Komentáře
Tyler Adams
0
.Ahoj, prosím, buďte moudří a nedělejte stejnou chybu, jakou jsem udělal já v minulosti. Stal jsem se obětí bitcoinového podvodu. Viděl jsem okouzlující recenzi plnou chvály a marketingu investiční firmy. Kontaktoval jsem je ohledně jejich smluv a investoval jsem 28 000 eur, což mi slíbili jako první 15% zisk za pár týdnů. Až přijde čas na zisk, zjistil jsem, že společnost je falešná. Stále mě žádali, abych investoval více, a došla mi trpělivost. Požádal jsem je o vrácení peněz. Odmítli odpovědět ani mi vrátit peníze, dokud mě kamarád nespojil s NVIDIA TECH HACKERS. Kontaktoval jsem je a po podání stížnosti rychle jednali a do 36 hodin jsem dostal zpět své peníze s náležitým ziskem. Nemohl jsem potlačit radost. Naléhavě vás žádám, abyste kontaktovali NVIDIA TECH HACKERS na jejich e-mailu: [nvidiatechhackers@gmail .com]
buďme rádi že na lidi kašle a nehoní je po soudech za "Zetko" na tričku jako předchozí vláda
Jak naznačuje novinářský pisálek, Babiš (pro jednodušší jedince Bureš) si v současnosti nebere občany do úst, takže se zřejmě vládě daří. A o tom to je.😉
To není pravda, když potřebuje hlasy tak na slezinách přívrženců rozlévá zupu či rozdává buřty. Hloupým to stačí, hlasy má pak jisté.
P.Stefek.Neni náhodou u nás pod paragrafem šíření poplašné zprávy?