Rozhovory

Zpět na článek

Místo pavlačových drbů řešme vážně vážnou situaci bezpečnosti Evropy, říká prezident Pavel

95 komentářů

antonín klempa
Prezident to popsal přesně.
Žádné prázdné Babišovy bláboly.
Jan Kolomazník
Pan prezident pravdivě popsal,jak na tom jsme.Babiš se svou vládou fašounů a klausovců,za půl roku rozvrátil naše velmi dobré vztahy s EU a NATO.Díky jemu jsme opět lůzry Evropy.Lůza se raduje,jak jsme to té zlé EU a Ukrajincům,kterým nepo­máhá­me,nan­dali­.Lůza a šmejdi všeho druhu určují směřování státu opět na východ.!!!
Jarda Bloudil
Nezapomínat že Pávek byl precizně vycvičen k diplomatickému záškodnictví státům, vládám.Dnes mu nezbylo nic jiného než diplomaticky škodit vlastní vládě.Kdyby tenkrát komousi nepadli tak Pávek je dál komunista,kterej ničí životy nevinných lidí.Ty co ty časy zažili tak ví.
Jaroslav Kopač
@Uživatel_5495007 Ve fiasku jsme nyní. Ostatně, zeptal jste se nějakého důchodce? Okolo mě jich žije 8 a žadný fakt nestrádá. Asi jsem v jiné zemi než Vy. A je to škoda, pojďte do mé optimistické země. Třeba se Vám uleví a budete spokojenější.🙂
Uživatel_5495007
On potřebuje kšefty pro jeho spřízněné zbrojaře, kteří mu budou financovat prezidentskou kampaň, teď si ji dělá za peníze daňových poplatníků. Senioři u nás přežívají z měsíce na měsíc a on mluví, jak jsme bohatá země. Za vlády Fialy jsme slyšeli, že důchodci jsou hospodářskou škodou pro tuto zem a vzal jim cca 1000 Kč měsíčně, tak jak může nyní říkat Pavel, že jsme bohatá země. On tehdy, to okradení důchodců podepsal a neprotestoval proti tomu. Jednou jsme podle něj chudí jako kostelní myš, podruhé bohatí tak, že máme financovat Ukrajinu. Jemu se nedá věřit vůbec v ničem. Jednou je Kolář poradce, podruhé přítel po boku a nakonec se dozvídáme, že on rozhodoval o Turkovi a Macinkovi. Je to lídr opozice a doufám, že už nebude zvolen, to by bylo fiasko pro ČR.
Uživatel_5700993
Sledujeme studenou občanskou válku. Odpůrci Pavle z řad koblih a národovců argumentují často jeho komunistickou minulostí a prací pro kontrarozvědku, zapomínaje, že je vede slovenský exkomunista a práskač. Nejde jim o žádnou morálku nebo pravdu, jde jim jen a pouze a to, urazit a ponížit, Nebavím se s nimi, protože je to zbytečné. Prostě je ignoruji, což je dohání k zuřivosti. Nemá cenu to řešit, tahle tlupa se rozpadne odchodem Bureše do politického septiku, Ta tlupa voličů se rozprchne do všech možných obskurních stran, oni chtějí svého Andreje, nechtějí nějakého Havlíčka, Králíčka nebo Nachera, ani je neznají...
Joska Bureš
Zdá se, že místní hnuSSáček Jarda Zbloudilý metamorfoval z Rudého Lojzy. Pobíhá tu a trousí kremelská skripta, které mu zřejmě denně dodávají z jejich trolcentra.
DAVID FUČÍK
Je vidět, že Mertlík je na tom charakterově stejně jako předlistopadový kariérní komunista, aktivní zaměstnanec tehdejší "vojenské StB" a politický převlékač kabátů, dnes představitel opozice, vítač Ukrajinců a prezident žalobníček PP. Prostě svůj ke svému.😎
Ringhofer
Můžete mne klidně zase vypnout: Babiš je debil obklopený ještě většími debily a volený ještě většími a největšími debily. To se týká bezpečnostního a zahraničně politického "vládnutí" současné mordparty.
Jarda Bloudil
Nevím proč přispívat na UA,která je nejzkorumpovanější stát na této planetě.Aby naše peníze končili Zelenými a spol.v kapsách.Byt naše země kde má neomezenou moc prezident tak už jsme dávno fizicky ve válce na UA proti Rusku.Takto si to Pávek představuje.Posilat na Ukrajinu ceske lidi do jejich války.To by se i Zelenému splnil sen do války fizicky zatáhnout celou EU.
Miroslav Zita
Už brzy se dozvíme od Thomase Pauknera, jak je to s tou "vážnou situací"
Tak jako Deník N, tak i Reflux se bude asi divit.
Kajetan T
@Zuzana Klimankova - nemáme dost pro Agrofert.
