Rozhovory
Místo pavlačových drbů řešme vážně vážnou situaci bezpečnosti Evropy, říká prezident Pavel
84 komentářů
Je vidět, že Mertlík je na tom charakterově stejně jako předlistopadový kariérní komunista, aktivní zaměstnanec tehdejší "vojenské StB" a politický převlékač kabátů, dnes představitel opozice, vítač Ukrajinců a prezident žalobníček PP. Prostě svůj ke svému.😎
Lampasak PP ma pouze jedinu agendu, obranu/zbrojeni. I kdyz je to podstatne, nic jineho ho nezajima avsak mnoho obcanu zajimaji jine pro ne podstatne veci.
Tak od čeho tam Pávek je? Jen jalově žvaní a jezdí na výlety, Česko potřebuje zásadní refermy, kolosální redukci veřejné správy a parazitů atd., ale Pávek je proti.
Můžete mne klidně zase vypnout: Babiš je debil obklopený ještě většími debily a volený ještě většími a největšími debily. To se týká bezpečnostního a zahraničně politického "vládnutí" současné mordparty.
Můj pravopis odpovídá skutečnosti a vulgaritě ne jen mezi lidmi.Ale hlavně stavu na hradě a ti co nás prezentují.Ale děkuji za upozornění.Chce to příště příspěvek k věci!
dej rudý gumě funkci a totalitou se ti odmění (ten blázen pořád nechápe že si hlasováním můžem VYBRAT v jakým prostoru (americkým / ruským) chceme žít).
On potřebuje kšefty pro jeho spřízněné zbrojaře, kteří mu budou financovat prezidentskou kampaň, teď si ji dělá za peníze daňových poplatníků. Senioři u nás přežívají z měsíce na měsíc a on mluví, jak jsme bohatá země. Za vlády Fialy jsme slyšeli, že důchodci jsou hospodářskou škodou pro tuto zem a vzal jim cca 1000 Kč měsíčně, tak jak může nyní říkat Pavel, že jsme bohatá země. On tehdy, to okradení důchodců podepsal a neprotestoval proti tomu. Jednou jsme podle něj chudí jako kostelní myš, podruhé bohatí tak, že máme financovat Ukrajinu. Jemu se nedá věřit vůbec v ničem. Jednou je Kolář poradce, podruhé přítel po boku a nakonec se dozvídáme, že on rozhodoval o Turkovi a Macinkovi. Je to lídr opozice a doufám, že už nebude zvolen, to by bylo fiasko pro ČR.
@Uživatel_5495007 Ve fiasku jsme nyní. Ostatně, zeptal jste se nějakého důchodce? Okolo mě jich žije 8 a žadný fakt nestrádá. Asi jsem v jiné zemi než Vy. A je to škoda, pojďte do mé optimistické země. Třeba se Vám uleví a budete spokojenější.🙂
@Jaroslav Kopač Já jsem důchodce.Najem mám i s poplatky 27.000.Kde je jídlo, oblečení,drogerie atd..atd... Důchod mám necelých 20.000kc.Hned bych si to s Pavkem na půl roku vyměnil.Copak by pak říkal.?
Kajetan T
@Jarda Bloudil - naštěstí ti to dorovnává Kreml. No řekněte: kdo to má? 🏅
@Jarda Bloudil Ten člověk na Hradě by to možná za dvacku skousnul, kór když jeho manželka bere pro nic za nic 100 000kč měsíčně.
Kajetan T
@Jaroslav Kopač - já jsem také důchodce. A kdyby to bylo o něco lepší, tak už to neustojím. 😎
Kajetan T
Ad Mária - prý: "Řešme hlavně Českou republiku". Ty a tobě podobní, máte spíše následující motto: Řežme hlavně Českou republiku. 🐓
Už brzy se dozvíme od Thomase Pauknera, jak je to s tou "vážnou situací"
Tak jako Deník N, tak i Reflux se bude asi divit.
Tak jako Deník N, tak i Reflux se bude asi divit.
Sledujeme studenou občanskou válku. Odpůrci Pavle z řad koblih a národovců argumentují často jeho komunistickou minulostí a prací pro kontrarozvědku, zapomínaje, že je vede slovenský exkomunista a práskač. Nejde jim o žádnou morálku nebo pravdu, jde jim jen a pouze a to, urazit a ponížit, Nebavím se s nimi, protože je to zbytečné. Prostě je ignoruji, což je dohání k zuřivosti. Nemá cenu to řešit, tahle tlupa se rozpadne odchodem Bureše do politického septiku, Ta tlupa voličů se rozprchne do všech možných obskurních stran, oni chtějí svého Andreje, nechtějí nějakého Havlíčka, Králíčka nebo Nachera, ani je neznají...
Pan prezident pravdivě popsal,jak na tom jsme.Babiš se svou vládou fašounů a klausovců,za půl roku rozvrátil naše velmi dobré vztahy s EU a NATO.Díky jemu jsme opět lůzry Evropy.Lůza se raduje,jak jsme to té zlé EU a Ukrajincům,kterým nepomáháme,nandali.Lůza a šmejdi všeho druhu určují směřování státu opět na východ.!!!
Joska Bureš
Zdá se, že místní hnuSSáček Jarda Zbloudilý metamorfoval z Rudého Lojzy. Pobíhá tu a trousí kremelská skripta, které mu zřejmě denně dodávají z jejich trolcentra.
