nenávistný kvikot a hýkání spráskané pozice a jí vydržovaných pisálků, to je jenom taková bezvýznamná třešnička na dortu vítězů.🙂
Koho zajímají nějací lidi pisálku ? Jde o voliče a pro ně má hnutí ANO dobrý program. A současná opozice v čele s flanelovou košilí je slabá a stále s jediným fosilním programem "antibabiš". S tím mohou tak vyhrát výběrové řízení na obsluhu záchodků v metru.😂🤣
buďme rádi že na lidi kašle a nehoní je po soudech za "Zetko" na tričku jako předchozí vláda
Jak naznačuje novinářský pisálek, Babiš (pro jednodušší jedince Bureš) si v současnosti nebere občany do úst, takže se zřejmě vládě daří. A o tom to je.😉
To není pravda, když potřebuje hlasy tak na slezinách přívrženců rozlévá zupu či rozdává buřty. Hloupým to stačí, hlasy má pak jisté.
Bureš zapomíná na jednu věc. Všechno tohle slyší investoři. Oni neví, že Bureš a celé ANO lže, že to je jen prašivá kampaň. Znejistí a nebudou investovat. Kromě toho klesne rating a budou "dražší" peníze. ta hnida si hraje s ohněm. Spláchne ho to a s ním všechny ty Nachery, Juchelky a Havlíčky...
.Ahoj, prosím, buďte moudří a nedělejte stejnou chybu, jakou jsem udělal já v minulosti. Stal jsem se obětí bitcoinového podvodu. Viděl jsem okouzlující recenzi plnou chvály a marketingu investiční firmy. Kontaktoval jsem je ohledně jejich smluv a investoval jsem 28 000 eur, což mi slíbili jako první 15% zisk za pár týdnů. Až přijde čas na zisk, zjistil jsem, že společnost je falešná. Stále mě žádali, abych investoval více, a došla mi trpělivost. Požádal jsem je o vrácení peněz. Odmítli odpovědět ani mi vrátit peníze, dokud mě kamarád nespojil s NVIDIA TECH HACKERS. Kontaktoval jsem je a po podání stížnosti rychle jednali a do 36 hodin jsem dostal zpět své peníze s náležitým ziskem. Nemohl jsem potlačit radost. Naléhavě vás žádám, abyste kontaktovali NVIDIA TECH HACKERS na jejich e-mailu: [nvidiatechhackers@gmail .com]