Kajetan T
@Michal Bartoš ano, on má všechno co tobě chybí!
Kajetan T
@Bonisek - Tenhle udavač a vlastizrádce Bonisek ať zaleze!
Uživatel_5327631
Tak od čeho tam Pávek je? Jen jalově žvaní a jezdí na výlety, Česko potřebuje zásadní refermy, kolosální redukci veřejné správy a parazitů atd., ale Pávek je proti.
Kajetan T
Ad Mária - prý: "Řešme hlavně Českou republiku". Ty a tobě podobní, máte spíše následující motto: Řežme hlavně Českou republiku. 🐓
šťoura
@Kajetan T Až na ty pravopisné chyby má Bloudil docela pravdu, zkuste mu to vyvrátit!!
Pepa Zahrádka
@Jarda Bloudil Ani si nedovedete představit jakou fyzickou bolest působí váš pravopis a vědomí, že naše daně použité na vaše vzdělání vyletěly oknem.
Uživatel_5354308
@Joska Bureš To máte naprostou pravdu, to už je naprosto odkopaný proruský trol a to, co si dovoluje vůči prezidentovi jsou lži a ubohé pomluvy. Zřejmě si velice přeje, aby na tom naše země byla co nejhůř, a proto píše ty hrozné ptákoviny. A Rudý Lojza se pozná podle projevu.
Kajetan T
Bloudile, neměl bys to dát nejdřív přečíst mamince, než to postneš. 🐂🏅🦋🐓
Jarda Bloudil
To jak nás reprezentuje jeho žena ve světě?Hadry z druhé, třetí ruky.Vizas katastrofa,a když promluví tak trapasy za trapasy.Jo lakota je zlá věc.O Pavkovi se jeden čas psalo, že údajně fizicky týral svou první ženu.Ale byla to neověřená informace.Pavkovi se vlastně navzájem doplňují
Jaroslav Kopač
@Eduard Sykora Ne, byl součástí komunistických práskacích složek.
Vlastimil Dvořák
Ať jde ta komunistická nomenklatura z hradu někam....
DAVID FUČÍK
@Ringhofer ..to jsem nevěděl, že inteligencí patříš do party podporovatelů Babiše😉
DAVID FUČÍK
@Uživatel_5573847 ...když něčemu nerozumíš, tak to neřeš, alespoň nebudeš směšný.🤣😂
Uživatel_5573847
@Jarda Bloudil tvůj pravopis odpovídá tomu že jsi stěží absolvoval pomocnou školu. Ale máš pravdu z burešova stavu a jeho vulgarity se zvedá kufr.
Uživatel_5573847
@Uživatel_5327631 ty se jmenuješ pávek jalově žvanící soudruhu
Uživatel_5573847
@Roman Snajdr a to sis vycucal z kterýho prstu
Roman Snajdr
Lampasak PP ma pouze jedinu agendu, obranu/zbrojeni. I kdyz je to podstatne, nic jineho ho nezajima avsak mnoho obcanu zajimaji jine pro ne podstatne veci.
Jarda Bloudil
@Pepa Zahrádka Pánové zkuste taky někdy seriózně argumentovat místo pravopisu a češtiny.Kde argumenty už dávno nejsou,tam se jen urazi.To podporovatelé opozice a Pávka umí dokonale.
Kajetan T
@Jarda Bloudil - naštěstí ti to dorovnává Kreml. No řekněte: kdo to má? 🏅
Jaroslav Kopač
@Marit Kde? V pokladně?
Marit
Bohužel, pavlačové drbny sedí i na hradě.
dedeky
@šťoura Blbci neodporovat, nevysvětlovat neboť se můžete snadno stát také blbcem.
Joska Bureš
@Uživatel_5354308 Navíc dělá často hrubky, inu i tak se pozná smradlavý HnuSSák Jaroušek alias Rudý Lojza.
Uživatel_5354308
@Kajetan T To bude ono!
Michal Bartoš
@Kajetan T ... a já mám vše, co chybí jemu: IQ 154 ...
Jarda Bloudil
@Jana Anastasie Prachařová Chtěl bych být taky takový dokonalej diskutér jako vy.Jak vy to děláte?.
Jarda Bloudil
@Jana Anastasie Prachařová Co stát zpackala mě teď doplácí.
Tomas Rott
@Uživatel_5700993 Máte to dost popletené, Babiš je se svým agentovmým v STB Mirek Duším proti kovanému bolševikovi Pavlovi...🤷‍♂️
Tomas Rott
@Jana Anastasie Prachařová Proč podporujete hloupého prolhaného nedostudovaného komunistického rozvědčíka?
