Festival Karlovy Vary
Zásadní změny ve financování ČT nelze dělat bez solidní analýzy, řekl ve Varech prezident Pavel
9 komentářů
irena.toledo
0
My máme tak chytrého prezidenta, takže pouze nevzdělaní bojují proti němu.
Veřejnoprávní televize je základ demokratického státu. Naše televize je navíc na vysoké úrovni ,uznávaná jako objektivní ,profesionální. Co se týče zpravodajství ,edukace, informováni , zábavy a hlavně tvorby. Byla by chyba to nechat na jakékoliv vládě,která by rozhodovala co a jak budou vysílat. Tohle není věc vlády a politické reprezentace . Tak ať se do toho nemontují.
@Daniel Záhradník
Jdi 😁 poplatky zavedl totalitní režim a ty o základu demokratického státu 😂 je úžasné co dnešní školství pouští za Matěje ven.
Naše čt je plná nepotismu, kamarádských vztahů a já podržím tebe, ty podržíš mě, těch osm miliard dostanou rychle nožičky, asi bychom se hodně divili kdo si těch peněz lízne a kdo a co se jimi dotuje.
Jdi 😁 poplatky zavedl totalitní režim a ty o základu demokratického státu 😂 je úžasné co dnešní školství pouští za Matěje ven.
Naše čt je plná nepotismu, kamarádských vztahů a já podržím tebe, ty podržíš mě, těch osm miliard dostanou rychle nožičky, asi bychom se hodně divili kdo si těch peněz lízne a kdo a co se jimi dotuje.
Nechci a odmítám platit za tyto služby, které nevyužíváme!!Proč to nemůže fungovat jako u jiných stanic? Chceš v balíčku zaplatíš, nechceš v balíčku nezaplatis a vybereš bez této stanice.
Ať si ČT konečně začne na sebe vydělávat sama.To se nám to hospodaří,když to lidí platej.Ty nehorázně vysoké platy menezmentu a to nepíšu o milionových odměnách.Tam ať se rádoby herci a filmaři otočí a apelují na snížení jejich platů.A to nejni jen menezmentu,co rada pro ČT atd.....??!!
no a teď de vo to co si zelenomozci představujou pod slovem analýza (PS analýza která má zdůvodnit to že někdo má platit službu kterou vůbec nepoužívá bude hodně "kreativní" analýza)