Festival Karlovy Vary
Zásadní změny ve financování ČT nelze dělat bez solidní analýzy, řekl ve Varech prezident Pavel
12 komentářů
Jarda Bloudil
3
Nechci a odmítám platit za tyto služby, které nevyužíváme!!Proč to nemůže fungovat jako u jiných stanic? Chceš v balíčku zaplatíš, nechceš v balíčku nezaplatis a vybereš bez této stanice.
Přejít do diskuze
@Daniel Záhradník
Jdi 😁 poplatky zavedl totalitní režim a ty o základu demokratického státu 😂 je úžasné co dnešní školství pouští za Matěje ven.
Naše čt je plná nepotismu, kamarádských vztahů a já podržím tebe, ty podržíš mě, těch osm miliard dostanou rychle nožičky, asi bychom se hodně divili kdo si těch peněz lízne a kdo a co se jimi dotuje.
Jdi 😁 poplatky zavedl totalitní režim a ty o základu demokratického státu 😂 je úžasné co dnešní školství pouští za Matěje ven.
Naše čt je plná nepotismu, kamarádských vztahů a já podržím tebe, ty podržíš mě, těch osm miliard dostanou rychle nožičky, asi bychom se hodně divili kdo si těch peněz lízne a kdo a co se jimi dotuje.
Ať si ČT konečně začne na sebe vydělávat sama.To se nám to hospodaří,když to lidí platej.Ty nehorázně vysoké platy menezmentu a to nepíšu o milionových odměnách.Tam ať se rádoby herci a filmaři otočí a apelují na snížení jejich platů.A to nejni jen menezmentu,co rada pro ČT atd.....??!!
no a teď de vo to co si zelenomozci představujou pod slovem analýza (PS analýza která má zdůvodnit to že někdo má platit službu kterou vůbec nepoužívá bude hodně "kreativní" analýza)
@Jarda Bloudil Ty jsi vůbec nepochopil smysl a poslání veřejnoprávních médií. Srovnávat VPM a komerční média může fakt jenom spodina.
Veřejnoprávní televize je základ demokratického státu. Naše televize je navíc na vysoké úrovni ,uznávaná jako objektivní ,profesionální. Co se týče zpravodajství ,edukace, informováni , zábavy a hlavně tvorby. Byla by chyba to nechat na jakékoliv vládě,která by rozhodovala co a jak budou vysílat. Tohle není věc vlády a politické reprezentace . Tak ať se do toho nemontují.