Tomas Rott
@Ringhofer No Bába není žádnej zlaťák, ale je to furt lepší než co tu bylo...🤷‍♂️
Tomas Rott
@Uživatel_5573847 Ale on kritizoval Pavlo Pávka anonyme...🤷‍♂️
Tomas Rott
Položme si otázku, proč někdo podporuje prolhaného hloupého nedostudovaného komunistického rozvédčíka?
Zdeněk Pešek
Jeho zajímá jenom harašení se zbraněmi. On se někdo tomu diví?
Zelený mozek s rudou minulostí.
Jaroslav Kopač
@Jarda Bloudil Nepiš,nepřepínej, nečti. Neplatíš.
Jaroslav Kopač
@DAVID FUČÍK Chlap hodný svého jména. Jeho země, kde včera bylo předevčírem. Nebo tak nějak?🤔
Jaroslav Kopač
@DAVID FUČÍK Chlap hodný svého jména🤪
Jarda Bloudil
@Pepa Zahrádka Pravda se nelí­bí?Pod­poro­vate­li Pávka.Pavkova a Pávek mají peníze státem vyhrazené na reprezentaci!A Pávková pak reprezentuje v jádrech z druhý ruky!To myslím v pořádku není.Jsou veřejné osoby tak kritiku musí ustát,jinak tam nemají co dělat.
Uživatel_5573847
@DAVID FUČÍK takovou míru sebekritiky bych od tebe soudruhu nečekal
Pepa Zahrádka
@Jarda Bloudil Pokud pomlouváte a zesměšňujete ostatní musíte být připraven snést kritiku a v tomto případě oprávněnou, fňukale.
šťoura
@Jarda Bloudil Ten člověk na Hradě by to možná za dvacku skousnul, kór když jeho manželka bere pro nic za nic 100 000kč měsíčně.
Eduard Sykora
@Kajetan T ... Babiš byl součástí komunistických ozbrojených složek? že by mi něco uteklo? můžeš tu myšlenku nějak rozvést?
Jarda Bloudil
@Joska Bureš Jak to děláte,že umíte tak slušně a k věci vést diskut?.
Kajetan T
Sykoro, já bych se o Babišovi zas tak tolik nevyjadřoval. 🥴
Jarda Bloudil
@Kajetan T Jasně že jo Tyle.
Jarda Bloudil
Můj pravopis odpovídá skutečnosti a vulgaritě ne jen mezi lidmi.Ale hlavně stavu na hradě a ti co nás prezentují.Ale děkuji za upozornění.Chce to příště příspěvek k věci!
Jarda Bloudil
@Pepa Zahrádka Vaše daně na mé vzdělání určitě ne!A jestli píšu tak či onak je to má věc.Mate komentovat něco jiného a vést k věci diskut.
Jarda Bloudil
@Joska Bureš 👍👍
Jarda Bloudil
@Jan Kolomazník P.Kolomaznik kolikátého panáka máte už v sobě?Že tak tlachate.
Jarda Bloudil
@Jaroslav Kopač Já jsem důchodce.Najem mám i s poplatky 27.000.Kde je jídlo, oblečení,drogerie atd..atd... Důchod mám necelých 20.000kc.Hned bych si to s Pavkem na půl roku vyměnil.Copak by pak říkal.?
Eduard Sykora
dej rudý gumě funkci a totalitou se ti odmění (ten blázen pořád nechápe že si hlasováním můžem VYBRAT v jakým prostoru (americkým / ruským) chceme žít).
dedeky
@Michal Bartoš To jsem nevěděl, že blbec může mít tak vysoké IQ 😲
Pepa Zahrádka
@Michal Bartoš Použitím ve svém plivanečku rusismu jste jistě udělal radost svým blízkým.
Joska Bureš
@Jan Kolomazník No nevím nevím s těmi dobrými vztahy. Minimálně v OTANovi si musí myslet, že Česko je rozežraná země která už dlouhá léta nechce platit co platit má.
Michal Bartoš
... soudruh prezidentčík to popsal naprosto přesně ... sláva jeho kráse a hrdinství ...
Mária
Řešme hlavně Českou republiku.
Bonisek
Tenhle udavač a vlastizrádce ať zaleze
Uživatel_6289041
jednou rozvědčík, navždy rozvědčík
Jana Anastasie Prachařová
@Tomas Rott Mám právo uznávat toho, koho si vážím a opravdu mi vadí řeči o rozvědčíkovi.
Je to po HODNĚ dlouhé době slušný člověk na Hradě.
Jarda Bloudil
@Tomas Rott To otázka do placu.Odpoved nikde.👍
Roman Lisec
No přátelé, prezident Pavel, ať již na něj máme názor jakýkoliv, je čech, kope za čechy, necpe si erární prachy do kapsy a mluví správnou češtinou, při představě, že by prezidentem byl Šibab z Blavy s jeho motýlemi, nezkrotnou touhou po státních zlaťácích a pověstí soudně uznaného lháře musím konstatovat, zaplať pánbůh za prezidenta Pavla.