@Joska Bureš To máte naprostou pravdu, to už je naprosto odkopaný proruský trol a to, co si dovoluje vůči prezidentovi jsou lži a ubohé pomluvy. Zřejmě si velice přeje, aby na tom naše země byla co nejhůř, a proto píše ty hrozné ptákoviny. A Rudý Lojza se pozná podle projevu.
PEtr Tobes
@Joska Bureš mozna jsou to dva, ale je jako jeho "klon"..proste rudy mozek
To jak nás reprezentuje jeho žena ve světě?Hadry z druhé, třetí ruky.Vizas katastrofa,a když promluví tak trapasy za trapasy.Jo lakota je zlá věc.O Pavkovi se jeden čas psalo, že údajně fizicky týral svou první ženu.Ale byla to neověřená informace.Pavkovi se vlastně navzájem doplňují
Nezapomínat že Pávek byl precizně vycvičen k diplomatickému záškodnictví státům, vládám.Dnes mu nezbylo nic jiného než diplomaticky škodit vlastní vládě.Kdyby tenkrát komousi nepadli tak Pávek je dál komunista,kterej ničí životy nevinných lidí.Ty co ty časy zažili tak ví.
Nevím proč přispívat na UA,která je nejzkorumpovanější stát na této planetě.Aby naše peníze končili Zelenými a spol.v kapsách.Byt naše země kde má neomezenou moc prezident tak už jsme dávno fizicky ve válce na UA proti Rusku.Takto si to Pávek představuje.Posilat na Ukrajinu ceske lidi do jejich války.To by se i Zelenému splnil sen do války fizicky zatáhnout celou EU.
Kajetan T
Bloudile, neměl bys to dát nejdřív přečíst mamince, než to postneš. 🐂🏅🦋🐓
@Kajetan T Až na ty pravopisné chyby má Bloudil docela pravdu, zkuste mu to vyvrátit!!
@Kajetan T Ale jak je p.Bloudil plodny....😀
Kajetan T
@Jaroslav Kopač - jo to jo, to on plodný je, ale většinu toho prý zachytí prostěradlo. 😁
@Jarda Bloudil Ani si nedovedete představit jakou fyzickou bolest působí váš pravopis a vědomí, že naše daně použité na vaše vzdělání vyletěly oknem.
@Pepa Zahrádka Pánové zkuste taky někdy seriózně argumentovat místo pravopisu a češtiny.Kde argumenty už dávno nejsou,tam se jen urazi.To podporovatelé opozice a Pávka umí dokonale.
@Jarda Bloudil Tohle je dle vás seriozní? My tomu říkáme pomluvy a lži. Internetový anonymní hrdino.
To jak nás reprezentuje jeho žena ve světě?Hadry z druhé, třetí ruky.Vizas katastrofa,a když promluví tak trapasy za trapasy.Jo lakota je zlá věc.O Pavkovi se jeden čas psalo, že údajně fizicky týral svou první ženu.Ale byla to neověřená informace.Pavkovi se vlastně navzájem doplňují
Nezapomínat že Pávek byl precizně vycvičen k diplomatickému záškodnictví státům, vládám.Dnes mu nezbylo nic jiného než diplomaticky škodit vlastní vládě.Kdyby tenkrát komousi nepadli tak Pávek je dál komunista,kterej ničí životy nevinných lidí.Ty co ty časy zažili tak ví.
Nevím proč přispívat na UA,která je nejzkorumpovanější stát na této planetě.Aby naše peníze končili Zelenými a spol.v kapsách.Byt naše země kde má neomezenou moc prezident tak už jsme dávno fizicky ve válce na UA proti Rusku.Takto si to Pávek představuje.Posilat na Ukrajinu ceske lidi do jejich války.To by se i Zelenému splnil sen do války fizicky zatáhnout celou EU.
@Pepa Zahrádka Vaše daně na mé vzdělání určitě ne!A jestli píšu tak či onak je to má věc.Mate komentovat něco jiného a vést k věci diskut.
... soudruh prezidentčík to popsal naprosto přesně ... sláva jeho kráse a hrdinství ...
Kajetan T
@Michal Bartoš ano, on má všechno co tobě chybí!
@Kajetan T ... a já mám vše, co chybí jemu: IQ 154 ...
@Michal Bartoš Použitím ve svém plivanečku rusismu jste jistě udělal radost svým blízkým.
@Pepa Zahrádka tak já nevím o jakém plivanečku rusismu hovoříte, já o žádné adoraci Ruska nepsal ... zkuste se zamyslet nad vaší odpovědí, děkuji ...
@Michal Bartoš Pro vás "vlastence" je příznačná neznalost češtiny, takže pro zamyšlení a můžete si najít další slovíčka a zamyslet se sám nad sebou.
Samotná deminutivní a znevažující koncovka -čík (či -čik) je typická pro ruské výrazy (např. aparátčik). V češtině se používá ironicky k vytvoření pohrdavého či hanlivého označení pro bezvýznamného, slabého nebo neoblíbeného prezidenta.
Samotná deminutivní a znevažující koncovka -čík (či -čik) je typická pro ruské výrazy (např. aparátčik). V češtině se používá ironicky k vytvoření pohrdavého či hanlivého označení pro bezvýznamného, slabého nebo neoblíbeného prezidenta.
Peněz máme dost ,je třeba být ve všech iniciativách jak říká prezident, my na to máme, fakt name
Tenhle udavač a vlastizrádce ať zaleze
Kajetan T
@Bonisek - Tenhle udavač a vlastizrádce Bonisek ať zaleze!
Zelený mozek s rudou minulostí.