Komentáře

Zpět na článek

Babiš si bere občany do úst, jen když mu teče do bot. Na lidi jinak zvysoka kašle

39 komentářů

Zdeněk Velínský
Toto dělá každý vůdce diktátorské strany. Jeho příznivci jsou mu dobří jen tehdy, když ho mají chránit nebo něco vybojovat. Jakmile je v bezpečí, jsou to pro něj jen joudové, se kterými se nepáře. Je jedno, jestli je to vůdce fašistů, bolševiků, islamistů, nebo třeba hnutí ANO.
Uživatel_5354308
Pozor na to! Hitler v roce 1933 prosadil zmocňovací zákon, který umožnil vládě schvalovat zákony bez souhlasu říšského sněmu, dokonce si odhlasovali, že to mohou prosadit i bez většiny v říšském sněmu a tím se stal říšský sněm bezzubým a Hitler vůdcem. A tehdejší prezident Hindenburg ho podepsal. A tím skončila demokracie v Německu. Opravdu nechci, aby se vládě u nás dávala taková moc, aby ji nebylo možné korigovat.
Michal Bednárek
Ale to my všicni už víme, že Bába na voliče ***. Jenom jeho voliči to pořád nechápou
DAVID FUČÍK
@Michal Bednárek ....Ale voliči od Babiše už nic nechtějí, své splnil, porazil neschopnou a poloukrajinskou fialovou vládu a o tom to je.😀
Jarda Bloudil
Ringhofer; Jakým právem urcujete kdo zde má být a kdo ne?!Jestli se vám některé příspěvky zde nelíbí tak je nectete,a nebo nejlépe sem nechodit!!Že by tiché udavanicko?!
ales juchelka
Babiš je naše zhouba. Chce u nás totalitní režim, soustředí moc do svých rukou změnou zákonů, a ti přicmrndávači SPD a Motoristi ho v tom podporujou. Za odměnu můžou krást naše daně. Babišova vláda Nás zadluží nevídanými schodky, které češi prožerou, místo aby ty peníze investovali. Babiš neumí hospodařit, jenom krást.
Ringhofer
Babiš sám je jalové a umanuté hovado. Jeho vlastní slova.
Pepa Zahrádka
Jaký tvor asi musí být ten volič ANO když snese. Před volbami : "Vláda Fialy nás zadlužuje už by neměla nic dělat my máme rozpočet připravená a dluhy snížíme" se změnilo v povolební : "Prezident je¨šéf opozice a svým vetem nám nedovoluje dělat dluhy"-
Aleš Čepek
@Pepa Zahrádka Naši předci si svobodně zvolili Gottwalda, tak proč se divit, že někteří naši současníci volí Babiše. Naštěstí prezident Pavel není zbabělec jako kdysi byl Beneš, takže stále máme naději, že znovu neskončíme jako v roce 1948.
Uživatel_5708956
Reflex.cz se nedá číst, mě stačí nadpis a nepokračuji. Reflex= Fórum 24= stejná žumpa.
Ringhofer
@Uživatel_5708956 Mýlíte se. Největší žumpou je jistý Babiš.
ales juchelka
@Uživatel_5708956 Pravda ti nevoní. Nebo ji nechceš slyšet. Nó, to je řešení, strčit hlavu do písku.
DAVID FUČÍK
Občané většinově podporují Babiše a o tom to je. Ten nenávistný kvikot a hýkání spráskané pozice a jí vydržovaných pisálků, to je jenom taková bezvýznamná třešnička na dortu vítězů.🙂
Stanislav Robek
@DAVID FUČÍK Fučík by ti to vysvětlil.
DAVID FUČÍK
@Stanislav Robek ...robertku, já jsem Fučík😉
Ringhofer
@DAVID FUČÍK Především se vyjadřujete nesmyslně, vaše slova nemají oporu ve faktech. Dále se vaše vyjádření nikdy netýkají komentovaných skutečností a vymýšlíte zástupné teorie. To dává dohromady obrázek někoho, kdo nemá všech 5 pohromadě. Čili, typický volič ANO a obhájce neobhajitelného. Nebudu vás vyzývat k odnětí brýlí, z mozku se totiž žádné zatemnění odstranit tak snadno nedá. Odejděte odsud!
Aleš Čepek
@DAVID FUČÍK Není Fučík jako Fučík, ale popravdě na toho slavnějšího z vás dvou bych se já neodvolával.
Aleš Čepek
@DAVID FUČÍK už jen chybí, abyste nás označil za “ztroskotance a samozvance”, jako kdysi normalizační Rudé právo.
Uživatel_5700993