Pepa Zahrádka
@Michal Bartoš Pro vás "vlastence" je příznačná neznalost češtiny, takže pro zamyšlení a můžete si najít další slovíčka a zamyslet se sám nad sebou.

Samotná deminutivní a znevažující koncovka -čík (či -čik) je typická pro ruské výrazy (např. aparátčik). V češtině se používá ironicky k vytvoření pohrdavého či hanlivého označení pro bezvýznamného, slabého nebo neoblíbeného prezidenta.
@Jarda Bloudil Co to žvaníš ubožáku. A kde bereš těch 7000,- Kč? Nebydli v Praze, kup si stan, nežer v restauracích a neoblbuj lidi nesmysly.
A o prezidentovi laskavě slušně, ubožáku.
Chtěl bys asi radši Zemana, že jó
@Jarda Bloudil Bloudil, jsi trapný ubožáku
Mária
@Kajetan T Bližší košile nežli kabát.
Jaroslav Kopač
@Jarda Bloudil Asi také bydlí za 27 000 kč. A bere 20 000 kč. Je to kouzelnice. Jako vy.
Jaroslav Kopač
@Jarda Bloudil A kde berete každý měsíc chybějících 7 000 kč +........
Jaroslav Kopač
@Jarda Bloudil No právě....
Jaroslav Kopač
@Roman Snajdr A jaké?
Michal Bartoš
@Pepa Zahrádka tak já nevím o jakém plivanečku rusismu hovoříte, já o žádné adoraci Ruska nepsal ... zkuste se zamyslet nad vaší odpovědí, děkuji ...
Michal Bartoš
@Kajetan T ... milý pane to vaše IQ 254 je holý nesmysl, tímto jste se tak trochu zesměšnil, nemyslíte ... má odpověď je dostatečně chytrá a vtipná, na rozdíl od vaší snahy mne urazit, to se vám zjevně nepodařilo, ve vší úctě ...
Jarda Bloudil
@šťoura A vše zdarma -plati český poplatník.
Pepa Zahrádka
@Jarda Bloudil Holt jste se měl lépe učit, takže vás podporujeme dávkama?
Pepa Zahrádka
@Jarda Bloudil Tohle je dle vás seriozní? My tomu říkáme pomluvy a lži. Internetový anonymní hrdino.
To jak nás reprezentuje jeho žena ve světě?Hadry z druhé, třetí ruky.Vizas katastrofa,a když promluví tak trapasy za trapasy.Jo lakota je zlá věc.O Pavkovi se jeden čas psalo, že údajně fizicky týral svou první ženu.Ale byla to neověřená informace.Pavkovi se vlastně navzájem doplňují
Nezapomínat že Pávek byl precizně vycvičen k diplomatickému záškodnictví státům, vládám.Dnes mu nezbylo nic jiného než diplomaticky škodit vlastní vládě.Kdyby tenkrát komousi nepadli tak Pávek je dál komunista,kterej ničí životy nevinných lidí.Ty co ty časy zažili tak ví.
Nevím proč přispívat na UA,která je nejzkorumpovanější stát na této planetě.Aby naše peníze končili Zelenými a spol.v kapsách.Byt naše země kde má neomezenou moc prezident tak už jsme dávno fizicky ve válce na UA proti Rusku.Takto si to Pávek představuje.Posilat na Ukrajinu ceske lidi do jejich války.To by se i Zelenému splnil sen do války fizicky zatáhnout celou EU.
Kajetan T
@Jaroslav Kopač - já jsem také důchodce. A kdyby to bylo o něco lepší, tak už to neustojím. 😎
PEtr Tobes
@Joska Bureš mozna jsou to dva, ale je jako jeho "klon"..proste rudy mozek
Kajetan T
@Jaroslav Kopač - jo to jo, to on plodný je, ale většinu toho prý zachytí prostěradlo. 😁
Jarda Bloudil
@Kajetan T To víš že jo Tyle.
Jaroslav Kopač
@Kajetan T Ale jak je p.Bloudil plodny....😀
Jaroslav Kopač
@šťoura Zkuste to dokázat.
Kajetan T
@Michal Bartoš to toho moc nemáš. A navíc naprosto hloupá odpověď neodpovídající ani IQ 90. Já mám IQ 254 a nevytahuju se s tím. 🐂🥴
Kajetan T
@šťoura - to o tobě vypovídá hodně. On sám už několikrát psal že jen provokuje. A pak jsou tu chudáci jako ty, kteří mu to zbaští.
Rici23
Přes frašku hradního ufnukanka jste chtěli spíš napsat
Zuzana Klimankova
Peněz máme dost ,je třeba být ve všech iniciativách jak říká prezident, my na to máme, fakt name