Zprávy

Zpět na článek

Znáte ruiny, které hyzdí česká města? Pomozte Reflexu vytvořit unikátní mapu chátrajících domů!

6 komentářů

okuk
27. listopadu 2011 • 18:17
Větší hloupost asi nikoho nenapadla.. Jediné možné řešení - pokud je nemovitost v havarijním stavu (nikdo nemusí čekat 10 let) a eventuelně okolí nebezpečná, je nutné, obrátit se na majitele a vyzvat ho k nápravě. Pokud nikdo nezareaguje, potom je možno podniknout další kroky (možností je několik a tudíž je nebudu rozebírat). Návrh, o kterém píšete má mnoho slabin. Především dokázat, že budova nebyla během 10 let ani užívána, ani na ní nebyly vykonány jakékoli práce. Prostě je to další paskvil a byl by už konečně čas, aby se Češi věnovali svým "zlatým ručičkám", na ten mozek, poznamenaný 40 léty socialismu raději zapoměli a zákony, pokud možno, převzali ze zahraničí.
esvesv
26. listopadu 2011 • 21:48
za mne nekdo udelal praci.
Ale reflex je ubohy uz dlouho...
honey.b
29. listopadu 2011 • 11:46
Za mě už to Reflex udělal. Upozornila jsem je, že v původním článku, který byl smazán a nahrazen tímto novým, mají v mapě chybně uvedenou ruinu, dům který už je dávno opravený a v diskusi je na to upozornila. Výsledek vidíš dole. Příspěvek byl smazán, protože byl v rozporu s pravidly diskuse. Hezky to vedete chlapci. Myslela jsem, že v Reflexu je cenzura nepřípustná. A hle, není. Good luck guys, já už vás asi číst nechci.
tatrat
25. listopadu 2011 • 21:03
Dobrý den.
Domnívám se, že jeden z nejhorších osudů opuštěných domů je případ Usedlosti Cibulka na Praze 5!!! Park patří státu a je rozumně a mnohdá i nečekaně krásně rehabilitován. Usedlost Cibulka má však jiného majitele. Toto kouzelné místo, které nám zanechali předci jako mimořádně vzácnou ukázku krajinného romantismu chátrá dále!!! Má vůbec nějakou šanci?

K.K.Brzák
honey.b
16. listopadu 2011 • 00:39
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
honey.b
16. listopadu 2011 • 00:37
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.