Bureš zapomíná na jednu věc. Všechno tohle slyší investoři. Oni neví, že Bureš a celé ANO lže, že to je jen prašivá kampaň. Znejistí a nebudou investovat. Kromě toho klesne rating a budou "dražší" peníze. ta hnida si hraje s ohněm. Spláchne ho to a s ním všechny ty Nachery, Juchelky a Havlíčky...
Enigma Divín
@Uživatel_5700993 No a o to přesně Burešovi jde. Ani ti moudří nevěří jaké poslání si ten Bureš a spolupracovník KGB plní. Málokdo ví, jak a proč byla ustanovena tato vláda. Před půl rokem jsem varoval, že v hledáčku na odstřel Je NATO a je to tady. Zadlužováním země se řítíme do propasti. Stačí si na papír vypsat všechny přešlapy vlády a dostanete ucelený obraz. Vše vyhovuje Kremlu. Za ukradený rohlík následuje trest, za totální protistátní činnost NIC.POLITICKÁ KOREKTNOST NÁS ZNIČÍ.
DAVID FUČÍK
Koho zajímají nějací lidi pisálku ? Jde o voliče a pro ně má hnutí ANO dobrý program. A současná opozice v čele s flanelovou košilí je slabá a stále s jediným fosilním programem "antibabiš". S tím mohou tak vyhrát výběrové řízení na obsluhu záchodků v metru.😂🤣
Uživatel_5700993
@DAVID FUČÍK
i takoví hlupáci žijí mezi námi a mají volební právo...
Ringhofer
@DAVID FUČÍK Lžete. Lžete soustavně. Jste zde v diskuzi zcela zbytečně. Odejděte!
Aleš Čepek
@DAVID FUČÍK “V této vládě si rád zavládnu”, Jan Masaryk o Gottwaldově vládě, nedlouho před tím, než byl vypadnut z okna Černínského paláce.
Tyler Adams
.Ahoj, prosím, buďte moudří a nedělejte stejnou chybu, jakou jsem udělal já v minulosti. Stal jsem se obětí bitcoinového podvodu. Viděl jsem okouzlující recenzi plnou chvály a marketingu investiční firmy. Kontaktoval jsem je ohledně jejich smluv a investoval jsem 28 000 eur, což mi slíbili jako první 15% zisk za pár týdnů. Až přijde čas na zisk, zjistil jsem, že společnost je falešná. Stále mě žádali, abych investoval více, a došla mi trpělivost. Požádal jsem je o vrácení peněz. Odmítli odpovědět ani mi vrátit peníze, dokud mě kamarád nespojil s NVIDIA TECH HACKERS. Kontaktoval jsem je a po podání stížnosti rychle jednali a do 36 hodin jsem dostal zpět své peníze s náležitým ziskem. Nemohl jsem potlačit radost. Naléhavě vás žádám, abyste kontaktovali NVIDIA TECH HACKERS na jejich e-mailu: [nvi­diatec­hhac­kers@g­mail .com]
Jana Anastasie Prachařová
@Tyler Adams Nějak mimo mísu NÉ ?
Eduard Sykora
buďme rádi že na lidi kašle a nehoní je po soudech za "Zetko" na tričku jako předchozí vláda
Ringhofer
@Eduard Sykora Vaše hloupost se hvězd dotýká... Komu myslíte, že tím prospějete, co?!
Michal Bednárek
@Eduard Sykora
Taky jsem znal jednoho Sykoru. Ten byl tupy jak poleno. Nejste do rodiny?
DAVID FUČÍK
Jak naznačuje novinářský pisálek, Babiš (pro jednodušší jedince Bureš) si v současnosti nebere občany do úst, takže se zřejmě vládě daří. A o tom to je.😉
Bretislav Valenta
@DAVID FUČÍK Potrefena kobliha mocně kviči...alojzovo vizitka🤣🤣🤣🤣
DAVID FUČÍK
@Bretislav Valenta....břéťo sám to píšeš sám se tomu směješ, že se na to nevyser.. 😊
Jana Anastasie Prachařová
@DAVID FUČÍK Soudruhu, měl bys navštívit psychiatra, ty tvoje kydy jsou neuvěřitelné
Jožka Oltec
To není pravda, když potřebuje hlasy tak na slezinách přívrženců rozlévá zupu či rozdává buřty. Hloupým to stačí, hlasy má pak jisté.
Jaroslav Lindner
Babiš svědomitě třídí občany na dvě hromady: našelidi a voliče opozice.
DAVID FUČÍK
@Jaroslav Lindner ...spíše a ve stejném pořádku: na hromadu a na hromádečku😃
Jarda Bloudil
P.Stefek.Neni náhodou u nás pod paragrafem šíření poplašné zprávy?
Uživatel_5573847
@Jarda Bloudil tak to máš na triku flastr, soudruhu.