Festival Karlovy Vary
Zásadní změny ve financování ČT nelze dělat bez solidní analýzy, řekl ve Varech prezident Pavel
21 komentářů
Ksel
1
Obávám se, že právě prezident Pavel již učinil vše potřebné k tomu, aby se dokonale zdiskreditoval a tedy i znevěrohodnil. Posledním jeho trumfovým esem bylo hloupé žalování u svých patronů z ÚS s tím, aby mohl jet na výlet do Ankary. Jen skromně dodávám, že neznám člověka bez autority, který by se pokoušel skrze soud získat autoritu. Autorita stojí na jiných pilířích - třeba na pilíři přirozené autority získané celoživotním poctivým přístupem, dodržováním morálních zásad, nepřevlékáním kabátů podle momentální politické situace. Nesnažit se maximalizovat svůj hmotný zisk, tedy nepropadat chamtivosti a papalášským manýrům atd.
https://www.czechfreepress.cz/cfp-doporucuje/pavel-ve-sporu-s-vladou-rozhovor-pro-turkiye-gazetesi-ukazal-zaludnou-hru-hradu-a-zasah-do-vysledku-voleb.html
Velemoudrý Pan prezident.
Velemoudrý Pan prezident.
My máme tak chytrého prezidenta, takže pouze nevzdělaní bojují proti němu.
@irena.toledo To se dalo čekat že bude Pávek v zahraničí zatahovat do sporu vláda hrad i zahraniční média.Ze na Českou vládu venku bude kydat.Poh,Novák se v KSČ,pohyboval se v Nato,tak moc dobře umí podraží,záludnosti a vrazit jídlu do zad.On si myslí že je král Česka a taky podle toho jede.Za rok a něco p.Pavek nashledanou a s vámi už více nikdy!! Pá Pá
Veřejnoprávní televize je základ demokratického státu. Naše televize je navíc na vysoké úrovni ,uznávaná jako objektivní ,profesionální. Co se týče zpravodajství ,edukace, informováni , zábavy a hlavně tvorby. Byla by chyba to nechat na jakékoliv vládě,která by rozhodovala co a jak budou vysílat. Tohle není věc vlády a politické reprezentace . Tak ať se do toho nemontují.
@Daniel Záhradník
Jdi 😁 poplatky zavedl totalitní režim a ty o základu demokratického státu 😂 je úžasné co dnešní školství pouští za Matěje ven.
Naše čt je plná nepotismu, kamarádských vztahů a já podržím tebe, ty podržíš mě, těch osm miliard dostanou rychle nožičky, asi bychom se hodně divili kdo si těch peněz lízne a kdo a co se jimi dotuje.
Jdi 😁 poplatky zavedl totalitní režim a ty o základu demokratického státu 😂 je úžasné co dnešní školství pouští za Matěje ven.
Naše čt je plná nepotismu, kamarádských vztahů a já podržím tebe, ty podržíš mě, těch osm miliard dostanou rychle nožičky, asi bychom se hodně divili kdo si těch peněz lízne a kdo a co se jimi dotuje.
Nechci a odmítám platit za tyto služby, které nevyužíváme!!Proč to nemůže fungovat jako u jiných stanic? Chceš v balíčku zaplatíš, nechceš v balíčku nezaplatis a vybereš bez této stanice.
Ať si ČT konečně začne na sebe vydělávat sama.To se nám to hospodaří,když to lidí platej.Ty nehorázně vysoké platy menezmentu a to nepíšu o milionových odměnách.Tam ať se rádoby herci a filmaři otočí a apelují na snížení jejich platů.A to nejni jen menezmentu,co rada pro ČT atd.....??!!
tempter
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Eduard Sykora
no a teď de vo to co si zelenomozci představujou pod slovem analýza (PS analýza která má zdůvodnit to že někdo má platit službu kterou vůbec nepoužívá bude hodně "kreativní" analýza)